Åkesson startar SD:s valrörelse med tal på Långholmen

EU-VALET 2019. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson håller på lördagen sitt traditionsenliga vårtal på Långholmen i Stockholm. Det innebär startskottet för partiets valrörelse för Europaparlamentsvalet, där partiet ser ut att gå starkt framåt.

Enligt DN/Ipsos opinionsmätning får SD 17 procent av väljarstödet, vilket är en ökning med drygt 7 procentenheter jämfört med valet 2014.

Åkesson kommer att hålla tal klockan 15.25

Facebook

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Åkesson startar SD:s valrörelse med tal på Långholmen

 1. Jag var på Långholmen igår och lyssnade på Jimmy. Han höll ett mycket bra tal. Han framhävde bl a att varje nation har rätt att behålla sin identitet och varnade för fara av islamiseringen. Han sade också att EU agerar emot Europa inte för Europa. Däremot förklarade han inte varför bestämde han sig att åka på valturné med hycklaren Björklund. Ikväll är partiledardebatt i Agenda, vi får se hur ska de bete sig mot varandra…

 2. Bara en tidsfråga innan SD är störst. Både hemma och i eu. Detta vet de andra och de blir alltmer desperata för oavsett vad de hittar på så ökar SD. 😃😃😃😎😎😎

  • Mmm hade dom inte uteslutit gamla och trogna medlemmar och fortfarande sagt absolut nej till EU och gett fan i att leka med idioten i L samt lite annat smått och gått så skulle partiet redan idag vara störst.

   Gick med i partiet i början av 90-talet och är förbannat besviken på hur det har utvecklats och blivit mer eller mindre PK…fy fan säger jag bara.

   AfS är för närvarande små…men det var även SD en gång i tiden.

   • Det är 31 år sedan SD bildades och det är först nu de börjar få inflytande. Det är ett år sedan AfS bildades…

Kommentera