Fan tro det

Pakistans premiärminister Imran Khan har meddelat att Asien Bibi, en kristen kvinna som i fjol frikändes från att ha förolämpat “pedofeten” ,  kommer snart att få lämna Pakistan för att återförenas med sin familj.  Hon har  varit fängslad i nio år, dömd till döden. “Hon kommer att lämna Pakistan om ett par veckor”, berättade Pakistans premiärminister Khan för utländska journalister i Islamabad.

LÄNK

Det har tidigare förekommit uppgifter, som tyvärr visat sig vara felaktiga att Bibi skulle ha skickats till Kanada , där hennes man och barn uppges befinna sig!

Om Bibi, skickas ut ur Pakistan och det blir officiellt så kommer med mycket stor sannolikhet omfattande upplopp o skadegörelse att drabba landet. Sedan är det tyvärr så att Asia Bibi , än i vilket land hon tillslut hamnar, kommer att leva under konstant dödshot från mordlystna muhammedaner, om de får reda på var hon finns!

Jämför tex. med Salman Rushdie, som sedan han 1988 gav ut boken “Satans Verserna” lever under konstant mordhot från mordlystna muslimer.  Iran har  utlyst en belöning på tremilionertrehundratusen US$ till den som mördar Rushdie på lämpligt sätt!

Tidigare på Petterssons Blogg om detta utslag av skandalös muhammedanism: HÄR

One thought on “Fan tro det

Kommentera