Ränderna går aldrig ur våldsvänstern…

Rebecca Weidmo Uvell twittrar om kommunisterna aldrig är långt bort från våldet, och inte så noga med vilka de umgås med. Vänsterpartiet skriver än idag i sitt partiprogram att de vill förstatliga privat egendom och dom uppmanar till kamp mer är 50 gånger. Ränderna går aldrig ur.

Vänstern stödde Hitler…

AFA

9 thoughts on “Ränderna går aldrig ur våldsvänstern…

 1. Klotter läst på stan.
  ‘Inga fascister i parlamentet. Fatta!’

  Vilket land avses eller är det tv-programmet de avser?

 2. Ser stolt ut Jonas, han kanske inte själv har rent afa-mjöl i påsen den gamle redaktören för Röd Press, lita aldrig på en kommunist smeker och slår ihjäl med samma varma hand….

 3. Tuffa som en gammal AGA spis, men så tuffa så att dom vågar visa sina fula trynen det är dom inte, nej mörka solglasögon och hätta som täcker merparten av plytet. Ynkligt!

 4. Den odemokratiska våldsvänstern jobbar ihop med vänsterpartiet. Ingen nyhet, men det är för bedrövligt. Tyvärr lägger inte media någon krut på att granska dessa figurer. Tvärtom, man samarbetar med dem. Skamligt.

  Granskare som inte tål en granskning.

  Den omtalade Researchgruppen har byggt upp ett åsiktsregister över medborgare som medverkar på internetforum. Expressen och Aftonbladet har i samarbete med gruppen avslöjat namn, adress och rasistiska kommentarer från lokalpolitiker och privatpersoner.

  Men vilka kretsar tillhör Researchgruppen själv?

  https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/granskare-som-inte-tal-en-granskning-14461

Kommentera