IS-terrorist som återvänt döms till 15 år för mord i Örebro


ISLAM. IS-terroristen som återvände till Vivalla, Mubashir Qadar, ville ha medalj för sin insats – men döms till 15 års fängelse för mord. Hans kumpan Aweys Aden, utpekad som ledare för ett drognätverk i Örebro, får 13 år och 10 månader.

Örebro Tingsrätt pressmeddelande

Expressen

-Pettersson tycker att vi ska överlämna dessa herrar till proffsen…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

TIDIGARE 2019-03-11. IS-terroristerna som återvänder fortsätter att begå brott i Sverige

ISLAM. -Pettersson konstaterar att detta handlar om dem som socialdemokraten Alex Schulman kallar is-svenskar, is-resenärer, is-hemvändare och det värsta av allt, is-humanister i en krönika i Expressen. Det är samma terrorister som vänstern inkl. socialdemokraterna tills helt nyligen ville ha hem för att rehabilitera och integrera i samhället. Dessutom lever de flesta på bidrag.

TIDIGARE 2019-02-23. IS-terroristen vill ha ”medalj” för att ha dödat man i Örebro

ISLAM. Mubashir Qadar, 31, reste till Syrien och anslöt sig till terrorsekten Islamiska staten. Nu står han åtalad för att ha huggit en man sju gånger i ansiktet i ett brutalt hämndmord i Örebro.

– Jag har ju räddat folk. Jag borde få ett pris, säger han i förhör, enligt Expressen.

-Pettersson säger att vi borde också tillsätta en sanningskommission som utreder ur det gick till när gränserna öppnades och denna typ av människor släpptes in i landet.

Utan tvekan är en stor del av Sveriges politiker en säkerhetsrisk!

Mubashir Qadar, mördare och islamist.

TIDIGARE 2019-02-02. Åklagaren om gängmorden i Vivalla: ”Obehagligt och fullkomligt besinningslöst våld”

BROTTSLIGHET. Fyra personer kommer att åtalas för ett dubbelmord i Örebrostadsdelen Vivalla i juli i år. De misstänkta och deras advokater har nu fått ta del av polisens förundersökning och enligt åklagaren Krister Petersson blir det aktuellt att väcka åtal i början av februari i år.

Totalt kommer fyra personer åtalas för morden. Ytterligare två personer åtalas för mindre allvarliga brott i samband med händelsen.

En av de åtalade muslimerna är IS-terrorist och har ”tidigare varit i konfliktområdet i Syrien och stridit för IS”.

 • Aden, Aweys Abdi, född 1986, medborgare i Sverige, häktad, misstänkt för mord alternativt synnerligen grov misshandel och vållande till annans död.
 • Murseli, Muhamed, född 1986, medborgare i Kosovo, häktad, misstänkt för mord alternativt synnerligen grov misshandel och vållande till annans död.
 • Qadar, Mubashir, född 1987, medborgare i Sverige, häktad, misstänkt för mord alternativt synnerligen grov misshandel och vållande till annans död.
 • Sardar Ahmed Ali, Muhammad, född 1998, medborgare i Sverige, häktad, misstänkt för mord.

Gärning ur åtalet vid Örebro Tingsrätt B 3516-18: Sardar Ahmed Ali (”Hama”) har den 3 juli 2018 på en stulen moped tillsammans med medgärningsman (Sampat Surage) kört in i området Vivalla i Örebro. Den gemensamma avsikten har varit att uppleta och konfrontera Mohammed Hussein Salim (”Hamada”) med våld. Vid adressen Prosagatan 19 har Hama och medgärningsmannen runt 22-tiden mött Hamada. Skottlossning har utbrutit varvid Hamada avlossat minst 14 skott med ett automatvapen, medan Hama och/eller medgärningsmannen avlossat fem skott med en pistol. Den av Hama och medgärningsmannen nyttjade mopeden har träffats och körts omkull på körbanan. Sampat Surage har träffats av ett skott i bröstet och ett i benet. Hama har träffats av skott i vänster ben.Hama och Hamada har springande lämnat platsen, medan Sampat förblivit liggande vid mopeden. Utanför adressen Poesigatan 24 –26 A har Hama, beväpnad med en pistol, upphunnit Hamada och avlossat tre skott, varav ett har träffat höger sätesregion och fortsatt inåt/uppåt i kroppen och orsakat Hamadas död genom inre förblödning.Efter dådet har Hamada springande lämnat platsen och har från Vivallarondellen fått lift till Örebro Universitetssjukhus, där han erhållit vård för sina skador.

Pressmeddelande från Åklagaren…

-Pettersson säger att det verkar vara trevliga ”svenskar” och psykopater vi importerar och att de får hjälp när de kommer ”hem” verkar inte hjälpa…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

TIDIGARE 2018-08-16. Alban och Irakier efterlysta för mord i Vivalla, Örebro

BROTTSLIGHET. På tisdagskvällen den 3 juli inträffade en skottlossning i stadsdelen Vivalla i Örebro, varefter två män dödades. Flera män sitter häktade misstänkta för mord, och två män är efterlysta för inblandning.

Herrarna som Interpol efterlyser är den 22-årige Muhamed Murseli och 30-årige Ramadan Ramadan, som båda misstänks för mord. Männen är nu uppförda på Interpols lista över efterlysta.

