Sverige bäst eller värst igen, utan redovisning…


SKATTER. Sveriges politiker är sämst på att se till de egna invånarnas behov, och de är värst på att vräka ut våra pengar för andra folks behov. Vi är värst på bistånd, vi skänker så mycket pengar att Sida inte har en chans att göra av med allt och då skänker de det som blir över till FN utan kontroll eller krav.

Vi kallas internationellt för FN:s jultomte, vi ger FN mängder med pengar som vi sätter en stolthet i att inte ställa några frågor eller krav, utan litar på att korrupta FN gör av med pengarna på bästa vis.

Vi skänker till terroristerna i Palestina, vi gör demokratisatsningar i Östeuropa, vi bidrar till infrastrukturen på ön Tuvalu med mera, med mera.

Nu visar det sig att problemen växer för FN:s gröna klimatfond, GCF, the Green Climate Fund. Den skapades för att Parisöverenskommelsen ska kunna förverkligas. 10 miljarder dollar var första etappen och mera behövs, särskilt som största bidragsgivaren försvinner, när president Trump inte längre vill betala.

Australien har slutat betala, USA ska sluta betala, andra lovar att betala men struntar sedan i det, ett land lovar och betalar mest av alla, gissa vilket?

Läs mer på Klimatsans…

-Pettersson hoppas alla pensionärer är nöjda med sina pensioner…

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


7 responses to “Sverige bäst eller värst igen, utan redovisning…

 • Mike E

  Sverige är i alla fall bäst på kriminalitet:

  Sverige topper kriminalitetsindeks:
  https://www.rights.no/2019/04/sverige-topper-kriminalitetsindeks/

  Gilla

 • Kent

  Det borde vara begränsningar på hur man får använda den fria beskattningsrätten av medborgarna.
  Helt säkert känner de som ger bort pengarna sig väldigt mycket fromma och goda. Fastän de facto har förskingrat pengarna från det svenska skattekollektivet och borde känna ånger för sitt kriminella beteende.

  Gilla

 • Ärlig

  Tack för dina vänliga ord Ragnar, men gå och tvätta munnen nu och lägg dig sedan, klockan är mycket…

  Gilla

 • ruben

  FN har nog ett rykte, som är vida överdrivet sin krympande humanistiska roll i världen. Här krävs stora reparationer och stora utrensningar av alla självgoda sidoorganisationer med i huvudsak mest symbolisk nytta för FN själv. Att Sverige är den största donatorn och ger bort skattepengar för svenskar på det okontrollerade sättet borde vara olagligt. Kan inga jurister börja gräva i vår bistånds. och flyktingpolitik? Det borde flöda av olagligheter mot de svenska medborgarna.

  Gilla

 • carl ekström

  Ge fan att ge bort våra pengar!

  Gilla

 • Kurt

  Det är säkert några som garva i FN, hela vägen till Banken ,medan vi gå på knä av det höga skattetrycket

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: