Vänsterpartiet svarar

Vänsterpartiets svar på kritiken över Jonas Sjöstedts märkliga val att synas med en AFA-sympatisör kan se ut så här.

Vänstersocialismens antisemitiska ådra känner vi till. Att Mellanösterns enda demokrati utmålas som en våldsam organisation som mördar barn, säger mer om V än vi kanske tidigare anat. Jo, Linda Snecker företräder detta parti.

11 thoughts on “Vänsterpartiet svarar

  1. Talade vänstern om OSS, som förtryckt folk, och att islamisterna tar vårt land och mördar och våldtar våra barn??? Jasså, det var palestinierna, de talade om. VILKEN ÄR SKILLNADEN???????

  2. Även reformerad kommunister är vid dagens slut just bara kommunister.
    Om en person från SD hade blivit fotograferad med en person som hade haft en symbol från NMR på T-shirten så hade det varit huvudnyhet i regimmedia och tidningar i en vecka minst med olika vinklingar.

  3. Vilken politisk sjuka övertygelse har mördat flest människor !?
    Det är kommunismen som har mördat, torterat flest medborgare, som inte tycker som ledarna.
    ( 100 000 000 döda genom kommunismen )
    ( 25 000 000 döda genom nazismen )
    Lika sinnessjuka, men att kommunismen har dödat 4 ggr. fler än nasismen, det tiger kommunisterna om.

    De lever i en bubbla, som tror att ingen som inte vill jobba, ska behöva jobba, att alla kan få bidrag, att inga privata företag ska finnas, att alla människor som har en sjal runt halsen eller på huvudet är underbara, snälla fredliga människor. Medans de som är vita, män och är propert klädda, är terrorister och vill alla människor och jorden illa.

    Ni hör enligt ovan….är kommunismen nått som fungerar…har det fungerat/fungerar nångonstans i världen, är det ett sunt tänkande, agerande !?
    Svaret: det har ni vakna, ej naiva, ej blinda och upplysta människor.

    Övrigt….vilka är delansvariga för denna brottslighet, terror och ekonomiska haveri som pågår i Sverige och kommer eskalera oerhört snart framöver !?
    Svar: läs allt enl. ovan.

KommenteraAvbryt svar