-Pettersson säger att teorin om namnen stämmer förvånansvärt ofta…

TIDIGARE 2018-07-04. Två av tre skjutna har dött i Örebro

BROTTSLIGHET. De två män i 20-årsåldern som skadades allvarligt i en skottlossning i Örebro i går kväll har avlidit uppger polisen. En person har också anhållits som misstänkt för mord.

Skottlossningen inträffade vid 22 tiden i Vivalla centrum. Tre män besköts, den tredje mannen skadades lindrigt.

Två män är identifierade och kända av polisen. – Vi vet ännu inte vem den tredje är, säger Christina Hallin vid polisen i region Bergslagen.

Om Vivalla på bloggen…

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


14 responses to “IS-terrorist som återvänt döms till 15 år för mord i Örebro

 • Göran

  Mord, våldtäkter, knark, rån, hot, misshandel, grova bidragsfusk mm mm.
  De flesta dödsoffer eller traumatiserade med ”fel” Svenska rastillhörighet & ”fel” religion sker inte i uppmärksammade stora massmord, utan i det lilla!
  Beslutet att på helt olagliga grunder tvinga fattiga Svenskar att bidragsförsörja folk som svurit ISIS livslång trohet kostar tusentals oskyldiga brottsoffer i Sverige.
  Något som de kriminella Landsförrädarna i Regeringen är mycket väl medvetna om!
  SÄPO har helt anpassat sin retorik efter denna PK-cancer!
  SÄPO arbetar helt klart för att landet ska ockuperas av främmande makt i form av ISIS!
  ”Vad är problemet? Det viktiga är väl bara att alla Svenska brottsoffer inte ges någon publicitet…”
  Lismande kriminella svin, som får historiens allra värsta landsförrädare att blekna!
  I panik kommer tomt prat om ”Rysk påverkan”…
  Som om Ryssarna vore de enda i hela världen som bryr sig om tusentals Svenska brottsoffer…

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Hann inte socialsekreteraren ringa?

  Gilla

 • ruben

  Det känns, som en stor del av riksdagen och rättsmyndigheter har blivit svenska folkets värsta fiender. Jag mår illa av att bevittna det sorgliga samhällsraset. Anlagda bränder varje dag, gamla blir rånade dagligen, skottlossning på gator och torg, öppen knarkförsäljning, rån mot barn vilket bara är bara en liten del av vad, som sker på ytan. Finns det inget snabbt sätt att byta ut regering och rättsmyndigheterna. Vi behöver brådskande åtgärder av en regering, som vill åstadkomma samhällsnytta för sina skötsamma medborgare, som omväxling?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Inga medaljer (ännu) men några år på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell !
  Ingen dålig belöning.
  Skönt att nu ha tagit pension efter 35 år som fångvaktare på Kumlafängelset och slippa se och höra dagens vidriga mångkulturella lekstuga innanför murarna.

  Gilla

 • eugenecork


  …om asen, som Olle blivit stoppade i grind
  skulle Sverige, skulle bara på dessa två (2)
  as tjänat minst 100 miljoner Sv. pesetas
  …lite knepigt räkna ut exakt iom skatterna
  ligger på c:a 82% i varje Svensk budget
  …snacka om rundgång, till fromma främst
  för de som inte gör ett satans dyft…

  Gilla

 • eugenecork


  …som sagt…snacka går ju, men bara sitta här
  å spy galla över oförrätter föder inga barn
  …varför handlar vi inte istället?

  Gilla

 • Kattsand

  Och våra politiker kommer fortsätta bedyra för oss att alla återvändande terrorister från IS är helt ofarliga få fort de kommer innanför landets gränser, antar jag….
  (Jag antar att erbjudandet om förtur till lägenhet, få allt uppehälle betalt av oss skattebetalare och skyddad identitet gäller fortfarande)

  Gillad av 1 person

  • Treb

   @Kattsand
   Neeeej,de SKA rehabiliteras på svenska dagis så de kommer in i samhället-all inclusive=den Muhammedanska himlen med 72 oskulder under 6 år.
   Ledsagade av ett koppel ”batikhäxor”.
   Snart i en stad nära dig.

   Har våra j.vla politruker lovat dom medalj utdelad av kungen,oxå???
   Barbara Learner Specter fick det för sitt Sverige fientliga agerande,mig veterligen.
   Inget förvånar mig längre vad gäller Absurdistan.

   Gilla

 • Jens "Rhad" Larsson

  Skönt med bara ”Go Go Zoner” i mitt trygga Sverige.

  Gilla

 • Onkel Björn

  Undrar bara hur mycket dessa nu dömda herrar hittills har kostat samhället.
  Och hur mycket de kommer att kosta i kriminalvårdens förvar ett antal år framöver. Och sen när de släpps fria tillkommer väl ytterligare kostnader.

  Hur länge ska vi skattebetalare egentligen behöva hålla på och försörja dessa människor?

  En sanningskommission kommer aldrig att bli av med nuvarande regering vid makten. Inte heller vid en ev regering med moderater vid makten.

  Gilla

 • Billy Boy

  Bildkälla: Rapport24,com

  Bildkälla: Annika Strandhäll Twitter

  Gilla

 • Sea Gull

  Morgan Johansson: Upp sväva orden, tanken stilla står!? När går du/ ni från ord till handling? Vad är problemet?

  Gilla

 • SVENSK

  ”Återvända”!? det kan de bara dit dom kom ifrån! Ge dem en enkel, för alltid!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: