Under regnbågen står du inte ensam!

Här hittar du Svenska Kyrkans överlevnadsguide för kristna queer kids. Den har tagits fram av Västerås stift tillsammans med Svenska Kyrkans Unga Camelots regnbågsläger.

Guiden är till för dig som får försvara och/eller förklara din hbtq-identitet och i hbtq-sammanhang försvara och/eller förklara din kristna identitet. I guiden hittar du, förutom definitioner och begrepp, lite om bibeln och hbtq, bibelberättelser som är viktiga för hbtq-personer och en hel del annat viktigt vi ibland behöver påminna oss om.

-Pettersson läste igenom men hittar inte ett ord om islam. Idag, den 3 april, börjar en ny lag gälla i Brunei, där kan homosexualitet och otrohet bestraffas med döden genom stening.

Kanske Svenska Kyrkans högsta företrädare kan resa till Brunei och dela ut några broschyrer till de muslimer som tror och lever efter den oföränderliga koranen, eller till Tanzania och snacka med specialstyrkan som jagar bögar eller till de svenska moskéerna och tala allvar

Det är obegripligt, att någon tror att islam går att kombinera med ett vettigt samhälle…

Mitt förslag på vad koranen ska användas till…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Under regnbågen står du inte ensam!

  1. Snart även på en plats i Sverige nära dig, här finns ju många som tränat med Stenkastning mot polis o Ambulans.

    Sen undrar jag ifall Gävles kommunikations chef är riktigt frisk i dom
    övre regionerna? Det verkar inte så när man läser hans kommentarer
    på Facebook.

Kommentera