Det svenska skräckväldet

INSÄNDARE. Tusentals svenskar slängs i dag ut från sina hem, eftersom bostäderna behövs för regimens importerade terrorister, våldsverkare och regelrätta mördar arme´er! Metoderna och brutaliteten mot svenskarna varierar, landsförrädarna skyr inga medel!

Dom som bor i hyresbostäder blir enkelt av med sina kontrakt med specialkomponerade regelverk och diffusa påhittade ”skäl” från dom kommunala hyresvärdarna!

Människor i egna fastigheter åläggs att bl.a. betala skyhöga väg och gatuavgifter som många gånger kan vara mer än 50% av fastighetens värde och helt omöjliga för fastighetsägaren att betala!

Då löses fastigheterna in för en spottstyver och ges sen till regimens lejda slaktare, terrorister och massmördare och alla deras skumraskkumpaner!

Våra pensionspengar raderades i ett nafs, den ena pensionsfonder efter den andra konfiskerades och vart pengarna hamnade behöver jag inte nöta pennan att berätta!

Den välfärd som regimen tutade i oss att våra skatter skulle gå till, togs ifrån oss innan vi hann blinka, rubbet är borta.

Ingen reagerar -eller i alla fall väldigt få!

I dag betalar vi Svenskar full avgift hos bl.a. tandläkare, medan det importerade mördarpacket får allt gratis -och mer därtill.

C:a 15.000 gamla människor (svenskar) dör i dag svältdöden och ytterligare 50.000 ligger i riskzonen att dö en för tidig död p.g.a. svält eller svältrelaterade sjukdomar!

Och dom svenska pensionärer som arbetat aktivt hela sitt liv, betalt skatt och varit hederliga medborgare tvingas i dag gräva i soptunnor och på soptippar efter föda och samla på tomburkar!

Över två miljoner svenskar lever i dag under fattigdomsgränsen, majoriteten är pensionärer!

Utrotningen av oss svenskar pågår full fullt, men väldigt få tycks ändå inse detta!

Och att som svensk säga sanningen i dagens Sverige är i dag förenat med livsfara!

Vi avlyssnas, kontrolleras och förföljs dagligen, en del vet inte ens om det, medan det för andra blir mer och mer påtagligt och slutar ofta med summariska rättegångar och påföljande stränga fängelsestraff för påhittade brott.

Få länder i världen har fler politiska fångar per capita än Sverige.

Mestadels är det återigen gamla människor som råkar illa ut.

Skräckväldet i Sverige är fasansfullt.

Och till sin hjälp har dom 99% av den ryggradslösa mediekåren och 100% av SVT, ett synnerligen effektivt och skoningslöst förtryck och tillika hjärntvätt.

Dom kommunala skolorna är numera renodlade hjärntvättningsstationer/fabriker och dom föräldrar som inte har förstått detta kan se sina barn som för förlorade, antingen blir dom mångkulturella förespråkande mähän, eller homofil sympatiserande fjolliga hjon, men mest troligt en katastrofal mix av båda! Också här är Sverige världsledande!

Ondskan och hatet mot oss svenskar är fullständigt obegripligt, vi försörjer dom styrande parasiterna medan dom hatar oss och gör allt för att med alla medel förgöra oss!

Har dom drabbats av en elakartad bakterie som gnager sig in i deras virriga och ruttnande hjärnor, eller är dom enbart ondskefulla och ovanligt hatiska varelser?

Hur kan man förråda sitt eget folk och land?

Är inte det straffbart? I normala länder är det straffbart, men Sverige är inte normalt längre!

Här gör dom precis som dom vill, det är bara att skriva en ”lag” och sen kan dom i praktiken göra vad fan dom vill med oss! Men utåt sett så följer dom ju bara svensk lag..

Det begås mer än 20.000 våldtäkter i Sverige varje år. Varenda kvinna, flicka och även barn riskerar att falla offer för dom importerade massmördarna!

Och när det sker så rycker polisen omedelbart ut, men inte för att gripa våldsverkarna utan för att skydda dom!

Hatet mot oss genomsyrar numera hela det svenska samhället och omfattar varenda kommun och varenda myndighet, alla är dom programmerade till ondska och hat mot oss svenskar!

Hur har det kunnat bli så?

Är orsaken att sinnessjukhusen är stängda och galningarna går nu lösa och ännu värre, sätts in på höga poster i samhället?

-Men, vi har ju i alla fall demokrati och fria val i Sverige -tror en del.

Och det är ju exakt vad förrädarregimen vill att vi ska tro! Det finns åtta riksdagspartier, sju av dom är alla illröda kommunister och tillverkade av samma skit, det åttonde var en gång ett bra parti men i dag ett urvattnat och mjäkigt parti som knappast skulle göra någon större skillnad även om dom finge majoritet i riksdagen!

Vi sitter i rävsaxen med en totalitär förtryckarregim som verkar vara näst intill omöjlig att bli av med!

En del ser en revolution som enda vägen att rensa och rädda Sverige och vem vet, kanske är det enda utvägen?

Janne

13 thoughts on “Det svenska skräckväldet

 1. Bra beskrivet, allt är sant om totalitärt samhälle.
  Har retat aktivisterna på Länsstyrelsens djurskyddsenhet och då stal de den fullt friska hunden i en raid! Allt gick på 20 minuter. Vi hade tydligen blivit ett för stort hot mot Länsstyrelsen och vi vet för mycket om dem.
  Vi hade övervakningskameror men det räckte inte. Nu ska vi skaffa personlarm. Skottsäker väst nästa?
  Länder runt Sverige har börjat ge oss asyl eftersom de har förstått situationen.
  Snart kommer de första morden från myndigheter om detta inte stoppas. Länsstyrelsen har lyckats få 7 personer att ta livet av dig på 5 år. Inget fall granskat av oberoende part. Vi har faktan och bakgrundsmaterialet.
  Vi måste kämpa nu eller lämna landet för det håller på att gå under!
  Tänk på hur snabbt muren byggdes runt Östtyskland!

 2. Om valet hade gått sjyst och riktigt till, ”kanske” det sett annorlunda ut i dag? Men när det fuskas och ljugs i och av TV samt mediafolket, så blir det så här.
  Mvh // Gunnar

 3. F.d. översten är klockren i sin analys . Kan tillägga Östen Kjellmans bok : Vilka startade andra världskriget . Juri Linnas bok : I Skorpionens Tecken samt Eustulins bok om Bilderberg . De ger ingående förklaringar till enormt mycket . Trevlig läsning ni som kan slita er från Bonde söker fru , Lets Dance mm . Mvh Sjöström

 4. Den skrivelsen borde ingå som en brasklapp tillsammans med regeringsförklaringen. Kan tillägga att nu när Göran Persson ska bli skattmästare i Swedbank, kan han ju plocka fram de 258 miljarder !!! som han knyckte för pensionärerna. Han har ju inte ens vett om att skämmas, det flinande stycket.

 5. Tyvärr jag kan bara hålla med och undrar när kan Sverige bli Sverige igen?

  • Det Sverige vi en gång hade är oåterkallerligt, vi kommer aldrig få tillbaka det vi en gång hade, tacka 82:an saftskalle.

Kommentera