Stäng

Bör de få en andra chans?

ISLAM. Det höjs en och annan röst för att återvändande IS-mördare ska få en andra chans, andra säger att det inte finns lagar som passar och att det inte går att göra lagarna retroaktiva, själva säger IS-mördarna och de bakat bullar och kört ambulans. 

Nåväl, på filmen syns några av bagarna och ambulansförarna i aktion. Ska de få en andra chans?

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 reaktioner på “Bör de få en andra chans?

 1. De stackar terroristerna visste väl inte att det var olagligt att delta i folkmord och likskändningar.
  Och det värsta av allt är att det verkar inte Svenska politiker ha tyckt heller. Att se hur vår Justitieminister och S aktivt motverkat all lagstiftning kring detta i över ett decennium är horribelt. Men ingen får lämna sin post, alla sitter kvar. Och vi har fortfarande inte lagar för detta trots att man vet vad som pågått under åratal.

 2. De som ger dessa amnesti ska själva dömas för de brott mot mänskligheten, som IS är ansvariga för.

  FY FAN, AVSKYVÄRDIGA KRÄK !!!

 3. I dagens vidrigt vänsterextrema och heligt mångkulturella Sverige får kriminella och övriga icke skötsamma parasiter hur många chanser aom helst !

 4. Tomas om anmälan är upprättad och sedan blir nedlagd, så kan nedläggningen alltid överklagas. Detta gäller alla anmälningar. Viktigt också i samband med alla anmälningar är, att ALLTID tala om vilka bevis/underlag, vittnen etc. som finns.
  Fråga om adressen dit de kan skickas eller överlämna handlingar i samband med personligt besök hos polisen.

 5. Ja ångrar inte att jag slutade betala medlemsavgift i SD. Såg just att de inte ville samarbeta med,bl.a. Sannfinländarna,Italiens liga,och tyska AfD !
  Vem f-n ska de då arbeta samman med ? De andra mesarna och nickedockor,som bara deltar p.g.a. de goda lönerna i Bryssel ? ;(

 6. Bränt barn och kvinnor i burar för att de inte har gått över till islam, efter de blivit våldtagna och lemlästade av dessa IS-skräp…så talas det att ge dessa en andra chans…hade du gett ditt barns torterare/våldtäktsman och mördare, en andra chans !?

  HUR SJUKT FÅR SVERIGE BLI !? 😡

  DET MÅSTE NU TA SLUT PÅ DENNA SJUKA IDIOTI SOM PÅGÅR I SVERIGE !!!

 7. Sverige är som Argentina var, en tillflyktsort för Hitlers hantlangare. Eichmann gjorde bara som han var tillsagd.

 8. Klart dom ska ha en andra chans.
  Ge dom en enkelskottspistol med en kula i loppet, så får dom spela rysk roulett.
  Det finns ju en liten, liten möjlighet att skottat ”kan?” klicka! men då får dom göra om 🙂

 9. Behöver vi extrema muslimer i vårt land?
  Behöver vi muslimer i vårt land?
  Vill vi ha muslimer i vårt land?
  Kommer en muslim någonsin bli ”svensk”?

  Vill vi ha en sekt i Sverige, som lever efter
  en egen ”lagbok”?
  Vill vi ha en sekt i Sverige, som ser oss
  som fiender?
  Känner du dog trygg?

 10. Vad tycker SD.Vill dom rädda vårt land eller är det bara snack(som sosse snack)

 11. Det verkar som om IS-armén bestod enbart av bagare och ambulanschaufförer och inga soldater.

 12. Handhjärtan pajasarna har inga problem att blanda sina barn med terroristernas ungar.
  Kärleksbomba isis 82:an, visa vilka goda byfånar ni är.

 13. De som rest till mid east för att slåss låt de fortsätta med det. Vad ska de i civilisationen att göra den som de så klart visar att de inte gillar?

 14. Den ”humanitära stormaktens” naiva företrädare verkar fortfarande vara positivt inställda till och beredda att ge IS-terroristerna en ”andra chans” vid återvändandet …

  https://2.bp.blogspot.com/-iNTVCTPnZjk/XJJi8bhO-9I/AAAAAAAAHM8/97KxuxhbsTkaye77Nbe0gVcmpvOHAh-zACLcBGAs/s640/SkytteLOW.jpg

  Jeanders bildblogg

  Sakine Madon skrev en ledarartikel den 16 maj 2017 i Västmnanlands läns tidning:

  Delcitat

  Sluta ge bidrag till extremister

  I dag (16 maj 2017 min anm.) höll tankesmedjan Timbro ett seminarium i centrala Stockholm med rubriken ”Hur får vi stopp på bidrag till extremister och blufforganisationer?”

  Att Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) har strösslat bidrag över tvivelaktiga föreningar visade den granskning frilansskribenten Sofie Löwenmark och Timbros nättidskrift ”Smedjan” nyligen presenterade.

  På det fullsatta seminariet tog Löwenmark upp fem exempel ur sin granskning. Bland annat har en stor summa gått till Sveriges Förenade muslimer vars inbjudna talare och representanter till och med hyllat Islamiska staten, och hävt ur sig påståenden som att 12-åriga flickor som inte täcker sig hamnar i helvetet. Ett annat exempel är Megafonen, kritiserade för att ha bidragit till upploppen i förorten Husby för några år sedan, som bytte namn till Rådet av enade kreoler och fick bidrag bland annat för att ”chilla organiserat”. (Publicerat 16 maj 2017)

  Slut delcitat

  Generaldirektör för MUCF som nämns ovan är socialdemokraten Lena Nyberg. Foto nedan: Bildkälla: MUCF.

  https://www.mucf.se/sites/default/files/lena_nyberg_mucf_02_high.jpg

  Hon är ju kvinna och sosse, så hon kommer att få behålla jobbet + alla förmåner och bli förlåten av Löfven & Co för sin misskötsel av utbetalningar av skattemedel för 10-tals miljoner kr till islamister samt fake- och bluff-föreningar.

  Sannolikt kommer det att upptäckas att svindlerierna handlar om mycket större summor när Timbro (och nu Doku) djupgranskar och avslöjar ännu fler utbetalda statliga bidrag, som gått rakt in på bankkontona till många fler islamistiska bedragare.

  1. Hej på Er alla”

   Då ni betraktar Lena Nyberg,
   som varit Barnombudsmannen på 1990 – talet,
   så ser ni falskhetens leende.

   I egenskap av Barnombudsman klargjorde hon att Barnkonventionen inte gäller Pursvenska Barn.

   Till exempel har inte Axel fått skydd av varken den ratificerade konventionen eller Sveriges Lags överhöghet. Han är ett exempel bland många.

   Falska Nyberg är en av alla de som stöder administrativ etnisk rensning av Svenskar.

   Terrorstaten Sverige har i stället medvetet kränkt det pursvenska barnet Axel som blivit en vuxen man.
   http://tomasgidlof.se/BO_brev.html

   I ”Fallet Axel ” finns fler än 35 tjänstemän och politiker som uppfyller Brottsbalkens kriterier för att dömas till fängelse. Ingen utredning görs.

   Med vänlig hälsning
   Tomas.
   Dissident.

 15. 0 utomeuropeiska invandrare till Sverige är det enda tänkbara! Allt annat är billig värdelös kosmetika.
  AFS har här den bästa politiken!
  Synd att SD har förvandlats till mesar!

 16. De gav aldrig sina offer en andra chans. Hur många människoliv kommer det att kosta att ha dom här?
  Men i praktiken har våra regeringar gett dem en andra chans i och med att man förhalat bort lagar mot dessa krigs/terrorbrott så det i praktiken blir nästan omöjligt att lagföra någon om de kommer hit igen.
  Dessutom ville man ju belöna dessa med förtur till lägenhet och ge dem skyddad identitet…

 17. Ja Svenska folket gav Löfven en andra chans så dom kan gott ge terroristerna en andra chans.
  Samma skrot och korn.

 18. Pettersson lever farligt när han visar sådana filmer, eftersom det bara är Islam-hyllare som får visa dessa våldsfilmer. enl. direktiv från regeringen och sträng censur-lydnad från sociala medier. Informatörer och medier som vill visa IS sanna krigsförbrytelser stämplas som islamofober och stängs av för all framtid.

 19. Det är helt fel att tala om ”andra chans”. Det är att ge en öppning till detta avskräde. De som nu ”gett upp” skall lämnas åt sitt öde. Vill de överhuvudtaget ha en ”chans” så får de skapa en sådan själva, där de befinner sig.
  Så här blir det när man förlorar och i synnerhet när man har betett sig som svin mot andra människor när man hade makt.

  De är inte värda ett dugg, de har ingen rätt till någonting.

 20. Borde Hitler, Eichmann, Göring fått en andra chans. Dessa terrorister har brännt alla chanser. Deras offer fick aldrig någon chans.

 21. Höjden av vidrighet och så finns det folk som vill skydda dessa mördare. Gör något Annie, Röven, Fridolin och övriga. Skicka mördarna där de hör hemma, Assad tar säkert hand om packet

Kommentera

%d bloggare gillar detta: