Vilhelmina, nästa kommun att drabbas av invandringen


INVANDRING. Det är ekonomisk kris i mängder av kommuner och fler blir det. I Vilhelmina måste kommunen nu spara 40 miljoner kronor på ett par år. Uppsägningar och neddragningar är vad som väntar, rapporterar SVT.

Kommunalrådet Annika Andersson (C) i Vilhelmina menar att det är tufft för kommunerna med minskande befolkning och lägre skatteintäkter. Men förra årets katastrofresultat beror mycket på minskat stöd från Migrationsverket.

-Pettersson säger att massinvandringen drabbar kommun efter kommun och staten har inte råd att sponsra de gigantiska felsatsningarna som var en liten ansträngning, ”det blir en förtjänst lite längre fram”…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Vilhelmina, nästa kommun att drabbas av invandringen

 • compulsoryunion

  Tv-serien V verklighet, Vilhelmina borde heta Fatima

  Gilla

 • robbcos

  man får det man röstar på,,, ibland i alla fall,,, skicka upp Fredrik Reinfeldt i ett plan över Vilhelmina kommun så kan han nog få dit någon million till då det finns oändligt med utrymme.

  Gilla

 • ruben

  Malmö får väl dela med sig av sina 5,5 årliga utjämningsmiljarder. Det blir inte många kronor att dela på bland alla förlustkommuner när den sanslösa flyktingpolitikens konsekvenser börjar visa sin kranka verklighet.

  Gilla

 • Kattsand

  Om politikerna där vet att bidragen bara varar i 2 år, varför ser man det då som en oförutsedd händelse när bidraget upphör efter 2 år?
  Fast det blir värre när det är poltiker i regeringen bara gör det som känns bra för stunden och inte tänker på följderna, jämfört med om det bara är politiker som sitter i enstaka kommuner…

  Gilla

 • Hajo

  36% sossar och 29% Centern i val 2018 i Vilhelmina.

  Det betyder att befolkningen är Helt grönslösa och fattar Ingenting i den kommunen….

  Gilla

  • Stenbock

   Glädjande att några som gjorde sig besväret att rösta,nu får valuta för det hela !! 65 % godhjärtade,är ju en stabil majoritet…. 😉

   Gilla

  • Göte Nilsson

   Förstår inte kommuninnevånarna vad dom röstar på. Är dom helt verklighetsfrånvända.

   Gilla

 • Hajo

  Kommunalråden kan ju börja med att sänka sina löner till existensminimum…

  Nästa steg är att sälja deras tillhörigheter…

  Gilla

 • Ståfräs

  Det äj väl baja o ringa o fjåga Annie, hur tänkte du däj.

  Gilla

 • Lellegoo

  Det vi ser nu är en extremt försåtlig journalistik. Nu väljs små ”avfolkningskommuner” (de har ju i invandringsinvasionens spår växt som bara den) ut för att föra ut klagoskriken. Redan när utplaceringen med åtföljande 2-åriga statsbidrag av invandrare skedde, lyftes varningens finger av många.

  Det är bara det att alla kommuner, även sk ”rika kommuner” har samma problem.
  Välfärden äts upp.

  SD stoppade valfilm 2010, dvs för snart 9 år sedan, åskådliggjorde situationen vi befinner oss i idag med all tydlighet.

  Men fege, skitnödige medelsvensson vågar fortfarande bara kliva ett politiskkt myrsteg till KD.

  Ha de.

  Gilla

 • valentin

  stackars vilda, vackra Vilhelmina! Men man har troligen röstat för denna situation i sosse o centertäta kommunen

  Gilla

 • Kent

  Hade en VD för ett företag gjort så fundamentala missgrepp som Stefan Löfven gjort så hade han fått lämna nycklarna på bordet och fått gå på stört.
  Det är helt obegripligt att man har tänkt att människor från Mena länderna som uppskattningsvis 85% är totalt inkompatibla i det svenska samhället med en totalt vrickad relion i bagaget.
  Regeringskansliet har svällt till 7000 anställda eller mer och ända verkar förmågan att planera och se konsekvenserna av sina beslut att bli sämre och sämre för att inte säga helt obefintligt.

  Gilla

 • Stenbock

  Nu gäller det att överleva törststräckan….i väntan på, ”lite längre fram” !
  Sen undrar Stenbock om de importerade fackkrafterna stannar kvar,i ”lite avlägset” liggande orter typ Wilhelmina ?
  Dessa äventyrare,agenter,sabotörer m.m. är vana vid lite större orter,från sina hemländer.Dessutom är det ju kallt som f-n,och kolsvart i stort dygnet om,delar av året. Något nytt för dessa soldyrkande öken-nomader !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: