Succé för demonstration för pensionärer…

ÅLDRINGSVÅRD. Det blev succé för Jeanette Höglund och hennes medarbetares demonstration för hemlösa pensionärer – minst 2500 i tåget som ska lämna över lista med 74.000 namn till JÖK-minister Stefan Löfven (S)…

-Pettersson tror inte det hjälper men det kanske får Löfven & Co att tänka till…

Vid Din Sida – Stockholm

TIDIGARE 2019-04-20. Sluta svamla, ta hand om de gamla…

ÅLDRINGSVÅRD. Nu får det vara nog!! Att vara äldre i Sverige eller att bli äldre i Sverige är hemskt, man kan hamna på gatan om ens livskamrat dör på några dagar!! Det finns pensionärer som jobbat hela sitt liv men pengarna räcker inte!! Dom bor utomhus! Sverige ett välfärdssamhälle ! Tak över huvudgaranti finns inte, kommunerna måste ta sitt ansvar och det är regeringens jobb att se till att dom gör det!

Så nu tågar vi upp tillsammans till Rosenbad onsdag den 24 april kl. 14.00 med start från Humlegården och gör oss hörda!!!

Vi kommer att lämna över namnunderskrifter till regeringen och statsminister Stefan Löfven för att få dem att agera och sluta blunda inför det faktum att vi har hemlösa pensionärer som bor på gatan i Sverige. Skriv under du med och gör skillnad – alla underskrifter behövs.

Vänliga hälsningar, Jeanette Höglund, grundare och ansvarig av hjälporganisationen VID DIN SIDA som stöttar hemlösa pensionärer.

Läs mer HÄR…

Skriv under HÄR…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Succé för demonstration för pensionärer…

 1. Det är bra att detta tas upp. Antalet är stort och vad värre är, det växer. Ett stort problem som folk i andra länder knappt tror på, Sverige ska ju vara en humanitär stormakt. Det har ju Stefan själv sagt. Så kan det vara möjligt?

 2. – men, hur går det med ekonomin?
  Då minskar ju pengarna till invasionstrupperna!
  Påverkar kanske också byggnadsbidrag till nya stridsledningscentraler (moskéer)?

  Då uppfyller ju inte socialdemokraterna kontraktet de har med muslimerna sedan 1999! ( LANDSFÖRRÄDERIET ! )

 3. ¨Public service¨ har bestämt sig för att tiga ihjäl detta. Ring Sveriges radio, 08-7845000, eller Sveriges Television, 08-784000 och fråga varför.

 4. Beundransvärt initiativ av Jeanette med medhjälpare,man blir rörd av att det finns äkta godhjärtade människor i det här mycket galna och sjuka Sverige.Socialistledaren Löfven kom inte för de globalistherrar han tjänar och dyrkar tycker att gamla ( och sjuka,handikappade) är ”useless eaters”,trots att de jobbat och slitit hårt hela livet och betalat världens högsta skatter och blivit totalt blåsta på den goda pension och därmed trygghet på ålderns höst som socialisterna lovat dem redan på 60 talet när staten lurade ut mammorna /kvinnorna på arbetsmarknaden,detta var en riktig kvinnofälla.Min älskade morfar började jobba på fabrik när han var 10 år och jobbade sedan hårt i 55 år,morfar var aldrig sjuk och borta från jobbet, och som tack fick han en usel pension av socialiststaten.Denna ondska och orättvisa såg jag och förstod redan som litet barn att detta är ren ondska.Löfven bryr sig bara om sin import från världens mest våldsamma och dysfunktionella länder i tredje världen och just därför tycker jag att alla som arbetar och tvingas betala skatt måste göra ett gemensamt skatteuppror för staten har brutit samhällskontraktet och då skall arbetarna inte betala skatt till en rövarstat heller.De psykopatiska karriärpolitikerna ser endast svenska arbetare som livegna trälar de kan behandla hur illa som helst utan konsekvenser.Domens och räkenskapens dag kommer,var så säker på det.

  • Ja, tänk om det varit en demo med tio deltagare för migranters rättigheter då hade msm varit fulla med rapporter och på gränsen till live-sändning.

 5. Jättebra initiativ! 👍
  men våra s k ”politiker” inom sjuklövern sk*ter fullständigt i de gamla! de har andra prioriteringar som att byta ut oss mot MENA-individer som är ”favoriter” ( och röstboskap)!
  Landsförrädare!

 6. Hade det varit 2500 Muslimer som demonstrerat mot indragna bidrag , så hade ynkryggen varit där på Stubinen..

 7. Vilken underbar uppslutning. Själv har jag bara gått i ett demonstrationståg 72 eller 73 och då ropade vi ”Ropen skalla, daghem åt alla”. Relativt snart
  började daghemsutbyggnaden.

  • Och min demonstration mot våldtäkter har eskalerat. Jag var mol allena med min plakat på stan . Ingen vågade ställa upp och stå bredvid mig trots en massa ryggdunkningar (många av invandrartjejer).Tack för det .

 8. Bästa sättet att bjuda in ynkryggen och praktarselet Löven är att underteckna med ”bilderberggruppen”!

 9. Jeanette Höglund har verkligen gjort en fin och god insats för de äldre och som verkligen borde hyllas och uppmuntras i offentlighetens rum. För mig är detta mera värt än klimatflickungens engagemang, som tyvärr har fått för stort utrymme i media.

Kommentera