Aftonbladet, på de kriminellas sida

MEDIA. Ett dygn efter Petterssons publicerar Aftonbladet pixlade bilder på en ”svensk” som efterlyses för mord och rån i Norge. Inte en tanke på att hjälpa polis och allmänhet att gripa den misstänkte mördaren. Redan i fredags…skriver Aftonbladet och släpper pixlade bilder på söndagen. Lägg märke till att Aftonbladet verkar vilja få oss att tro att mördaren är svensk och att de till och med pixlat mannens hand på den lilla bilden med en speciell tatuering. AB vill helt enkelt inte att mannen grips. 

Mannen är svensk medborgare och heter Makaveli Lindén, tidigare Christian. Svensk far och en mor från Angola. Dömd flera gåbger. Avtjänande ett 18 månader straff tidigare för ett väpnat rån läs. Muckade i augusti i år.

TIDIGARE 2018-10-20. Polisen efterlyser man med typiskt svenskt utseende för knivmord

BROTTSLIGHET. Polisen går ut med en bild på en man som är efterlyst i samband med ett knivmord på Majorstuen i Oslo under måndagen. Bilderna togs på Skøyen station i måndags kl 13.16. Polisen tror att mannen är förövaren och att han sprang längs gångvägen vid Frognerelven, där polisen har hittat föremål som mannen tappade. 

Polisen tror att det 24-åriga offret rånades och mördades slumpmässigt. ”Vi tror att den eftersökta mannen kan knytas till mordet och rånet”, sade polisinspektören Grete Lien Metlid i polisområdet i Oslo under en presskonferens på fredagen.

Enligt polisen bar gärningsmannen en svart mössa, är c:a 170 centimeter lång med bruna ögon, mörka kläder och talade bruten norska.

Mer på Dokument.no…

-Pettersson hör norrmännen viska att mannen har ett typiskt svenskt utseende och det ligger något i detta, jag har sett massor med liknande ”svenskar”…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

25 thoughts on “Aftonbladet, på de kriminellas sida

 1. Ja, det är tydligen VI som är utlänningarna idag. Och det är ju klart, vi kommer ju från ett land som inte längre finns.

 2. Sveriges Radio och SVT analyserar/studerar flitigt Petterssonsblogg, (vad annars:=) varför jag gissar att det nu upprepas i alla Ekots nyheter att det är en svensk man som efterlyses i Norge..

 3. Jo han ser ju ”svensk” ut. Hade han varit blond med ett nordiskt utseende hade ingen pixel behövts.

 4. SVT går idag ut med uppgifter på Text-TV. Då slipper SVT publicera några bilder öht, varken pixlade eller opixlade. Risken finns ju risken då att allmänheten misstänker alla ”svenska medborgare” skrivna i Uppsala.

  109 SVT Text Söndag 21 okt 2018
  INRIKES PUBLICERAD 21 OKTOBER

  Svensk man söks för mord i Norge

  Norsk polis har gått ut med en efter-
  lysning på en 20-årig svensk medborg-
  are som misstänks ha knivmördat en
  person i Oslo i måndags. Han misstänks
  också ha utfört ett knivrån i staden.

  Polisen vet vad mannen heter och upp-
  gav vid en presskonferens att han är
  skriven i Uppsala.

  Kristian Ljungberg vid polisens
  nationella mediecenter uppger för SVT
  Nyheter att svensk polis arbetar med
  ärendet.

  20-åringen är sedan tidigare dömd för
  bland annat stöld och rån i Sverige.

 5. Pettersson skriver: ”Aftonbladet på de kriminellas sida”. Visst är det så.

  Marxister älskar kriminella. Det är de kriminella som skall skapa den ”revolutionära situationen” – våld, våldtäkter, skjutningar, mord, bilbränder, skolbränder och allmänt gangstervälde – så att marxisterna kan genomföra sin revolution och skapa ”proletariatets [läs: Partipamparnas] diktatur”.

  Det är därför som fängelserna idag är lyxhotell, det är därför brottsliga invandrare inte utvisas, det är därför som avgrundslandet SaudiArabiens moskéer växer som svampar ur jorden (där imamerna kan indoktrinera ynglen till att hata och dräpa svenskar).

  Det är därför som de marxistiska fanatikerna på Aftonbladet drar sitt strå till stacken, genom att skydda mördare och andra brottslingars identitet.

 6. Expressen publicerar omaskade bilder så nu gör Aftonbladet det också.
  Vilket AB borde ha gjort från början naturligtvis.

 7. Inte konstigt att ha få läsare. Det går inte ens att elda upp tidningen då den dryper av lögn.

 8. Är ingen nyhet att vänstern alltid står på de kriminella parasiterna sida i samhället !
  Inte för utan att Sverige med 50 år av extremt vänsterstyre är de kriminellas paradis nummer ett.

 9. Enligt 82% PK är han jätte, jätte svensk, grattis PK idioter som är mkt glada över att Aftonslasken inte vill att oskyldiga Svenskar skall hamna i fängelse.

 10. Lägg pengarna på en bok istället för AB…….

  Jens Ganmans nya bokprojekt är på G. Kallat ”Sverigebilden”. Lite förhands reklam i texten nedan.

  ”DET HANDLAR OM BARN”

  ”Nej, inte såna – nu vet vi vad ni tänkte. Fy skäms. Nej, VUXNA barn. Svenska barn. Sprunga ur den välbeställda övre medelklassen. De gillar såna här böcker nämligen. Färgläggningsböcker. Det är det nya meditativa. Man kopplar bort de tankar man ändå aldrig hade och fokuserar på de glada färgerna. Världen därutanför har ändå blivit så ond och komplicerad. Därför: fram med kritorna. Därför: bort med cynismen.

  Vissa av de samhällsfenomen som skildras i denna bok kanske FRAMSTÅR som cyniska, men det är för att de är tecknade i svartvitt. Så fort du, käre läsare, färglagt dem i rött, lila, cerise och rosa så kommer de att framträda de i en ny och betydligt harmlösare dager.

  Korka upp BIB:en och på med Bo Kaspers på stereon! Här ska målas!”

  Jens Ganman, född 1971. En av Morgans Johanssons favoritförfattare. Även väldigt omtyckt av Ulf Kristersson, Mattias Karlsson, Annie Lööf, Henrik Arnstad, Jan Helin, Henrik Schyffert och Alex Schulman.

  Martin Jacobsson tecknar politisk satir och illustrerar böcker under pseudonymen ”I fablernas land”, som ses på sociala medier och Svenska Dagbladets Ledarsida.

  https://www.bokus.com/bok/9789188883797/sverigebilden/

 11. Lagen om ”hast mot soffgrupp” ska bort i framtiden, de som anmalt och tillampat lagen ska domas enligt medeltida svenska lagar! ATT INTE PUBLICERA BILD PA EN MORDARE SA HAN KAN GRIPAS AR DEFINITIVT ETT GROVT BROTT!! Vad tror AB DE ANHORIGA UPPLEVER IDAG ???

 12. Man kanske ska påpeka att det gäller kriminella utlänningar. De få riktiga SVENSKAR och övriga NORBOR som begå brott åker rundgång i censurmedierna med bild, namn och bakgrund mm. Även misstänkta!

 13. Så typiskt Aftonbladet och annan PK-media. SVT påpekar pliktskyldigt att mannen minsann är ”svensk medborgare”.
  Inte ett ord om att vederbörande har utländsk härkomst.

 14. Kan mycket väl vara en av våra sk marokanska gatubarn på rymmen till Norge.De försvann ju under valet som om jorden hade slukat dem.Det hade varit det bästa för alla.

 15. Undrar om han inte bor i mitt Ghetto… I varje fall finns det 10-talet som påminner väldigt om honom ?
  Underligt att numera alla svenskar är så lika varandra,att de får skiljas åt genom ”tattartatuering” (tecken mellan tummen/pekfingret)…
  I svunna tider var det annorlunda. På långt håll kunde man se om det var en ”dräng-” ,eller ”bonndj-el”. Fanns ju även de som kunde se skillnad på en smålänning,lapp eller stockholmsdjä-el…

 16. Aftonbladet och SVT gar Stefan Loven & Co:s arenden, dvs allt negativt om massinvandringen ska morkas i globalisternas och EU:s intressen att slappa in sa mycket negrer och araber som mojligt i Europa!

  • Inte konstigt AFTONBLADET och SOCIALDEMOKRATERNA hetsar mot alternativmedia! OM inte alternativmedia fanns sa skulle vi inte veta att en neger var skyldig till detta brutala mord!!! Eller hur???

 17. Norrmännen tror väl inte längre att Sverige är galet utan är helt övertygad nu.
  Aftonbladet måste kvalificera sig som världens sämsta tidning.

Kommentera