Ebba rider på en tiger

VUXENMOBBING. Lisa Pelling, utredningschef på den vänsterorienterade Arena Idé, finansierad av fackföreningsrörelsen, skrev i helgen en ledare om Kristdemokraterna ledare Ebba Busch Thors utseende, leende och en hel del annat.

Ebba Busch Thor, foto Wikipedia

I en texten med titeln ”Ebba rider på en tiger” skriver Pelling att ”Kristdemokraterna försöker rida på de nationalistiska och islamofoba stämningar som Sverigedemokraterna har piskat upp” och menar att KD riskerar att ”legitimera hatet” genom att man är beredda att förhandla med SD.

En stor del av Pellings text ägnas åt Ebba Busch Thors utseende: ”Människor som ser attraktiva ut framstår som kompetenta, och framgångsrika. Och ett attraktivt utseende verkar locka högerväljare i större utsträckning än vänsterväljare. All anledning att vara snygg i håret och ha ett bländande leende, alltså”, skriver Pelling bland annat.

-Pettersson säger att när vänstern saknar argument, vilket händer ofta, tar de till mobbningen. Vi känner igen rasist, fascist, nazist osv. och nu tar Pelling till utseendet också.

Nåväl, jag behöver inte försvara Ebba Busch Thor, det gör hon själv på Instagram

“Tänk vad många vi är – små flickor, tjejer, unga kvinnor och äldre damer – som bär på drömmar och idéer som vi låter bli att förverkliga pga saker vi fått höra om vårt utseende. Visst låter det sjukt? Men vi är många som avstått från enklare saker som att klä oss som vi vill, till att älska den vi önskar älska till att inte ta eller få det där jobbet vi egentligen ville ha för att någon annan eller vi själva tutat i oss att vi ser ut på fel sätt. För smala, för tjocka, för stort blont hår, för mycket invandrare, för unga, för rynkiga.

I helgen gick det att läsa en ledare som förklarade våra framgångar delvis med att jag är en ”Schampo-reklam på stilettklackar”.

Det fanns en tid då jag grät varje morgon innan jag gick till skolan för att jag tyckte att jag var så äckligt tjock. Det fanns en tid då min pappa räddade mig från ätstörningar och åt frukost med mig varje morgon. Det fanns en tid då jag tvivlade på om jag någonsin skulle få mina argument bemötta på allvar bland alla gubbar istället för att bli bemött som den unga blonda flickan. Det fanns en tid då man försökte hindra mig från att bli partiledare för att jag var för gravid och för att jag då skulle vara en usel mamma.

Be aldrig om ursäkt för hur du ser ut. Äg det. Men ta den där drömmen eller idén som finns på insidan och låt det dominera dina tankar och handlingar mer än något annat. Och till alla de som någon sin påpekat att du är för mycket eller för lite av det ena eller det andra – kroka arm med riktiga systrar och bröder istället och visa dem att hårt arbete alltid lönar sig”.

Ebba Busch Thor, KD,

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Ebba rider på en tiger

 1. …..”Människor som ser attraktiva ut framstår som kompetenta, och framgångsrika”. Och i vilket gäng håller Marit Paulsen hus???

 2. Bra talat Ebba, sura unga kärringar, redan från koltåldern till de dör missunnar vackra på utsidan och vackra på insidan framgång. Pelling ändra attityd, eller fortsätt vara missunnsam mot din omgivning, surkärring.

 3. Om Arena Ide är finansierad av fackföreningsrörelsen
  så börjar man förstå Lisa Pellings skriverier.

  Fackföreningsrörelsen har alltid och i evinnerliga
  tider alltid mobbat de som tänker annorlunda.

 4. interNationalsocialisterna headhuntar klankvinnor med kompanier av örnnäsor som klanröstar

 5. Ebba Busch Thor är en klarsynt politiker i många avseenden och leder Kristdemokraterna framåt. Motståndarsidan har svårt för detta och precis som Petterson skriver så måste det ta till andra sätt när argumenten tagit slut. Personen som skrivit negativt om Busch Thor förstår inte detta, så vi får ha överseende!

 6. Ebba är ju snygg och har all rätt till att le eftersom hennes parti går starkt FRAMÅT medans t.ex. socialnaziterna bara backar och backar.
  Jag är övertygad om att både hennes parti och SD kommer att vara större än S efter nästa val.

  • Redan nu har …

   KD 10,4%
   +
   SD 18,7% = 29,1% … S har endast 26,9%

   M ………. 17,7%
   +
   KD & SD..29,1%

   Total ….,. 46,8% (= Nära till majoritet om de kan komma överens)

   https://val.digital/

  • Tillägg:

   Nya värden i SVT/Novus opinionsmätning idag 2019-04-03. KD över 10 procent. MP & L under spärren 4%. Båda riskerar att kickas ut ur riksdagen.

   160 SVT Text Onsdag 03 apr 2019
   BAKGRUND PUBLICERAD 3 APRIL

   Opinionen enligt SVT/Novus mätning

   Siffrorna visar väljarstöd i procent
   med förändringen i procentenheter:

   Vänsterpartiet 9,7 (+0,6)
   Socialdemokraterna 27,2 (-1,0)
   Miljöpartiet 3,5 (-0,5)
   Centerpartiet 8,2 (+0,9)
   Liberalerna 3,7 (+0,2)
   Moderaterna 17,5 (-0,8)
   Kristdemokraterna 10,6 (+2,0)
   Sverigedemokraterna 18,1 (-1,2)
   Övriga 1,5 (-0,2)

   Novus intervjuade 3 668 personer under
   perioden 4-31 mars. Totalt söktes
   6 921 personer, vilket innebär att
   svarsfrekvensen var 53 procent.

   Socialdemokraterna fortsätter kampen för att nå den eftertraktade nollpunkten så snart de kan.

   https://pbs.twimg.com/media/CaeSGZHW4AA_IFi.jpg

   Mer info på länken nedan:

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/kd-over-10-procent-i-novusmatning

 7. Svar på tal från, Ebba. Jag gläds med hennes och partiets framgångar.

  De tillhör de som vågar och går i fronten, för att lösa upp detta spektakel, som råder inom svensk politik.

  Lisa Pelling behöver varken beröm eller kommentar.

 8. Jag förstår att Pelling är avis, dels på Ebba Busch Thor och sen kommer Moddarna med ett annat grant fruntimmer, tror att det finns en del
  Dofsingar hos Sverigedemokraterna med, så det är klart att Pelling är Avis för kommunister har inget dito, inte ens hon som struttade omkring i Riksdagen med en T shirt med texten SD är rasister, är något att hänga på väggen?

 9. Ebba är fan så mycket snyggare än den där fula subban Pelling. Hon är bara avundsjuk.

  • Vänsterbrudar, feminister spökar alltid till sig så de oftast ser helt anskrämliga ut. Var så redan på Grupp 8:a tid.

 10. Nej det politiska mandatet är ju ingen skönhetstävling. Som det alltid varit, är det som finns i insidan av huvudet,det som är viktigast.
  Hade man som denna vänsterapa nu inget annat att komma med,vore det bättre hon helt avstått !

  • F.ö. inte underligt,att dessa skribenter fullständigt spårar ur…
   Läste just en rubrik i X-pressen,där underförstått att amma sitt barn tillsammans med sin moder,vore något fult o. ovärdigt !!!!
   Kan inte minnas att min fru gick in i garderoben,när våra döttrar skulle matas…..Är detta också något orientaliskt nytt,inom Abzurdsk kultur ?

   • Det är tydligen så att mormodern också har bröstmjölk och kan amma sitt barnbarn!!

 11. Varför ska vi svenskar skaka hand och prata med muslimer och annat skumrask som kommer till Sverige, när den vänsterfeministiska regeringen inte gör det det med den partiledare som inte är vänsterfeminist?
  Hade politikerna gått på universitet och bildat sig lite, hade de fattat att de utgör grunden för en paralellprocess.
  Förresten sköt inte kommunisterna alla bildade och utbildade i Sovjetunionen? Dom var ett hot mot samhället.

  • Alla som var emot….pang….pang……som här men vi skjuts inte, vi fasas bort från det allmänna.

 12. Äntligen en politiker som vågar stå rakryggad och inte ta skit från vänsterdrägget.
  Att det är uppskattat visar visar opinionsundersökningarna.
  Om nu moderaternas krisgrupp kan komma fram till att Kristersson måste bytas ut och att det partiet återgår till en konservativ politik utan vänsterliberala inslag så kanske det går att rädda landet på sikt
  M Kd och SD kommer att få egen majoritet i nästa val

 13. Hmmm…
  Jag är den siste att anklaga Lisa Pelling för att vara vacker och den siste att anklaga Ebba Busch Thors för att vara ful.

 14. Korkat skrivet av Pelling, inget snack om det. Men det som det “nationella lägret” undslapp sig om Annie Lööf under den långa regeringsbildningen var inte så mycket bättre…

Kommentera