Första skottfria månaden i Malmö på tre år


BROTTSLIGHET. Under mars inträffade inga skjutningar i Malmö. Den senaste skottfria månaden innan det var i september 2015, rapporterar P4 Malmöhus.

– Det kan bero på att de mest konfliktbenägna spärrats in, de går inte längre på Malmös gator, säger Manne Gerell, lektor i kriminologi vid Malmö universitet.

– Fantastiskt säger Pettersson, brottsligheten minskar när brottslingarna spärras in. Det hade jag aldrig kunnat tro, men så är jag inte kriminolog heller…, nåväl vi får hoppas trenden håller i sig och att de vänsterblivna inte börjar släppa ut de kriminella igen…

Bild från Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


4 responses to “Första skottfria månaden i Malmö på tre år

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: