Försvarsanslagen ska öka med 55 procent


FÖRSVARET. Socialdemokraterna kommer att gå med på Försvarsberedningens kostnadskalkyl för det svenska försvaret, som innebär miljardökning till försvaret. Det erfar SVT Nyheter.

Delar av 191:a mekaniserade bataljonen från I 19 i Boden anfaller genom övningsområdet i Södermanland, Foto: Försvaret.

Hittills har M, KD, C, L och SD ställs sig bakom den nya kalkylen. Det handlar om en ökning från nuvarande 54 miljarder kronor till 84 miljarder 2025, skriver SVT.

S har fått kritik från flera borgerliga ledamöter i försvarsberedningen, att partiet ännu inte gett något besked om ekonomin så nära slutförhandlingarna.

-Pettersson noterar att Sverigedemokraternas politik slår igenom här också. SD är det enda av riksdagens åtta partier som var emot slakten av försvaret (då satt inte SD i riksdagen) och som hela tiden varit för en kraftig upprustning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Försvarsanslagen ska öka med 55 procent

 • Treb

  Tyvärr,skatten går upp med samma % sats och vad får vi för det???
  Vis av erfarenhet..
  $kiten har pågått i 40 år minst.
  Nej,hela j.vla rixdaxhuset måste tömmas på globalist stollar mao 349 st och origgade val införas.
  F.n,tom Tage Erlander var Bilderbergare,mig veterligen.

  Gilla

 • SVENSK

  Bra i princip, men, försvaret kommer till allt större det att bestå av utlänningar vilket är en stor säkerhetsfara. Rätt ordning: Förstärk alternativa sanningsenliga medier så att censurmedierna får marginell betydelse, Ut ur EU och Stäng gränserna, Repatriera, Stimulera och Upphöj de SVENSKA barnfamiljerna ekonomiskt (inför föräldralön utöver barnbidraget (full lön vid 2 barn +bonus per barn upp till fem barn) med pensionsrätter mm för en förälder) mm, Bygg upp försvaret med ca 200 miljarder per år. Ovanstående är NÖDVÄNDIGT för att rädda landet!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: