Snart släpps ”terrorsvenskarna” fria


ISLAM. Först, det är inte jag som döpt de kriminella terroristerna till ”terrorsvenskarna”, det är Aftonbladet, Expressen, SVT, SR, SvD med flera, de är inte svenskar.  

De dömdes i juni 2012 till tolv år fängelse vardera och nu tycker myndigheterna det är dags att släppa dem trots att terroristen Mounir Dhahri enligt Kriminalvården försökt radikalisera sina medfångar. Hans kumpan Munir Awad bedöms ha en hög återfallsrisk i våldsbrott när han släpps innan årskiftet. Deras tid i fängelset, Hall i Södertälje, har kantats av slagsmål, hot och dåligt uppförande.

De greps den 29 december 2010 av Danmarks antiterroriststyrka till mot en lägenhet i stadsdelen Herlev i nordvästra Köpenhamn. Tre personer från Sverige greps: Munir Awad, Mounir Dhahri och Omar Aboelazm. Samtidigt grep svensk polis en fjärde person utanför Stockholm som också ingick i cellen: Sahbi Zalouti.

Dansk domstol dömde männen för terroristbrott. Straffet: tolv års fängelse och utvisning från Danmark på livstid. Efter ett par år i danskt fängelse fördes de fyra över till svensk kriminalvård. Enligt de svenska regler som gäller om villkorlig frigivning efter två tredjedelar av straffet kommer männen sannolikt att släppas ur fängelse den 29 december i år.

-Pettersson tycker att de danska reglerna ska gälla, ingen villkorlig frigivning och dessutom tycker jag att straffen ska förlängas när de inte sköter sig.

TIDIGARE 2012-06-04. Ljugmedia prioriterar

ISLAM. Idag dömdes fyra ”svenskar” till tolv års fängelse vardera av rätten i Glostrup för att de planerat en planerad attack mot tidningen Jyllands-Posten 2010. De fyra ”svenskarna” som är islamister och försökte mörda människor för några teckningars skull är som synes inte prioriterat.

Inte en rad på förstasidan av Sveriges största skittidningar när jag tog skärmdumpen klockan 19 den 4 juni 2012.

– Pettersson undrar om det har något att göra med ”svenskarnas” namn som Sahbi Zalouti 37, Munir Awad 29, Omar Abdalla Aboelazm, 30 och Mounir Dhahri, 44.

Hur tror ni första sidorna sett ut om Jimmie Åkesson åkt dit för fortkörning? Förresten ska ”terrorsvenskarna” avtjäna sina straff i Sverige. Normalt får man avtjäna 2/3 av sitt straff och det gör åtta år per gubbe och det kommer att innebära en kostnad på drygt 30 miljoner. Grattis skattebetalare i konungariket Sverige.


4 responses to “Snart släpps ”terrorsvenskarna” fria

 • Kenth Andersson

  Terrorsvensk ?
  Vilken spännande och fin titel.

  Gilla

 • gamgubben

  Varför tog vi dumskallar över dem från Danmark? Det är väl inte farligt eller ens sämre i ett danskt fängelse än i svenskt? Domen löd livstids utvisning från DK, hade huliganerna verkligen gjort sig förtjänta av svenskt medborgarskap?
  Alltså vårt land blir till slut ett paradis för all världens brottslighet om inget radikalt görs.

  Gilla

 • mulle omar


  varför inte låta anförvanter till dem de halshuggit,
  få ha lite tjofaderittan med dem först?

  Gilla

 • Kurt

  Det skjuts folk hit och dit, att kan inte de av misstag fånga in ett tomback piller

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: