När klimatkrisen började


KLIMATET. Det är skillnad på väder och klimat som ni vet. Klimatet är något som är långvarigt och inte går att bedöma på en sommar eller två. Ni minns väl att Sverige hade rejält kallt i juli tidigare, i runt 100.000 år var det minusgrader och ett par kilometer is under semesterperioden. 

Fastighetsmarknaden i Stockholm skulle vara begränsad utan klimatkrisen.

För ungefär 15.000 år sedan började det som idag kallas klimatkrisen, den ”eviga” tjälen började släppa i Sydeuropa och temperaturen steg enormt. Så småningom smälte den 2-3 kilometer tjocka isen som låg över Sverige bort.

Nästa istid kommer enligt vissa forskare om 5000 år så ni som ska investera långsiktigt i fastighetsbranschen kanske ska tänka er för.

För övrigt visar NASA:s studier att jorden blivit grönare på en yta som två USA, detta tack vare mer koldioxid. Grödorna växer som aldrig förr och det behövs för jordens växande befolkning som äter vete, råg, ris, grönsaker, frukt och sallad som aldrig förr.

-Pettersson tvivlar att Greta ”Eko-Pippi” Thunberg har lärt sig detta i skolan eftersom hon skolkar så mycket…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “När klimatkrisen började

 • Suzie

  I Indien vet tioåringar vad solar minimum är,vilket knappt någon vuxen känner till i det faktresistenta kulturmarxistiska experimentlandet Sverige.
  Det kommer inte ta några 5000 år innan norra halvklotet kommer täckas av is enligt dem som är sakkunniga/experter på solen och dess aktiviteter och inverkan på vår jord och det beror på just solar minimum som redan är här.

  Gilla

 • Kent

  Greta har inte hon kontakt med högre makter? Präster utnämner henne till Jesus och Stefan Löfven prisar hennes övernaturliga förmågor i Europaparlamentet och uppmanar alla att följa henne.
  Inom hela den svenska vänsterextrema nomeklaturan har hon fått status som orakel.

  Gilla

 • Argus

  Dr. Patrick Moore, medgrundare eller tidig och tidigare medlem av Greenpeace (kanske snarare Green Peas) reder ut begreppen ett ett vederhäftigt sätt:

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: