Fyra knivhuggna i London av lång svart man – allmänheten varnas


BROTTSLIGHET. Polisen jagar en man i norra London som misstänks ha knivhuggit fyra personer vid olika tillfällen sedan i går kväll. 

Attackerna beskrivs som ”slumpmässiga” och polisen säger att alla fyra offer var ensamma när de anfölls. Londonpolisen uppger att det inte finns några tecken på att knivskärningarna är terrorrelaterade. Mannen misstänks agera på egen hand och lida av psykiska problem. Allmänheten varnas av polisen.

Gärningsmannen är svart, lång och mörkklädd enligt det signalement som polisen har skickat ut.

”Vi arbetar utifrån tesen att den misstänkte gärningsmannen har agerat på egen hand och att psykiska problem kan vara en faktor. Alla människor som blivit knivhuggna har gått ensamma på gatan och blivit attackerade utan varning.”, skriver polisen i ett pressmeddelande. 


6 responses to “Fyra knivhuggna i London av lång svart man – allmänheten varnas

 • Jan

  Sedan Sadiq Khan blev borgmästare i London så har den förr så trygga staden blivit en gangsterstad med en uppsjö av knivdåd varje dag överallt i staden. Jag brukade förr besöka London varje år. Nu sätter jag aldrig mer foten i detta mångkulturella helvete. Inte undra på att britterna vill lämna EU..

  Gilla

 • mia.

  Är alla knivhuggare psykiskt sjuka?

  Gilla

 • Tanten

  Två kommentarer försvann här?

  Gilla

 • Karl

  Varför ska färgen lyftas fram när någon har gjort något bra, och inte när något har gjort något dåligt?
  Vita lyfts nästan aldrig fram längre även om personen har gjort något gott, däremot om personen har gjort något dåligt så ska det fram att det är en vit man/kvinna.
  Titta när det händer något och någon blivit räddad, bara invandrare som syns i TV och media, nästan som det inte finns några vita svenskar kvar längre.
  Sen undrar folk varför vanliga svensson blir mer och mer rasister, skyller väldigt mycket på msm rapportering och vinklingar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: