Stäng

Centerledaren Annie Lööf: Vaccinera våra barn mot nazistisk terrorsekt

EXTREMISM. Centerpartiets ledare Annie Lööf var i Ludvika där nazister demonstrerade under första maj, rapporterar Expressen– Det är ju en ren skymf mot människovärdet, mot demokratin och mot anständigheten, säger Lööf som kommer att medverka vid en motmanifestation.

Lööf säger att man från samhällets sida måste ”vaccinera barn och ungdomar mot den här terrorsekten”.

-Pettersson har inget till övers för Nordiska Motståndsrörelsen eller deras åsikter, men om  det ska vaccineras borde de farligaste sjukdomarna bekämpas först. Där är jag osäker om islam eller tokiga politiker är farligast, men börja där, sedan vänsterextremister, feminister och genustramsare som ofta är samma personer. Finns det sedan vaccin över kan vi börja tänka på NMR…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 reaktioner på “Centerledaren Annie Lööf: Vaccinera våra barn mot nazistisk terrorsekt

 1. Skulle man vaccinera sig mot Annie Lööf och centerpartiet så fick man ta 50-60 sprutor…så jävla giftig är hon och det partiet.

 2. Varför skulle inte svenska gräsrötter FÖRAKTA de ledande politikerna i de 5 kommunistiska Riksdagspartierna, i synnerhet de ur L respå C, eftersom de gick till val med ett budskap och sedan svek. De övriga 3 partierna svek ju inte. Dessutom föraktas Reinfeldt och kretsen kring honom enormt, vilket nu ligger M svårt till last genom att ha valt hans lärjunge till partiledare.

 3. Ett vaccin brukar framställas från den värsta smittohärden. Från Annie Lööf själv då, eller…???

 4. NMR:s demonstrationer är kontraproduktiva och bekräftar dem som påstår sig se nazister i varje buske.
  Man kan nästan tro att globalisterna står bakom NMR för att skrämma väljarna till valurnorna för att rösta på vänsterliberalerna, istället för SD eller AfS.

 5. Suverän formulering av Pettersson i ingressen. Skriver under på varje stavelse!

  För NMR hyser jag inga sympatier. Men de berör mig inte. Ngn gång per år
  informeras jag om deras marscher. Det kan jag stå ut med.

  Däremot lider jag dagligen när jag hör om extremistiska politiker som fru Lööf och hennes gelikar.
  De förstör ju det land jag kallat mitt. Det land jag älskat. Det land jag har känt mig hemma!

  Deras extremistiska beslut påverkar sannerligen min vardag högst påtagligt. Så kom inte och tala om extremister fru Lööf!

  Avgå i stället och ta med dig hela ditt anhang! Innan dess kan du ordna allmän vaccinering så medborgarna i det land du/ni förstört kan uthärda de obotliga skador ni åsamkat!

 6. Annie Lööf skulle kanske själv, ”vaccinera” sig, för att tillåta den öppna debatten. Hon har tydligen problem med det.

  Rebecca Weidmo Uvell hade lite synpunkter på Annie Lööf och hennes politiska retorik. Så en fasadpolitiker ”blockar” naturligtvis en människa, som använder sig av det grundläggande demokratiska, att ha åsikter och kanske inte tycka lika.

  https://www.facebook.com/RWUvell/posts/2210047382578633?comment_id=2210215832561788&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D

 7. Om jag tvingades välja mellan NMR och Rödspättan vet jag,vilka jag skulle välja !!

 8. Nmr är hemska dom har fräckhetem att värna kärnfamiljen, sen vill dom jävlarna ha kvinnofrid, jag förstår att Sveriges befolkning avskyr dom.

 9. Jobbigt med någon som tycker annorlunda i en demokrati, Annie. Sverige börjar bli allt mer likt Cuba och Sovjetunionen.
  Pettersson får göra om sin blogg till dagstidning, med fett presstöd, så allmänheten kan få riktiga nyheter.
  Befolkningen blir ju hjärntvättad av gammelmedia.

 10. Ett nytt ordspråk, signerat Annie : ”Sila NMR men svälja islamist-kompisar”. Är Röskrikan både dum, blind och döv ? Kanske beror det på näringsbrist. Skomakarlådan är väl knappast tillredd än.

 11. Blott Pettersson kan fånga den stora politiska agendan och göra den liten, mycket liten..
  – ”Pettersson har inget till övers för Nordiska Motståndsrörelsen eller deras åsikter, men om det ska vaccineras borde de farligaste sjukdomarna bekämpas först. ”

 12. Jag vill säga att Annie Lööf är en skymf mot ”människovärdet, mot demokratin och mot anständigheten”.

 13. En verkligt otäck människa. Några tiotal nazister passar Lööf som hand i handske, det blygsamma antalet visar att svenskarna inte attraheras av nazismen men Lööf mal på som en ångvält i nedmonteringen av det svenska samhället. En narcissistisk orgie där de patetiska nmr-medlemmarna är slagträ.

 14. Det vore bättre om hon föreslog vaccinering av sossarna för deras antisemitism och bruna rötter. Förresten, hur är det med de egna bruna rötterna, Annie Lööf

 15. På vad sätt är NMR en terrorsekt? Men kontakter med verkligt våldsbejakande rörelser som islamistiska sådana är tydligen OK???

Kommentera

%d bloggare gillar detta: