Är Sverige ett land eller en haschpsykos?


GOTT OCH BLANDAT. Är Sverige ett land besatt av klimatångest – eller klimakterieångest? De två verkar inte gå att hålla isär längre. Alltså, hundmat, fucking ge er!, säger Alexander Bard på Facebook. 

-Pettersson har ingen erfarenhet av haschpsykoser men är nästan säker på att vi inte är ett land längre…

Däremot är djurrättsaktivister och veganer inne på helt fel linje om de vill rädda klimatet. De pratar mycket om att kött är dåligt för klimatet, på grund av växthusgaser. Men om man jämför kalori för kalori visar det sig att många grönsaker faktiskt är värre. Till exempel genererar odling av sallad tre gånger så mycket mer växthusgaser som samma mängd bacon, detta enligt den brittiska tidningen The Telegraph. 

Även om hotet om klimatförändring är verkligt finns det ingen anledning att sluta äta kött av det skälet. Växthusgaser som metangas från kor och grisar är inget problem.

Metan förvandlas inom 10 år eller så till koldioxid i atmosfären, och sen absorberas det till det gräs andra kor äter. Det är en del av ett kretslopp. Mängden kol som tillkommer i atmosfären på sikt är noll.

Lösningen på klimatproblemet, om vi nu har något klimatproblem, är inte att äta mindre kött. Det är inte ens att äta mindre sallad.

Att skylla på grisar och kor är som sagt löjligt. Människan fiser, 15-20 gånger per dygn och vi är över sju miljarder människor på vår jord. Det blir en hel del metangas det, tillsammans med illaluktande svavelväte och lite annat vi släpper ut och det verkar som regeringen, EU, FN eller journalisterna inte tar miljöproblemen på allvar, med enkla medel kan de göra mycket för att rädda närmiljön och vår planet. Exempelvis säljs några av de värsta miljöhoten, ärtsoppa och bruna bönor, fortfarande helt öppet trots att dess miljöförstörande verkan är väl känt sedan generationer tillbaka.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Är Sverige ett land eller en haschpsykos?

 • svenskfinnaren

  Svar på frågan: Vi lever i en vänsterristisk -68-PKhaschpsykos! 🙂

  Gilla

 • Grune

  En sak kan man väl ändå vara ganska säker på. Sverige är ingen SUVERÄN STAT LÄNGRE.

  Gilla

 • Lellegoo

  Det är fullständig panik på miljöpacket. Det ena huvudlösa efter det andra förs nu prioriterat fram av deras främsta bundsförvanter i systemmedia.
  Anledningen är enkel, för det första håller hela bluffen att genomskådas, för det andra måste miljöpacket bättra på sina opinionssiffror. Men det sistnämnda blir ju svårt när det handlar om en gigantisk bluff.

  Senast idag fick en i högsta grad partisk miljö”forskare” bre ut sig om glaciärer som smälter och de oerhörda konsekvenser detta medför. Bl a skrev denne om en accelererande havsnivåhöjning. Havsnivåerna skulle alltså stiga med mycket snabbare än de gjort hittills.

  Det är bara det att riktiga FORSKARE, Oceanologerna har inte ännu noterat någon havsnivåhöjning överhuvudtaget. Havsnivåerna fluktuerar några cm upp och ner som de alltid gjort.

  Det är fullständigt beklämmande att klimat”forskare” får trumma ut bluffen helt oemotsagda.

  Gilla

 • Inte islamist (eller feminist), men...

  Jag har haft haschpsykos, man blir typ miljöpartist o ens IQ halkar rejält ner… Men jag misstänker att ”bongen” går laget runt i regeringen…

  Gilla

 • Grune

  Varför gör man inte likadant med den nya Jesus ( Greta ) som man gjorde med den första???
  Han blev korsfäst för sina religiösa irrläror han.

  Gilla

 • Olof.p

  Jag har gjort en huvudräkningskalkyl. Inget kan vara bättre för vår jord än lite uppvärmning. Alldeles för mycket energi går åt till uppvärmning av bostäder och lokaler. Någon klurig matematiker kan nog räkna ut hur mycket mindre energi det går åt för varje grad varmare jorden blir.
  Men hur går det i Afrika då, undrar säkert någon. Lugn, det går alldeles utmärkt att producera kyla av värme. Det motsatta, att göra värme av kyla har dock ingen kommit på än.
  Vattnet stiger lite, men det är ju bara förmögna som har råda att bosätta sig vi vattnet, så de har nog råd att bygga nytt lite längre upp på land.
  Klappat och klar. Kör dieselbilar och flyg så mycket ni orkar.

  Gilla

 • Mike E

  Sverige är nu ett matriarkat. Det betyder att allt är baserat på känslor och att fakta är fult.

  Gilla

 • Anders

  Jag blir sååååå trött på allt jävla skit som folk hittar på.
  Dom klarar inte ens av att styra sina två hjärnceller.

  Gilla

 • SVENSK

  En blandning mellan en Hasch- och en Masspsykos. Globalisterna försöker driva med oss och lyckas tyvärr eftersom 65-80% av befolkningen är mer eller mindre imbecilla!

  Gilla

 • SVENSK

  En blandning mellan en Hasch- och en Masspsykos. Globalisterna försöker driva med oss och lyckas tyvärr eftersom 65-80% av befolkningen är mer eller mindre imbecilla!

  Gilla

 • Tony

  Problemet med Sverige är att här får Lotsas experter gott om
  utrymme i våra falska Medier, medan riktiga Experter hålls

  utanför, för annars stämmer ju inte lotsas experternas teorier?

  Ta Svante Axelsson till exempel, till yrket Agronom, alltså
  ingen klimatexpert. Fick Miljöpriset 2019 med motiveringen
  ”han får priset för sin förmåga att entusiasmera” ??

  När motiveringen borde varit ” för sin förmåga att skrämma upp
  folket med sina domedags teorier” .

  Allt medan internationella experter som Lennart Bengtsson
  och Lars Bern hålls utanför alla program som handlar om Miljön

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: