Özz Nujen drar rasistkortet igen

BROTTSLIGHET. Utredningen om ordningsvakters ingripande mot en gravid kvinna på tunnelbanan i Stockholm läggs ned. Ordningsvakternas agerande väckte stor uppmärksamhet sedan en filmsekvens från händelsen spridits i medierna. Enligt åklagaren ”visar inte filmmaterialet från händelsen på att personen utsatts för något allvarligare våld”. ”Ordningsvakterna har hållit sig inom vad som kan anses vara försvarligt. Vittnen och filmer visar att kvinnan satt sig till relativt kraftigt motstånd när hon ska avisas från tunnelbanan”, säger åklagaren Lucas Eriksson till P4 Stockholm.

Kvinnan, som var gravid och svart, försökte åka utan biljett och vägrade gå av och ta böteslappen frivilligt. Ordningsvakterna tvingades kasta ut henne.

Nu sällar sig denna händelse till ännu ett av alla falska rasistdrev, ni minns väl alla hijab-drevet, mjölkattacken i Forserum, rasistiska brandmännen i Boden, den rasistiska attacken på en svart man i Malmö, busskandalen där folk påstods delats upp i svenskar och invandrare, osv.

Gemensamt för dessa händelser, och det finns flera, är att det vänsterliberala etablissemanget gick ut hårt och började dreva om rasism, hur hemskt Sverige och svenskarna är. Saken var bara den att samtliga drev visade sig vara falska.

-Pettersson tror faktiskt att svarta svenskar, svenska muslimer, svenska kvinnor, gravida kvinnor är fullt kapabla att betala för sin egen biljett. Så vad är det som gör det så kontroversiellt att just den här fuskaren blev ombedd att lämna tåget?

För övrigt anser jag att alla vänsterblivna som yrade om övervåld ska be alla ordningsvakter om ursäkt.

Özz Nujen twittrar sina synpunkter…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

22 thoughts on “Özz Nujen drar rasistkortet igen

  1. Varför tog inte skatteverket tag i denne skitstövels finansiering av terroristen Akilov med Svarta pengar?? Det är ju för fan deras jobb när blotta misstanken om att det rör Svarta pengar? Ja troligtvis på order från högre myndigheter att invandrarrelaterade brott ska släppas i största möjliga utsträckning, för att putsa fasaden om att utlänningar begår flest brott.

  2. Om man ska åka tåget, så måste man ha biljett. Det är ju dagisnivå, att begripa detta.

    Det blev som det brukar bli. Bråkmakaren styr själv hur mycket våld ordningsvakterna ska behöva använda.

  3. Tänk om…. den 1) svarta 2) gravida 3) kvinnan hade visat sig vara en vit ogravid man som wallraffat, undrar om vänsterns mediadrev skulle varit lika intensivt. Eller ens filmats… Özz hade vait totalt likgiltig inför det hela. Men nu har personen ifråga alla attribut, hon är en s k tolvtaggare.

  4. Det gäller samma regler för alla – att betala för biljett. Finns det något undantag eller vad var så kontroversiellt i detta fall?
    Det har hänt tidigare att motsättningar uppstått mellan kontrollant och passagerare som inte betalt biljett. Busschaufförer har berättat vad de blivit utsatta för i sin arbetsmiljö – men inga rubriker i massmedia.

  5. Att ha en giltig biljett är ett bra sätt att slippa bråk men det begriper förstås inte denna totalt intelligensbefriade svinturk.

    • messkalle – In the wide world web I am a Swedish ant who retired more than twenty years as aviator. Happily married to a non military feminist believing she is the most beautiful and best for me.
      messkalle skriver:

      Svarta ord från en vit mun gör ingen vit sanning. Felet är varken vitt eller svart utan stavas kultur. When in Rom do as the Romans.

  6. Den där typen borde knipa näbben.Hade Sverige varit en fungerande rättsstat så skulle herr özz inte kommit undan tillsammans med sin syster och svåger när de svart -anställde isis terroristen akilov och betalade ut stora summor i svart lön åt denne vidrige terrorist som mördade fem människor och skadade runt ett 15 tal människor när han stal en lastbil och körde i full fart på drottninggatan i Stockholm där han kallblodigt mejade ner bla en liten 11 årig flicka som så grymt miste livet.Den där özz borde skämmas tycker jag, anlita illegal svart arbetskraft till ett nöjesboende på Gotland.

    • Nu var ju dock ingen varse vilka planer Akilov gick och smidde på, så att döma Nujen för vad han inte visste är lågt. Visst ska han ha en del skit för att han hyrde in svart arbetskraft, men det händer så ofta ändå, Nujen är långt ifrån den första och ännu längre ifrån den sista att någonsin göra något sådant.

  7. Özz är tydligen inte så intresserad av att hålla sig till sanningen. Men det visste vi redan.

    Så här löd motiveringen, för de som har missat den.

    ”Ordningsvakterna har hållit sig inom vad som kan anses vara försvarligt. Vittnen och filmer visar att kvinnan satt sig till relativt kraftigt motstånd när hon ska avisas från tunnelbanan”, säger åklagaren Lucas Eriksson till P4 Stockholm.

    • Stor efterfrågan på insektsmedel finns …

      Citat

      120 SVT Text Tisdag 02 apr 2019
      INRIKES PUBLICERAD 2 APRIL

      Vägglössen breder ut sig

      Sanering av vägglöss blir allt
      vanligare på kollektiva färdmedel som
      båtar, tåg och flygplan, rapporterar
      P4 Stockholm.

      Hotell och lägenheter är fortsatt
      värst drabbade, men saneringsfirman
      Anticimex märker av en ökning av
      förfrågningar om att sanera bland
      annat tåg och flygplan.

      En anledning till att skadedjuret
      breder ut sig är att lössen blivit
      resistenta mot flera bekämpningsmedel,
      enligt radiostationen. För 20 år sedan
      var den art av vägglöss som trivs
      bland människor nästan utrotad.

      Slut citat

      Undrar om insektsmedlet Özz Nujen verkligen biter på vägglöss?
      Man kanske måste fråga hans oanträffbara svåger för att få ett svar … eller inte.

  8. Özz Nujen amlitade terroristen från Drottninggatan Akilov….! Att Özz är kvar i landet och behandlas med silkesvantar av SVT och hatmedia säger mycket om flathetens land….

  9. Han förstår ju inte själv när han har gjort fel, så hur ska han då kunna förstå när någon annan gör fel. Så länge den som gör fel inte kommer från Sverige så fungerar de hur bra som helst att skrika rasist och kräva rättvisa, men när det är omvänt så förstår de inte ett ord av vad de har gjort för fel.

KommenteraAvbryt svar