Frankrike glada över att bli av med ”svensken” Makaveli Lindén


BROTTSLIGHET. På onsdagen blev det känt att den ”svenske” mördaren Makaveli Lindén, som fängslats i Frankrike sedan den 23 oktober, har överlämnats till Norge. Advokat Christian Hatlo bekräftar för Dagbladet att den herr Lindén anlände till Norge i natt och överlämnades till förvaring klockan 13.

Den franska åklagaren Pascal Labonne-Collin är glad att Lindén har överförts till Norge: – Vi är glada att bli av med honom. Nu kan vi koppla av. Han har förstört cellen och ringde i samtalsklockan var 10: e minut för att irritera personalen. Vi var tvungna att använda de största, starkaste och mest muskulösa vakterna för att hålla honom under varje gång han gick någonstans, säger Labonne-Collin.

Lindén arresterades i Frankrike den 23 oktober efter en massiv polisstyrka jagat honom genom flera länder. Han är också misstänkt för att ha mördat en kvinna i Belgien under flykten.

-Pettersson hoppas att Makaveli Lindén blir kvar i Norge…

TIDIGARE 2018-Många skamfläckar för svenskt rättsväsende

BROTTSLIGHET/MEDIA. Norge har all rätt att förakta och fördöma Sverige. 25-årige Heikki Bjørklund Paltto hade ju fortfarande varit i livet om det svenska rättsväsendet hade varit rimligt. Bjørklund Paltto misstänks ha mördats av en svensk man som inte borde ha kunnat sätta sin fot i Norge för två veckor sedan. Makaveli Lindén, 20, borde ha suttit i svenskt fängelse, skriver Expressen i en osignerad ledare idag. 

-Pettersson undrar hur det står till? De flesta politiker talar om hårdare straff men det händer ingenting. Domstolarna dömer i underkant på straffskalan eller till och med under minimistraff och på det lämnas sedan rabatt!

Makaveli Lindén, som Aftonbladet skyddade men vi hängde ut för en vecka sedan och misstänks ha mördat  Heikki Bjørklund Paltto för två veckor sedan borde inte ha gått lös. Redan som 15-åring dömdes han till ungdomsvård för stöld, rån och narkotikabrott. Den senaste domen, fick han i oktober 2017 efter att två månader tidigare klättrat in genom fönstret till ett kollektiv och rånat de boende under knivhot. Lindén dömdes då till 1,5 års fängelse men är i oktober 2018 i Oslo och mördar och rånar. Detta trots att han misskött sig grovt i fängelset och rapporterats för tio incidenter.

Snart, i december, släpps ”terrorsvenskarna” fria, de dömdes i juni 2012 till 12 års fängelse var efter att ha planerat massmord på danska Jyllands-Posten. De har misskött sig grovt i fängelset, är radikala islamister och bedöms ha hög återfallsrisk. De dömdes i Danmark, men flyttades till Sverige och här belönas de med kortare straff. Vem tar ansvaret om de lyckas genomföra ett terrordåd när de är lössläppta.

Fadime Sahindal mördades för att hon hade svensk pojkvän, nu har Fadimes pappa släppts från fängelset. Pappan, Rahmi Şahindal, dömdes till livstids fängelse år 2002, livstidsstraffet omvandlades sedan till 24 års fängelse. I år klev han ut genom fängelsegrindarna. Vem tar ansvar för om Rahmi mördar någon som hämnd?

Fadime mördades av sin pappa för att hon skaffat svensk pojkvän

När ska beslutsfattare och rättsväsende inse att vi måste skydda medborgarna mot de värsta avarterna. Det går inte att att lämna rabatter på redan låga priser då blir det förlust, stor förlust och samhället går i konkurs…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


5 responses to “Frankrike glada över att bli av med ”svensken” Makaveli Lindén

 • Tony

  Han har
  väl en ursprungsadress, varför inte sända honom dit, har man mördat andra har man inte rätt att pysslas om av det Svenska skämtet till Rättssystem.

  Gilla

  • Pettersson

   Herr Lindéns hemadress är Uppsala. Han hette tidigare Christian Bo Lindén, och har svensk pappa och afrikansk mamma som jag tror är från Angola. Makaveli har i varje fall en tatuering med symboler från Angolas flagga på handen. Föräldrarna är skilda.

   Gilla

 • Stenbock

  Aha,,,Då var de detta svinet som STATS-TV-text,nämnde ”en svensk” !!
  Måtte han få ett långt och plågsamt straff.

  Gilla

 • SVENSK

  Det ”svenska” rättsväsendet är sinnessjukt och SVERIGEfientligt!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: