Stäng

Fredrik, visa var Afrika är fullt!

INVANDRING. Fredrik Reinfeldt bad i valrörelsen 2014 det svenska folket att öppna sina hjärtan, men han menade plånböcker. Efter sin avgång, i december 2014, gav han i en intervju med danska Politiken sin syn på flyktingdebatten, och bad återigen svenska folket att öppna sina hjärtan.

– Är Sverige fullt? Är Norden fullt? Är vi för många människor? Vi är 25 miljoner människor som bor i Norden, jag flyger ofta över den svenska landsbygden. Det finns oändliga fält och skogar. Den som hävdar att landet är fullt måste visa var det är fullt, sa Reinfeldt i intervjun.

Fredrik Reinfeldt upprepar sin vision om Sverige som ett multikulturellt land, med exempelvis USA som förebild.

-Pettersson har garanterat inte flugit lika mycket som Fredrik Reinfeldt men det behövs inte, numera finns det teknik.

Fredrik, innan du tycker vi ska ta emot migranter, tycker jag du ska visa att Afrika är fullt och förklara varför Afrika med alla sina olika sorts människor, oandliga fält och skogar, enorma naturresurser behöver flytta till den kalla nord för att vi ska bli rikare?

Europa är mycket, mycket mer tättbefolkat än Afrika och har mycket, mycket mindre naturrikedomar. Det Afrika behöver är kloka politiker och det kan inte vi hjälpa afrikanerna med…

Fredrik, titta på filmen, den visar lite av ett av Afrikas 54 länder, Sydafrika, visa mig var Sydafrika är fullt.

Fredrik, titta på kartan över Afrika, nere till höger ser du att Sverige är lite mindre än Madagaskar, har du kollat om Madagaskar är fullt? 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “Fredrik, visa var Afrika är fullt!

 1. https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2019/04/20084688844_1554137473-1024×576.jpg
  Ibland önskar Stenbock sig ha varit på rätt plats,vid rätt tillfälle. 😉
  En sådan var idag söder om Berlin,där bilden ovan från BZ stammar .Två lastbilar som körde in i varandra,på Autobahn.Något som sker i stort dagligen.
  Nu handlade lasten ni ser på bilden om dyrbara ting,100-tals kartonger fyllda med Wodka !!!!
  Nog kan man fälla en tår,när man ser dessa dyrbarheter,spridda över väg o. dike. Inte syns hellre någon som tycks hjälpa till,att rymma upp !

 2. Fredrik Ruinfeldt är globalisternas tjänare,köpt av dem och då är det inte så konstigt varför han vill att hela Afrikas befolkning skall till Europa och Skandinavien.Globalisterna vill plundra Afrika på alla fantastiska naturtillgångar som finns i Afrika och då är det bra att bli av med så många starka,aggressiva och kriminella män som möjligt,så de kan plundra i fred, så tror jag.

 3. Vem bor här?

  http://imengine2.lrf.infomaker.io/?uuid=baf17f29-2b17-4895-a884-a7f6a30c7e32&type=preview&source=&function=fit&width=640&height=434&q=80&maxsize=640&name=oland-4_3.jpg

  Jo det gör fd partiledaren för (M) och fd statsministern i Sverige, d v s han som plötsligt försvann.

  https://janmilld.files.wordpress.com/2015/01/frjorden.jpg

  Inspirerad av Saddam Husseins sista underjords-bostad i livet, så tycker Fredrik Reinfeldt (M) att det är mycket praktiskt med ett skyddat boende när inbördeskriget i Sverige nu börjat bryta ut!

 4. Om det hade varit europeer som befolkade Afrika så hade kontinenten varit en av de rikaste, mest välmående och avancerade i världen.

 5. Kristian Tyrann kallas Kristian den Gode i Danmark. I Sverige är det dags att tala om Fredrik Tyrann.

 6. Fr vill ha ett multikulturell Sverige. Det är väl det redan.För 68 år sen var det Fr kompisar som var rädda att vi skulle förlora vår kultur till ett land i öst (Ryssland).
  Men helt plötsligt. Ska det multikulturell.
  Men ok ryss skräcken lever fortfarande .
  Fortfarande verkar det som det är de landet som ska förstöra vårt land.
  Ännu har det inte hänt efter 68 år
  Undrar vilka det är som kommit hit?

  1. Förresten, alla vet väl var Reinfeldt härstammar i från. Därav hans sjuka förrädiska synsätt. För ursprunget är allt, hur man agerar. Hur många generationer det än gått. Har man inte sin rot här, har man heller ingen äkta känsla för vårt, eller vårt folk, som vilken kolonisatör som helst.

   https://www.google.com/amp/s/petterssonsblogg.se/2013/01/21/farfarsfarfar-var-kannibaldel-2-3/amp/

   Här har vi roten till det onda. Reinfeldts anfäder, var exakt som dagens invandrare. Det är väl därför Fredrik känner sig hemma med dem. Knivar, våldtäkter m m. Det är bara att läsa om John Hoods leverne och beteende, så förstår man det mesta om Fredriks handlande. Han brås ju på sin anfader, så klart! Och ser inget konstigt i det. HAN VILL JU HA ETT AFRIKA I SVERIGE, SÅ HAN KÄNNER SIG HEMMA. Fredrik har ALLTID varit en ulv i fårakläder, som de flesta, inte än idag har förstått. SÅ HAN HADE INTE BORT FÅTT MAKTEN! DET VAR ETT TOTALT VANSINNE, SOM HELT FÖRSTÖRT VÅRT LAND! Av dessa helt förklarliga skäl. EN TOTAL KATASTROF, VAR VAD DET VAR, ATT SÄTTA EN ÄTTLING TILL EN SÅDAN APART INVANDRARE VID VÅRA KÖTTGRYTOR! Klart han fördärvade dem, med berått mod. För ränderna går ju ALDRIG ur ett mänskligt arv.

 7. Jo vi kan skicka Fredrik Reinfeldt dit till sitt ursprung,Landsförrädare som han har vi bara skada av, han kan ju börja med att investera alla dom miljoner som han plockar ut i arvode utan att göra skäl för dem.

  Den ledare vi har idag är säkert inte medveten om vad han sysslar med, men Fredrik Reinfeldt försatte landet i dom problem vi ser idag, och detta fullt medvetet.

 8. Afrika: befolkning 1 216 000 000, area 30 370 000 km^2, 40,0 pers / km^2
  Sverige: befolkning 10 170 000, area 450 295 km^2, 22,6 pers / km^2

  Sverige är liksom alla andra länder som är belägna långt norrut, av naturliga orsaker glest befolkade. Så lång hade inte herr statsminister tänkt innan han öppnade brödluckan. Befolkningstätheten i Afrika är dubbelt så hög som i Sverige men fortfarande glesbefolkat. Om bara afrikanerna lärde sig att ta vara på sina enorma tillgångar i form av exempelvis brukbar jord för odling, så finns det inga som helst incitament att flytta till kalla Sverige där självförsörjningsgraden för livsmedel är < 50%.

 9. Afrika: 1 022 234 400 invånare, 30 305 053 km². 33,7 invånare per km².
  Europa: 743 000 000 invånare, 10 180 000 km². 73,9 invånare per km².

Kommentera

%d bloggare gillar detta: