Virtanen: Kokainet behövdes hela tiden

MEDIA. Fredrik Virtanen, Aftonbladets tidigare ledarskribent släpper en bok om metoo-rörelsen och våldtäktsanklagelserna, rapporterar Expressen.

– Det gick åt helvete… Kokainet behövdes hela tiden, säger Virtanen inför boksläppet.

Alla anklagelser om sexbrott tillbakavisas av Fredrik Virtanen. Han medger dock att han under en period av 00-talet betett sig illa. – Jag kan bara säga att jag aldrig har drogat eller våldtagit någon. Däremot har jag betett mig jävligt risigt, tölpaktigt och gjorde mycket saker jag ångrar under den där perioden när det var för mycket knark och alkohol, sa han då i Expressen.

Rapporteringen kostar honom till sist jobbet på Aftonbladet.

Fredrik Virtanen är kritisk mot svenska mediers bevakning av honom, bland annat Expressens rapportering. – Media slängde pressetiken, säger Virtanen. – Jo, jag höll på att bli tokig. Ingen kan förstå hur det är, det där när medier och ett helt samhälle vänder sig emot dig, fortsätter Virtanen.

Om Virtanen på bloggen…

-Pettersson säger att Virtanen är ynklig, nu gnäller han om pressetik och att ingen kan först hur det är att få alla emot sig. Han som totalt struntade i pressetik och jagade oliktänkande i sina krönikor, ynkligt Fredrik! Fast jag tror inte du var ensam på Aftonbladets redaktion om att knarka…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Virtanen: Kokainet behövdes hela tiden

  1. Äcklig nobody som äntligen kastats åt gamarna. Något han gjorde med oskyldiga på löpande band när han satt vid spakarna. Vi behöver rensa upp i bråten. 99% av eliten ska bort och ersättas med hederligt folk.

    • Kan inte annat än hålla med. Och jag är beredd att hålla i bödelsyxan – och jobba skift 7 dagar i veckan tills ”eliten” är bortstädad. Om jag så behöver vada i deras blod så erbjuder jag mig villigt. Det enda ”löne”krav jag har under perioden som kommer krävas är mat och sovplats med tak över huvudet.

KommenteraAvbryt svar