Nr 16 fälldes i torsdags

BROTTSLIGHET, Den man som hittades död efter en trafikolycka i Kristinehamn i torsdags dog av skottskador. Det bekräftar nu polisen. Det var vid 20.30-tiden på torsdagen som en singelolycka inträffade i Kristinehamn. En man i 50-årsåldern hade kört in i ett träd och avled senare. Men mannen dog inte av själva olyckan, utan av skador han åsamkats av någon annan innan han kraschade bilen. Tidigt ryktades det om att mannen hade blivit skjuten, något som nu bekräftas.

– Offret hade skottskador, men mer än så kan jag inte säga i nuläget, säger Mats Öhman, presstalesperson på Polisen Bergslagen.

Två personer greps samma kväll som mordet uppdagades. Det rör sig om en man i 65-årsåldern och en kvinna i 70-årsåldern. De två anhölls sedan.

– Mannen är på sannolika skäl misstänkt för mord och grovt vapenbrott. Kvinnan är skäligen misstänkt för skyddande av brottsling och grovt vapenbrott. Åklagarens inriktning är att de ska begäras häktade i morgon, säger Mats Öhman.

Polisen

-Pettersson säger att här har vi ett undantag som bekräftar att det inte alltid är unga kriminella invandrare som skjuter varandra, denna gång verkar alla tre vara svennar. Dock kriminella sedan gammalt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

2 thoughts on “Nr 16 fälldes i torsdags

KommenteraAvbryt svar