Stäng

Det är okej att vara vit

RASISM. Den sydafrikanska mänskliga rättighetskommissionen (SAHRC) har kommit fram till att de hätska uttalanden, däribland ”döda boerna”, vita med europeiskt ursprung, och ”slakta vita människor” som det radikala vänsterpartiet EFF:s ledare Julius Malema fällt inte utgör hets mot folkgrupp. Det tillkännagav kommissionen vid en presskonferens där resultaten av en utredning mot Malema och andra EFF-politiker redovisades, enligt Samnytt

Lauren Cherie Southern, född 1995, är en kanadensisk konservativ aktivist, författare, politisk kommentator och skribent. Lauren Southern är för yttrandefrihet och mot islam, samt invandringskritisk och hon irriterar och upprör mångfaldsivrare, vänstervridna ”antirasister” och pk-etablissemanget med sin t-shirt: ”It’s okay to be white”. 

Lauren Southern blev för något år sedan nekad inresa till Australien för sina åsikter. ”Om jag vore svart så skulle jag kunna känna säga att jag är stolt. Vore jag asiat skulle jag kunna känna säga att jag är stolt…men om jag är vit och säger att jag är stolt så blir media vansinniga”, säger Lauren som efter en långdragen process till slut kunde besöka Australien – där hon bar den omtalade t-shirten som kränkte och upprörde yttrandefrihetshatarna. Lauren Southern är sedan tidigare portad från Storbritannien för att hon kritiserat islam!

Daily Mail

Lauren på väg in i Australien

Trots att vita människor är en minoritet på vår jord så är det tillåtet att diskriminera vita men inga andra. Det har dock börjat dyka upp skyltar, klistermärken och affischer här och där med budskapet  ”It’s okay to be white”, de rivs dock ner eftersom de påstås vara rasistiska. Vänster går bananas och påstår att det är högerextremism att sprida ett sådant budskap. 

-Pettersson som är en stolt, vit, svensk islamofob och konservativ nationalist undrar om någon sätter upp poster med budskapet att det är okej att vara svart, brun, gul, arab, kines osv. kommer att rivas ned med samma motivering. Jag tvivlar…själv är jag inte portat i något land, vad jag vet, bara på Facebook…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 reaktioner på “Det är okej att vara vit

  1. Världen är uppochnedvänd. Det är rent patetiskt. Sverige har väl inget samarbete med Sydafrika hoppas jag, inget bistånd dit tack. Sverige ska utse de vita boerna, som kvotflyktingar och bevilja dem fri asyl i Sverige. Men myndigheterna har nog redan slarvat bort den sista värdigheten. De enda vita, som inte betalar skatt det självgoda etablissemanget visar omsorg över, är isbjörnarna.

  2. Du är portad från nazistiska facebook, som på måndag börjar hetsa mot oss vita. Om vita har nationalistiska, eller separatistiska åsikter, portas de därifrån då. Inte om du har en annan hudfärg. Det är inte du som är portad, Pettersson. Det är det folk, vårt, du tillhör, och din hudfärg, som är portad. För separatism och nationalism från andra hudfärger och folk, tillåts. Det är etnisk diskriminering. Och varför vara med i ett så sjukt hitleristiskt sammanhang. Nej, var stolt istället. Jag är inte med, och har ALDRIG varit med i förtryckar -och statskontrollerarskiten. Tryck istället upp en tröja med texten: ”STOLT, OCH PORTAD FRÅN FACEBOOK!”

  3. Det känns väl taskigt för Svarta att veta att det är vita som har hand om förståndet, utvecklingen och allt annat som får ett samhälle att fungera, vita har förstått att det inte bara är att sätta barn till världen, man måste kunna föda dem med?

  4. Vad de flesta inte känner till är det att Bantu-Zulufolken kom in senare till Sydafrika än de vita Boerna som var där före …..

  5. Det är inte så svårt att förstå att amerikanarna är så totalitära när det gäller yttrandefrihet om man betänker att de var britter en gång.

    Yttrandefrihet är absolut eller inte.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: