Manifestation för tolerans

TOLERANS. I onsdagskväll hölls en manifestation för tolerans i Norrköping. Kommunalrådet Reidar Svedahl (L) tog initiativet till manifestationen. Liberalerna i Norrköping var värd för mötet – och Reidar hade bjudit in alla politiska partier som finns representerade i Norrköpings fullmäktige och riksdagen. Även Sverigedemokraterna.

Linda Snecker (V) retade sig på att SD också inbjudits, eftersom de försökt stoppa ett moskébygge i Norrköping. – Jag trodde inte att L kunde vara så historielösa. Jag skäms! sa Snecker. Jag är överväldigad av lycka över den moské som ska byggas i Norrköping, sa hon och fortsatte – Jag har jobbat i tio år mot rasism, och jag trodde vi samlats här för att tala om tolerans – men när Liberalerna inbjöd SD gick något sönder inom mig. SD är ett parti som anser att invandrare ska assimileras.

Läs vidare på Norrköpings tidningar…

-Pettersson vill påminna Linda Snecker (V) att SD inte är ensamma om att vilja assimilera invandrare. Det är även målet med FN:s flyktingkonvention, där står att flyktingar ska återvända när situationen lugnat ned sig hemma och att de som blir kvar ska assimilera sig och rätta sig efter värdlandets lagar och förordningar.

Linda Snecker talar mycket om tolerans, fast hon vägrar sitta bredvid SD:are på ett möte om tolerans, hon är jätteglad över en moské byggd för de mest intoleranta ideologin i världen. Kort sagt Linda är kommunist.

Om Linda Snecker på bloggen…

Vänstern stödde Hitler…

-Pettersson menar att man inte kan vara tolerant mot de intoleranta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Manifestation för tolerans

  1. En kommunist som uttalar sig om historielöshet ? Linda , läs ditt eget partis historia . Läs och begrunda din egen historielöshet . Läs och svälj inte allt som msm serverar dig . Läs vilka som skapade kommunismen . Läs vilka som sitter på Wall Street och i City of London . Läs om Bilderberg . Läs Kalle Anka också , även den är bättre än det du verkar läsa . Mvh Sjöström

  2. Linda Snecker, är hon riktigt redig mellan ögonen? Det verkar
    inte stå helt rätt till när hon uttalar sig.
    Och vem vill sitta sidan om en kommunist+ Inte jag i varje fall.

  3. Islam är ingen ras vilket den där galenpannan till kommunist verkar tro.
    Vi skall icke vara toleranta mot dem som är intoleranta.Kommunister har samarbetat med fundamental/radikal islam förut och det vi ju hur det slutade, se bara på Iran tex.

  4. Ni svenner bör inte åka inn i Norge. Ni är inte populära i Norge nu. Om jag möter en svennejävel her i Norge så slår jag ihjäl honom. Förbannade svennesvin, ni ska betala för varenda araber ni har släpt inn.

  5. NALLEN – Sverige – Hej jag är en kille i övre medelåldern och som igentligentligen alltid haft ett intresse av vad som händer i mitt land och även politiken. Men har haft fullt upp med annat. Men först nu har jag tid att följa med i dom beslut som tas.
    NALLEN skriver:

    När det just gäller Linda snecker så tycker jag att hon om någon skulle se väldigt bra ut i niqab.

  6. Det är inte mycket som kommunismen bidragit med i Världen,
    men dom är rediga på att plocka fram storkäftar, så mycket
    munväder bidrar dom till, men det är också allt.

    Ja och så förstås dom är historiens värsta Bödlar!

  7. Jag tror att manifestationen var ämnad som en manifestation för de intoleranta av de toleranta.
    Linda Snecker är en riktig ärkekommunist något har gått helt galet i huvudet på henne.
    Blonderad bimbo?

  8. Tur att islam är känt för sin extrema tolerans mot andra religioner, vem ska va tolerant mot det Svenska folket när Shaira råder i Sverige om inte den fredliga religionens utövare.
    Bra jobbat svenne!

KommenteraAvbryt svar