Stäng

Pensionsräddare och förebilder för barnen

ISLAM. Visst känns det fint att denna fredliga religion brer ut sig i Europa, – Pettersson tror att vi snart får så höga pensioner att vi kommer att få problem att göra slut på dem och barnen kommer att bli som änglar med dessa fina förebilder. Från Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Pensionsräddare och förebilder för barnen

 1. Finns det någon i regeringen som utan att ljuga kan förklara för oss skattebetalare hur många av Sveriges 290 kommuner går med vinst tack vare massinvandringen.

  1. Nix. Vissa har frisedel från blåkulla, eftersom dom går klädda så hela dagarna. Det är inte bara påsken som gäller att klä ut sig och skrämma barnen

 2. Utan Islam stannar och går Sverige under och naturligtvis även övriga världen !!!!!!!!!!
  Bara fråga 7 klövern extremvänstern och det övriga mångkulturälskande välgödda etablissemanget !
  Vad tror tycker och säger SD om den skenande Islamiseringen av Sverige, är ovanligt tyst från SD numera.
  Blir definitivt en röst på AFS i EU-valet och även i valet 2022 precis som 2018.

 3. Nu har den fredliga och humana och kärleksfulla religionen(våldsideologin)visat sitt fula tryne igen i Spanien,Italien och nu senast i Sri Lanka.När börjar dom som förhärligar denna s.k.religion slå ”kärleksringar”runt våra kristna kyrkor?Kanske man kan göra lite handhjärtan samtidigt ? Och vill det sig riktigt bra kanske vår ärkebiskop åter bekänner sig till kristendomen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: