Rysk familj flydde från Sverige till Polen


INVANDRING. Enligt polsk media har en rysk man och hans tre barn flytt från Sverige till Polen där de nu söker asyl. Skälet är att socialen ville ta de tre döttrarna från mannen och familjehemsplacera dem hos en muslimsk familj.

Orsaken till att barnen skulle tvångsplacerades var att mamman fick schizofreni och blev inlagd på sjukhus. Pappan fick inte ha barnen för han bedömdes sakna försörjningsförmåga, då han som läkare höll på att ordna formaliteter för att få börja jobba.

Pappan tog då sina tre döttrar och flydde till Polen, där en polsk domstol nu har gett pappan interimistisk rätt att få behålla sina barn. De lär också få asyl i landet, då de svenska myndigheternas agerande att skicka barn till miljöer med helt främmande kulturer strider mot mänskliga rättigheter.

Muslimen, Mohammed och företrädare för den svenska socialtjänsten åkte till Polen, men fick nobben av domstolen.

TVP.info

Länk

-Pettersson kan inte detaljerna i fallet men om försörjningsförmåga är skäl att ta barn från föräldrar så finns det många tusen muslimska föräldrar som inte borde få behålla sina barn…dessutom är pappan läkare och dem behöver vi tydligen inte…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


17 responses to “Rysk familj flydde från Sverige till Polen

 • svenskfinnaren

  Nu börjar det! Flyktingarna från Sverige. För att Sverige är det totalitära land det är idag. Vem skulle tro det, för bara 20 år sen. Men vi kommer säkert, att se fler och fler nu som flyr.

  Gilla

 • Egon

  Den kristna familjen har nu välkomnats med ett tillfälligt uppehållstillstånd i polen. Han har bättre utbildning än de falska läkarna från syrien.

  Gilla

 • Nizze

  Pappan saknade försörjningsförmåga? Hade han varit muslim så har han säkert fått ett generöst bidrag!

  Gilla

 • Svensk lösen

  Jag har översatt de polska artiklarna men det står ingenting om vilka galningar som fattat beslutet om fosterhemsplacering HOS MUSLIMER!!!
  Någon som har info om detta? Polen stiger hela tiden alltmer i min aktning.

  Gilla

 • Tanten

  Barnen tvingades bo hos den muslimska familjen i mer än ett år!! innan pappan lyckades rädda dom därifrån! Han fick träffa sina barn ett par timmar i månaden, fosterhemsaraberna bodde ca 30 mil bort. Nya skolor mm. Helt vansinnigt beslut av soc!! Igen!!

  Gilla

 • SVENSK

  Ytterligare ett fruktansvärt övergrepp i detta så SJUKA land!

  Gilla

 • Monica

  Det borde inte vara brist på fosterfamiljer. Varför då placera dessa ryska systrar hos en muslimsk fosterfamilj? Är det p g a politisk korrekthet?

  Gilla

 • nebojsa spasic

  Ruth du är full av skit med en så vulgärkommentar !

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Nazismens fula tryne dyker upp överallt.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Undrar om han förstod att han skulle driva ett familjehem, eller om han trodde att svenskarna hade skänkt honom tre fruar?

  Kanske både och!

  Gilla

 • Thor

  3 barn i ”familjehem”. Det hade blivit storkovan för mussen.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Många ryssar ljuger och obstuerar och uppträder i svenska domstolar med påhittade identiteter för att få permanent och bidrag. Exempel: Shtofast i kammarrätten i Sundsvall låtsades heta Nadeyov i Falu TR, svenska domstolar köper allt ljug utifrån med hull och hår.

  Gilla

 • Maja

  Familjen har bott illegalt här mellan 2012-2017 efteråt var de asylsökande.
  Mamman vill att barnen ska vara i en annan familj ( antar att för att de skall få uppehållstillstånd och mamman kan återförenas med dem när äldste dottern är myndig)
  Det är en väg till att tillskansa sig uppehållstillstånd

  Gilla

  • Cinna

   Det kan hända att det är så, men det är den svenska socialtjänstens agerande som är anmärkningsvärt i den här historien.

   Gilla

   • Cinna

    “Socialtjänstens beslut om tvångsplaceringen strider mot en EU-konvention som säger att barn inte får placeras i främmande kulturella miljöer, vilket Socialtjänsten hade åsidosatt.”

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: