Artister mot Israel och för Hamas

MELLANÖSTERN. Vi svenska artister och kulturarbetare som undertecknar detta upprop kan inte stillatigande åse hur Israel använder sig av Eurovision Song Contest för att dölja sina brott mot det palestinska folket.

Bara några dagar efter den israeliska segern i Eurovision Song Contest maj 2018 sköt Israels armé ihjäl 62 palestinier som protesterade mot sin fängelseliknande instängning i Gaza, enligt Aftonbladet. 

-Pettersson antar att artisterna och kulturarbetarna inte har något emot att Hamas, Fatah eller något annat islamskt mördargäng arrangerar Eurovision Song Contest.

För övrigt undrar jag varför denna fixering vid Israel? Gaza tillhörde tidigare Egypten och har gräns mot detta land.

Alla undertecknarna står på Aftonbladet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Artister mot Israel och för Hamas

 1. Bara massa sjukt vänsterfolk! “Det palestinska folket”??? Men VI har inget folk då? Är inte mångkulturalism viktigt plötsligt? Och är de förkämpar för denna terroregim? Men kan man vänta sig annat av nyislamiststaten Sverige. Totalt fördärvad, av alla inkommande IS-skitar. Men man hade ju trott att det skulle finnas nåt vett kvar. Men det finns det inte längre mer. Övervintrade sjuka -68:or och dess fanatiska sladdbarn, dominerar tyvärr vår kultursfär idag.

 2. Dessa kommunister skulle sannolikt inte ha något emot att åka till Nordkorea och uppträda där eftersom Nordkorea styrande klick har den sanna tron. Israel är mena-områdets enda demokratiska stat och där passar det inte sig inte enligt dessa 171 st idioter.

 3. Varför har inte palestinskan & programledaren Gina Dirawi skrivit på listan?

  Hon är ju en övertygad & varudeklarerad antisemit som på sin blogg jämfört demokratin Israel med Hitler-Tyskland.

  Bildbevis nedan:

  Bild 1 på länk nedan: Dirawi har bl a skrivit:

  “Hur kan ett land som Israel, som bryter mot alla mänskliga rättigheter, som gör exakt samma sak som Hitler gjorde fast med andra medel, inte kallas för ett terrorist land.”

  Läs gärna mer på länkar till bilderna 1 och 2 nedan:

  OBS! När du fått upp respektive bild/skärmdump på din skärm med minimalt oläsbart utseende i vänstermarginalen måste du klicka på respektive bild för att expandera dem och sedan scrolla till höger. Där finns Dirawis texter i fullt läsbar storlek!

  Länk till bild 1 med bl a jämförelse mellan Israel och Hitler-Tyskland nedan. (Uppläggningsdatum 2010-01-21)

  https://ordet09.files.wordpress.com/2011/11/searchu.jpg

  Länk till bild 2 med diverse annat antisemitiskt innehåll nedan. (Uppläggningsdatum 2010-01-08)

  https://ordet09.files.wordpress.com/2011/11/searchu_v2.jpg

 4. Jag skiter i både araber och judar. Mitt problem med det hela är att Israel inte ligger i Europa, och således inte ska vara inblandade i Europeiska sammanhang till att börja med.

  • Dock är en tredjedel av befolkningen av [sydost]europeiskt ursprung jämfört med en sjättedel muslimer. Libanon, Jordanien, Egypten, Algeriet och Tunisien är med i EBU utan tillstymmelse till europeisk anknytning.

 5. Dessa människor räkna sig säkert till Sveriges kulturelit, och vad denna eliten gå för ha vi set med all tydlighet under senare tid.

 6. De odemokratiska nazistiska “palestinierna” i Gaza (bilden nedan är från fiskmarknaden i Gaza där hakkors målats på väggarna) …

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/12/skc3a4rmklipp7.jpg

  … och på Västbanken har sedan 1948 missat otaliga chanser att sluta fred med den demokratiska grannen Israel. Oräkneligt antal möjligheter har försummats genom åren.

  Inte ens “palestinierna” i Gaza (styrt av Hamas-terrorister) och på Västbanken (kriminella, odemokratiska Fatah & PLO-organisationerna under ledning av den korrumperade “presidenten” Mahmoud Abbas) kommer överens med varandra och befinner sig i ett ständigt tillstånd av fientlighet.

  Med sitt hårdnackade, oförsonliga agerande har Hamas stängt in sig själva på Gaza-remsan.

  Israel har ingått fredsavtal med två av sina muslimska grannländer Egypten och Jordanien. Avtalen mellan parterna har fungerat väl ända sedan de undertecknades.

  Att de s k “palestinierna” i Gaza och på Västbanken inte förmått förhandla fram något hållbart fredsavtal med grannen Israel får “palestinierna” + deras bundsförvanter i Iran, Hizbollah, Syrien & Libanon själva ta på sig det största ansvaret för. Agerandet hittills har prövats hur länge som helst och har inte lett till någonting annat än fortsatt våld död och andra umbäranden ffa för civil-befolkningen i hela regionen.

  Jag skulle vilja föreslå de 171 kulturarbetarna och artisterna att göra som Mona Sahlin (S) gjorde redan i september år 2007 …

  “Mona Sahlin i raketattack”

  https://unv.is/expressen.se/nyheter/mona-sahlin-i-raketattack

  … nämligen resa ner till gränsen mellan Israel och Gaza och försöka finna öppningar till fred mellan Hamas-terroristerna i Gaza och demokraterna i Israel.

  Till “palestinierna” uppmanar jag: Lägg ner alla vapen, ta plats vid förhandlingsbordet och kom fram till ett hållbart fredsavtal med Israel som ger en stabil fred som alla parter sedan kan respektera!

 7. Inte konstigt att de som jobbar med kultur kallas för
  kulturmarxister när man tittar på uppropsdeltagarnas
  porträtt.

  Wolter och Wiehe ger associationer till marxismen
  så det bara stänker om det.

 8. En samling odemokratiska kommunister de flesta helt okända. Patetiska löjliga terrorist sympatisörer.

 9. Israel förnekar palestinier grundläggande mänskliga rättigheter?
  Palestinierna förnekar Israel rätt att existera över huvud taget. Om det tigs det naturligtvis.

 10. Är det någon som läst en bok som heter bibeln? Där kan man läsa att judar, araber och andra folkslag har hållit på och krigat mot varandra i flera tusen år. Varför skulle dom sluta med det nu?
  Det bästa vi Europer kan göra är att låta dom kriga ifred i Mellanöstern, och inte låta kriget sprida sig till Europa, och framförallt inte lägga oss i.
  En mur mot Mellanöstern vore bra. Vi får be Donald Trump om hjälp.

 11. Officiella Sverige är nu tillbaka i 1930-talets mentalitet. Här, till skillnad från påståendena från fascisterna Henrik Arnstad och Anders Lindberg, kan man verkligen tala om att stöveltrampen hörs! Och det är igen socialisterna.

 12. Varför blir/är stor del kommunister och närbesläktade arter,”musiker eller kulturarbetare” ?
  Gjorde mig mödan titta genom listan av dessa “berömda” personer. I min närhet fanns endast en (god situerad) gammal man vid namn Somelius ! Finns fler av den sortens “pappas gosse” ?
  Denne har väl liksom största delen av undertecknarna,aldrig utfört något produktivt arbete.Om nu inte marknads-gyckleri är ett yrke ?
  Två ting kan vidare utläsas av listen. Vänsterextrema föredrar Islam och deras terror,före andra religioner.Vidare att dessa “kulturarbetare” är framförallt bosatta i Sthlm o. Göteborg,med undantag av en Ljusberg från Hede ! Flera f.ö.som Stenbock trodde sedan länge,var insomnade !!

  • På grund av att musiker och kulturarbetare är irrationella känslomänniskor utan analysförmåga.

 13. 171 clowner varav nästan alla är avlönade från din skatt och är kommunister, rödare än Mao själv. så klart hatar de israel som är en demokrati. ingen skulle sakna eller komma ihåg dem om de flyttade till Gaza eller västbanken. jag föraktar sk kändisar så otroligt mycket.

 14. Varför har palestiniernas angelägenheter blivit en allmän angelägenhet för Sverige?

Kommentera