Stäng

Islam tar steg för steg, i Växjö och överallt i vårt land…

INVANDRING & ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Böneutropen i Växjö fortsätter skriver Politikfakta

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 reaktioner på “Islam tar steg för steg, i Växjö och överallt i vårt land…

 1. ”Individual Muslims may show splendid qualities, but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilization of modern Europe might fall, as fell the civilization of ancient Rome.”

  /Sir Winston Churchill

  ”The peoples of Islam will always be closer to us than, for example, France.”
  ”The only religion I respect is Islam. The only prophet I admire is the Prophet Muhammad.”

  /Adolf Hitler

 2. Med Ryggradslösa politikers hjälp har dom kommit ganska
  långt, och det fortsätter.. Dessa ryggradslösa har väl bara några
  senor som håller rumpan uppe, och som sagt senor är tänjbara
  vilket märks på den eftergivenhet som hela tiden eskalerar. Sorgligt,
  för inga andra folkgrupper än Muslimer kräver särbehandling.

 3. Det är inte så lätt att vara ateist i det sekulära Sverige längre.

  Att religionsfriheten för att slippa religiösa påbud, håller på att inskränkas . Det kan man bara konstatera.

  Ingen utvecklingen man ”hedrar” och ”tror” på.

 4. Vill Ni lyssna på en som varit utomlands och dessutom varit en som arbetat inom det styrande tjänstemanna eliten i en kommun

 5. Utropet är för övriga muslimer så de vet att inte anfalla och utplåna de otrogna. Utrop=kalifat.

 6. När vi i den nationella världen pratade om sista man tar flaggan med sig på – 80-90 talet trodde jag inte riktigt på alla domedags profesior som sades, men med facit i hand.
  Det vart betydligt värre än jag kunde i min vildaste fantasi drömma om.

 7. Stefan Löfven hälsar att till detta är vi nöd och tvungna för det är våra väljare. Annars förlorar vi makten.

 8. Ja Pettersson…Mycket farligt när man som Stenbock,åtskilliga gånger upplevt deras värld.Hade som jag skrev här på bloggen för många år sedan mardrömmar,som var så identiska att jag satte mig upp i sängen, och trodde jag blivit tokig ! Har man sett deras liv i Orienten,kan man inte annat än skriva under på Petterssons ord…
  De är för oss (er yngre) början till slutet för Abzurdien.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: