Mysteriet med Maldiverna


Varför investeras så mycket pengar på ögruppen Maldiverna? Öarna skulle ju redan vara dränkta av det stigande havet!


5 responses to “Mysteriet med Maldiverna

 • Klimat clownerna på Aftonbladet byter ögrupp | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Då det ej heller längre fungerar med att klimatljuga om ögruppen Maldivernas försvinnande i havet, havet steg ej som klimatskojarna påstod. Maldiverna skulle ju vara dränkta för ett antal år sedan! Vi har försynt påpekat flera ggr att PK pressens klimat clowner var helt fel ute med påståendena om Maldiverna. LÄNK LÄNK […]

  Gilla

 • Ingemar Johansson

  Kineserna ”hjälper till” att bygga ut flygplatsen för att kunna försäkra sig om fri handelsväg till Europa. Kineserna bygger även ny flygplats på Sri Lanka och hamn i Djibouti av samma skäl. Hamnen i Djibouti är Kinas första militära bygge utanför sin gräns.

  Gilla

 • centurion

  Det kommer att ta 1000 år innan det börjar bli märkbart. Och däremellan kommer våra ev. efterlevande att utsättas för en ny istid. Att tempen gått upp någon grad sedan den ”lilla istiden” som avslutades på 1800-talet, är naturligtvis bara helt logiskt. Annars hade ju isperioden givetvis bara fortsatt. Allt sådant går i periodiska cykler, precis som det alltid har gjort Egentligen inget konstigt alls.

  Gilla

 • Fia

  Klimat bluffen.

  Gilla

 • SVENSK

  Haha, även om havet skulle stiga maximalt så blir det vid 4 mm/år bara ca 4cm fram till 2030 från nu, men enligt Karl Axel Mörner stiger inte havet lika mycket överallt, så många Öar kommer istället att växa!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: