SVT:s kandidater till EU-valet


EU-VALET 2019. Alice Bah Kuhnke och Pär Holmgren toppar Miljöpartiets lista inför EU-valet i maj. De är före detta kollegor på SVT. Ni vet den skattefinansierade organisation där drygt 50 procent av de anställda sympatiserar med Miljöpartiet och som helt opartisk sprider samma klimatalarmism som Miljöpartiet. Om att allt från svältande isbjörnar till att anlagda skogsbränder beror på klimatförändringarna. Visst känns det som informationen inför valdagen den 26 maj kommer att bli opartisk och saklig.

Europaportalen med intervjuer med kandidater från de större partierna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “SVT:s kandidater till EU-valet

 • Det får vara nog nu

  Det kommer säkerligen fler kandidater från SVT:s miljöpartistiska plantskola. Var så säkra på det. Inför valet höstas försökte de med hjälp av den torra sommaren rädda kvar sitt förbannade parti. Det känns onekligen som att SVT också är med på ett hörn och styr det här landet.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tragiskt är ordet !

  Gilla

 • Billy Boy

  Nedan ett par exempel ur Alice Bah Kuhnkes meritförteckning från hens fyra år som miljöpartistisk kultur- och demokratiminister i Stefan Löfvens regering 2014 – 2018 …

  Bildkälla: aristofanes,se

  Apropå ex-demokratiminister Alice Bah Kuhnkes falska uppgift i SVT:s Agenda i mars 2017 om mottagandet av återvändande IS-terrorister.

  Från Jeanders bildblogg

  Gilla

 • Nils Dacke

  Sverige är det enda landet i EU där regimmedia genom SVT tar aktiv ställning i EU-valet, det stor skillnad mot de demokratiska och oberoende media i ex. Ungern o Polen.

  Gilla

 • För Vårt Bästa?

  grönt är väl mussarnas älsklingsfärg? Alltså ÄR mp musselierat.

  Gilla

 • Kent

  Miljöpartiet den största katastrof som drabbat Sverige i modern tid.

  Gilla

 • centurion

  Mp – alltså muslimpartiet, tror att allt det gamla ska vara glömt nu när de ska byta namn till ”De Gröna”. Får mig att tänka på att det Nya namnet representerar: Naivitet, Dumhet, Dåligt Omdöme, Brist på Erfarenhet, Brist på Kunskap, Brist på Självinsikt, Gott om Skenhelighet och Hyckleri, osv…. Det verkar faktiskt som om dom nästan har fattat hur lite dom verkligen fattar.

  Gilla

 • Stenbock

  Pettersson:
  Finns väl inte mycket att tillägga….En negress,och en från långt bort från Stan som skall frälsa de Gröna kommunisterna,i EU-valet !.
  Märkligt inte ”Helgonet Greta”,finns med på bilden…. 😉

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: