Sex elefantungar räddade


Sex unga elefanter avskilda från sina föräldrar och fast i en lerig grop, har räddats i Thailand. En patrull parkvakter hitta de 6 som gått ned i en grop med lerigt vatten som de ej kunde ta sig upp ifrån!

När parkvakterna insåg att kalvarna i åldrarna mellan ett  och fyra år inte kunde ta sig upp ur det smutsiga vattnet, vandrade en del av dem ut ur djungeln för att komma tillbaka med spadar, medan några stannade över natten för att hålla koll på de skrämda elefantungarna.

På fredag förmiddag kom de som hämtat spadar tillbaks och efter tre timmars grävning för att bygga en provisorisk ramp lyckades de leriga elefantungarna ta sig upp ur gropen one-by-one medan parkvakterna hejade på dem!

Läs mer  HÄR

 


5 responses to “Sex elefantungar räddade

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: