Recept på hyckleri och kvinnohat


BROTTSLIGHET. Vi måste ta kvinnors utsatthet och otrygghet på största allvar. Vi har länge sett hur tjej- o kvinnojourerna har gått på knäna. Vi vet hur ovärderliga deras insatser är för utsatta kvinnor. I vårbudgeten lägger C tillsammans med regeringen och L ökade resurser på jämställdhet, twittrar centerledaren Annie Lööf. 

Recept på hyckleri och kvinnohat: Låt tusentals män från kvinnohatande kulturer göra livet till ett helvete för flickor o kvinnor. Låtsas sen bry dig genom att sminka över eländet med att ge lite allmosor till ”jämställdhet”. Starkt jobbat, Annie, twittrar Katerina Janouch.

-Pettersson undrar om Annie Lööf sett diagrammet nedan, och om hon sett det, hur kan hon fortfarande vara för invandring av unga män från dysfunktionella kulturer

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Recept på hyckleri och kvinnohat

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: