Socialdemokraten Stefan Löfven ”Det förekommer spekulationer om att vi har kritiserat Islam vilket vi aldrig någonsin har gjort och aldrig tänker göra heller”

ISLAM. Efter terrordåden i Christchurch, New Zeeland den 15 mars 2019, som krävde 49 människoliv, kallade statsminister Stefan Löfven (S) till presskonferens samma eftermiddag  och fördömde det högerextrema våldet.

På Sri Lanka dog minst 310 personer i muslimska terrordåd påsksöndagen den 21 mars 2019. Trots att det gått några dygn har statsministern inte kallat till presskonferens eller fördömt det muslimska våldet…

Kanske denna film ge en förklaring…

Socialdemokraten Stefan Löfven ”Det förekommer spekulationer om att vi har kritiserat Islam vilket vi aldrig någonsin har gjort och aldrig tänker göra heller”

Videon från Politiskt Inkorrekt

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

22 thoughts on “Socialdemokraten Stefan Löfven ”Det förekommer spekulationer om att vi har kritiserat Islam vilket vi aldrig någonsin har gjort och aldrig tänker göra heller”

 1. Löfven har inget ont att säga om islam.varken nu eller i framtiden.tänk om det varit sverigedemokrater som sprängde moskén på nya Zeeland

 2. När ska den socialdemokratiska statsministern och hans rörelse, komma ut ur tunneln?

 3. I mer än 50 år har Socialdemokraterna utsett muslimska U-länder till asylländer och vinkat in analfabeter till Sverige…! ”Svetsaren” Stefan Löven är en skam för Sverige och lider av vansinne, högmod, girighet, översitteri och han vägrar inse att de tänker fel och kommer att driva Sverige till ekonomisk kollaps med inbördeskrig i antågande. Detta har redan startat i städer över hela Sverige där kriminella importerade klaner bedriver ett lågintensivt inbördeskrig med skjutningar, mord och våldtäkter….Knark och vapen flödar in i Sverige tack vare EU….Gå in och lyssna på vad Alternativ för Sverige säger om EU – det enda parti värt att rösta på!

 4. Arrogans = dryghet, övermod, högmod, förmätenhet, snorkig självsäkerhet, högdragenhet, översittarton, anspråksfullhet

  Epitet som PERSONIFIERAS av socialdemokratiska företrädare!

  Dag ut och dag in. Sannolikt i evigheters evighet!

  En mer träffande beskrivning har jag svårt att se!

 5. Vår statsminister Pol Pot 2 ?Har härmed förklart vad han är för någon….Ingen Sverigevän där ?

 6. Han tänker aldrig kritisera Islam??? Då tycker han väl att dådet i
  Siri Lanka var bra, helt enligt Islamsk rättsskipning??
  Det kan bli förödande att kritisera sin största väljargrupp.

  På SVT gör man stort nummer av att Ukraina valt en ledare som
  varit TV komiker, men att vi har en ledare som är en Pajas,
  det förtiger dom ,han benämns hovsamt som Statsminister
  Stefan Löfven. ?

 7. Kritisera Islam nä för fanken det är ju livsfarligt. Dessa syltyggar som sossarna är säljer ut vårt land till rena grottmänniskor.

 8. Vad ser det europeiska folket som Regeringar och PK pressen inte ser? Lever vi i olika världar. Kommer PK folket klia sig i huvudet och undrande titta på när Europas korståg startar. Det lär inte dröja, oavsett vilket parti man röstar på.

 9. Vad snackar Steffe om ?

  Dom sponsrar väl Islam-terrorismen med 100-tals miljarder av svenska skattepengar varje år ?

  ”Guantanamo-svensken” flög man och hämtade med regeringsplanet.
  Han hade tagit sms-lån och köpte väl en ny skåpbil som han dumpade i Belgien? innan han drog och terroristade,
  Det blev väl svenska skattebetalare som fick betala för alla hans kalas också…

  Skråmos Kalashnikov+andra vapen betalade svenska försäkringskassan för..

  All Inclusive semester och gratis sjukvård för skadade IS-terrosister måste också räknas in i det…..

 10. Hade resten av folket lyssnat på alternativmedier och därmed avslöjat lögnmedierna och börjat tänka själva hade han aldrig suttit kvar nu!

 11. Landsförrädaren och den s k ”politikern” och tillika statsministern (dock inte min utan påtvingad sådan) sviker sina medborgare, sina riktiga svenskar/skattebetalare till förmån för MENA-individer, analfabeter, mûslimer.
  Låter sitt land förfalla, gruppvåldtad, brännas, utnyttjas, misshandlas => sånt tillåter endast landsförrädare (sjuklövern) med sina ”företrädare”.

 12. Att försämra livet för Svea/Svenne verka ALLA partierna rörande överens om,det senaste 40 åren iaf.
  De verkar alla drivna av kommunist/socialist agendan…
  Varför?
  Fumdera på om sk $katt ens är lagligt,utan individens medgivande,och vad det går till..?
  Och vad/vem f..n är det som fått folk att tro att- allt är allas????
  Utan insats,dessutom.
  En sk global variant av allemansrätten….all inc??

 13. Det är ingen som tror Löfven kritiserat islam, den medlöparn kan bara se hakkors när SD kommer på tal.

 14. De är orsaken till att det här landet kommer gå under totalt om inget radikalt görs nu!

  Vi måste få bort dem från makten och ersätta dem med människor som har Sveriges invånares bästa för ögonen, dessa förrädare borde låsas in på livstid för hur de behandlar äldre och svaga speciellt men folket i allmänhet också.

  De river ner det de före oss byggt upp och snart kommer det krävas väldigt tråkiga metoder för att rädda oss.

  Folkförrädare!

  • Inte konstigt att socialistledare Löfven är feminist,feminismen kommer ur marxism som skapat the feminist movement.men det är inte säkert att Löfven förstår detta då han är en rapande papegoja och marionett åt globalisterna och Eu politibyrå, en nyttig idiot som inte kan tänka längre än näsan räcker och vars begär efter makt och pengar är vida större än hans pliktkänsla för det folk och land han skall företräda,det svenska folket och Sveriges land,moral,heder ,pliktkänsla och rent samvete saknar denne psykopat och landsförrädare just därför är han en duktig nyttig idiot åt de onda krafter han ( och hans företrädare) sålt ut svenska folket och Sveriges land åt.

Kommentera