Recept på hyckleri och kvinnohat

BROTTSLIGHET. Vi måste ta kvinnors utsatthet och otrygghet på största allvar. Vi har länge sett hur tjej- o kvinnojourerna har gått på knäna. Vi vet hur ovärderliga deras insatser är för utsatta kvinnor. I vårbudgeten lägger C tillsammans med regeringen och L ökade resurser på jämställdhet, twittrar centerledaren Annie Lööf. 

Recept på hyckleri och kvinnohat: Låt tusentals män från kvinnohatande kulturer göra livet till ett helvete för flickor o kvinnor. Låtsas sen bry dig genom att sminka över eländet med att ge lite allmosor till “jämställdhet”. Starkt jobbat, Annie, twittrar Katerina Janouch.

-Pettersson undrar om Annie Lööf sett diagrammet nedan, och om hon sett det, hur kan hon fortfarande vara för invandring av unga män från dysfunktionella kulturer

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Recept på hyckleri och kvinnohat

 1. Den kärringen är ju själv med-skyldig till alla våldtäkter, genom att ösa in brottslingarna.

 2. Det är konstigt att så länge männen bestämde i Sverige så hade vi kvinnofrid!

 3. Så här pass korkad borde inte ens Röskrikan kunna vara. Kan det möjligen handla om dimridåer för att vi ska glömma det där med Högerdojan ? För vi har väl inte redan glömt …?

 4. Vissa varelser verkan både påtända och asfulla här, hoppas inga barn o kvinnor finns i närheten, för då råkar dom illa ut.

 5. Kvinnor själva bryr sig inte om deras otrygghet och utsatthet, för skulle dom göra det skulle dom inte rösta på massinvandrings vänliga partier.

   • Nej jag gör bara som kvinnor gör
    -Det är männs fel.
    Det är män som våldtar.

Kommentera