Stäng

22 reaktioner på “Från Afghanistan kommer denna video

 1. Tiotusentals män från Afghanistan med samma värdegrund går nu i svenska gymnasieskolor till allas glädje. Snart skolas Uiguriska IS-terrorister in också som grädde på moset. Men återigen, 80% av väljarna vill ha detta så som man bäddar får man ligga.

 2. Härligt när det kommer till Sverigeistan!

  Det förekommer säkert redan i en förort nära dig, men jag menar offentligt!

  När dom svenska kvinnorna som har tvingat mig att betala för min egen utrotning börjar piskas, så är ni alla välkomna dit!

  Kalasbetalaren bjuder på halalkorv!

 3. Vad säger och tycker den svenska vänsterextrema och mångkulturälskande PK-maffian om detta mån tro ?

 4. Detta är vad 7-klövern, vänstermuppar och batikhäxorna vill ha i Sverige.
  Sjuk Sjukare Sverige

 5. FI, V, Annie Lööf och den feministiska regeringen låter hälsa att detta är verklig feminism i praktiken.

 6. Här passar Kemal Ataturks ord verkligen in:”Islam, denna absurda Gudalära från omoraliska beduiner är ett ruttnande kadaver som förgiftar våra liv!

 7. Stackars Islam är missförstått. Precis som med burka och tält så sker denna piskning av fri vilja. Det är ett uttryck för den fredliga religionen och alla som säger annat är hatare och troll.

 8. Både Schyman och sjuklövern samt deras väljare måste längta till detta eftersom de arbetar FÖR detta samt RÖSTAR för detta!

 9. Verkar som Löfvens feministsocialistjunta delar afghanska mäns värdegrund och barbariska kvinnosyn, det är ju i princip bara vuxna afghanska män som bjuds hit till Sverige på all inclusive med barnstatus oavsett ålder, de får härja fritt här i Sverige, sälja och inta droger,gruppvåldta,knivskära människor,råna,misshandla mm,ja det är ju bara kolla statistiken och dömda brottslingar så har vi fakta på handen.Inga eller löjeväckande låga straff får de.

  1. I förrgår i kassan på Coop vid Stockholms Centralstation försökte en ung man med afghanskt utseende betala med en postväxel på motsvarande 35000 svenska kronor. Man kunde dock inte hjälpa honom då det inte fanns så mycket i butikens växelkassa att man kunde ge tillbaka ungefär 34000 kronor – han hade handlat för ungefär en hundralapp.
   Hur han hade fått tillgång till den stora penningsumman är okänt.

 10. Och kvinnorörelsen med Gudrun Schyman i Spetsen håller käften om detta dom är fullt upptagna med att hålla efter vita Svenska män,
  som ju offentligt brukar piska sina kvinnor medvetslösa till allmän beskådan? Kanske borde dom kvinnor som varit för invasionen lägga dessa bilder på minnet om att det kommer att bli likadant här om intaget av medeltids idioter fortsätter med oförminskad styrka?

 11. Helt enkelt vidrigt. Vänsterpacket får väl utlösning när de tittar på detta. Inga toner från Margot i alla fall

 12. FI, V, Annie Lööf och den feministiska regeringen låter hälsa att detta är verklig feminism i praktiken.

 13. Om 7klövern får fortsätta med Afgan importen. Så har vi nog samma sitruation på Sergestorg om några år. Man lider verkligen med kvinnorna !!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: