Stäng

Snart kommer förslag på statsbildningar med sharialagar i Europa

ISLAM. Islamisterna i Belgien är nu så stora att de kommer att lägga nationella förslag på egen statsbildning med sharia. Viktigaste nyhetsklippet de senaste 50 åren. Med M, C, V, L, MP och S politik så är vi där snart även i Sverige, twittrar Latens Vera

Muslimerna använder demokratin för att avskaffa den. Steg för steg tills de har fått oss otrogna att bli dhimmies och kuffar. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till. Det är dag att börja återvandringen, så kan de ha sina böneutrop och halalstränder hemma…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 reaktioner på “Snart kommer förslag på statsbildningar med sharialagar i Europa

 1. Många kanske har sett denna video, den är inte från Nordkorea, inte från Saudiarabien, inte från någon annan av världens kända diktaturer heller,nej, den är från åsiktsdiktaturen ”sverige”.
  ”Förövaren” har sagt något kritisk om islam på nätet.

  https://youtu.be/KzAJMJ3Yv5I

 2. Sri Lankas Informationsministeriet, 2019 April:
  ” Ingen trodde att dessa snälla, utbildade människor är kapabla för att göra dessa fruktansvärda dåden… Ingen trodde det..”

  Sveriges Informationsministeriet, 2021 April:
  ”..Ingen trodde att våra snälla muslimska invandrare skulle vara kapabla till att spränga sig på Scandic. På Centralen. Skära halsen på flickor i skolgårdar.. Ingen trodde det.. ”

  Jo! Jag gjorde det. Med flera.

 3. Förbud är till för mjuka människor och hjälper föga . Det enda är att utrota islam och då menar jag utrota fullt ut . Ingen form av Ansgar som lurade oss för tusen år . Islam tar ett steg fram , gräver ner sig och väntar 10 år . Tar ett steg till , gräver ner sig och väntar 20 år . Ett mothugg och de tar ett steg tillbaka , gräver ner sig och väntar 10 år . Tar ytterligare 2 steg . Så verkar det fungera . Utrota islam och det nu medansvar tid är . Resurserna finns i överflöd . Allt annat är tidsspill och lek . Mvh Sjöström

  1. Självklart, ett dumt folk ett dumt land dumma politiker.
   Enda folket på jorden som hatar sig själva.
   Trots att vi inte har någon arvsynd i garderoben.
   Vi hjälpte ett visst folk under ww2 med dom sk vita bussarna nu får vi skörda det vi sådde då.

 4. age: både ser och hör här.
  BJ: Infiltratör? Nä Russia Today ger en bättre och ärligare bild en alla vänsterbågssociopater till media här!

  Man vore galen om man inte var beväpnad med något idag, ja nu får man rent ut sagt skylla sig själv om man står utan något slags skydd, det borde vara sunt förnuft vi det här laget.

 5. Jihadisterna finns mitt ibland oss och kommer att slå till skoningslöst. Och det hjälper inte hur mycket man än har gullat med dom, så gör det ingen skillnad. Både SSU och Mp är redan infiltrerade av islamister. Såssarna har skrivit avtal med SMR om att tilldelas ledande poster inom både politiken och statlig förvaltning. Bilderbergarna står med blåslampan i nacken på sina medlöpare. Media är själva en del av rövarbandet. – Det är nära nu…Jävligt nära !

 6. ===> och ingen verkar förstå att Titanic
  tar in vatten!
  ===> ingen fattar att det inte finns
  räddningsbåtar!
  ===> ingen fattar att det bara finns
  EN LÖSNING : Förbjuda islam !

  Islam har större makt och kraft än de stora
  motorcykelklubbarna!
  Islam utgör ett hot mot oss alla!
  Islam kommer att invadera Vårt Fosterland!
  Islam är en sekt med enorm makt!

  – och vi sitter kvar i baren och sippar på
  sista drinken medan Titanic sjunker allt
  djupare mot undergången!

  Njut av sista drinken men skyll dig själv!
  Försök förstå att du måste agera!
  Medborgargarden är förbjudet men
  ”folkgrupper” är tillåtet!
  (En folkgrupp kan ha samma religion,
  hudfärg eller speciella intressen)

  Det är för sent att ”Mota Olle i grind” men vi kan söka upp Olle på åkern ………

  ”Håll Sverige rent!”
  ”En svensk tiger” – när han anfaller bakifrån!

 7. Någon som är förvånad? Gissar att även så kallade ”moderata” muslimer kommer att stödja detta. Annars kallas de ”otrogna” av sin imam!

 8. Tror att man skall vara försiktig med detta när man ser vilken nyhetsbyrå som sänder. Russia Today är kända för att sprida fake news, allt för att destabilisera. Nu tror jag att i framtiden att detta senario kan bli verklighet. Så mina vänner när R:T sänder nyheter var vaksamma

  1. Men Ryssarna sätter även Muslimer på Plats, där går det inte bara att begära förmåner som här i Absurdistan., där tvingas dom att följa Ryska lagar, vilket är bra, .

 9. Jag hoppas att jag hinner se hur de kommer att hantera alla feminister och alla våp och jon inom media, nnan jag dör..

  .. Snart är dom med i EU-parlamentet också…

 10. Om de ska ha en egen statsbildning så måste dom rimligen också kunna försörja sig själva. Och hur blir det med de invandrare som inte vill leva under sharia-lagar?

  1. De som inte vill leva under Sharia? Det ha ju Isis visat i all tydlighet vad som händer dem som inte vill leva under denna sinnessjuka lagboken.
   Dags att förklara krig mot Islam i Europa, vill vi ha demokratin kvar måste vi sätta demokratin ur spel för att få Islam ut ur Europa. Sen kan vi unna oss lyxen av demokrati igen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: