Kriminaliteten bland unga invandrare har fördubblats


BROTTSLIGHET. Kriminaliteten bland unga icke-västliga invandrare har fördubblats i Danmark sedan år 2000, medan brottsligheten bland unga danskar sjunker, rapporterar Den Korte Avis

Ingen kan förneka att de flesta brott begås av danska ungdomar, men andelen icke-västerländska ungdomar som dömts för brott har ökat kraftigt och de är kraftigt överrepresenterade bland dömda brottslingar.

Det är alarmerade siffror med tanke på att de danska ungdomarna fortfarande är tio gånger fler än de icke-västerländska.

-Pettersson misstänker på goda grunder att det är ännu mycket värre i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Kriminaliteten bland unga invandrare har fördubblats

 • Danne

  Om det är så att det inte ska vara några flyktingar som ska komma hit, då har det gått för långt.
  Men det är normalt sett under 3% och ska begränsas till det. Jag har haft en förhoppning att det här ska vara en möjligheternas tid då vi lämnar gamla låsta politiska ställningar bakom oss.

  Men det verkar som den gamla konservatismen gör entre igen och den har inte fört nåt positivt med sig. Kyrkan, kungahuset m.m. är kvarlevor från ståndssamhällen som vi inte ska återuppliva.

  Ingen kommunism eller liknande inget Eu som bara utarmar landet. Är det så att vi är tillbaka till gamla åsikter som inte leder framåt utan bara byter till fler omoderna system då är vi illa ute. Extremhögern eller extremvänstern är lika otrevliga, bara två sidor av samma mynt.

  Gilla

 • Stenbock

  Tja samma visa över stora delar av N:a Europa.
  Såg just på MDR´s (östra Tyskland) nyheter,hur zigenarna dagligen reser runt och stjäl metall.
  I natt drabbades en liten sportanläggning,som blev av med sina Fotbollsmål,plus annat säljbart. Om det var samma duo som sökte stjäla högspänningskablar framgick inte. I varje fall blev dessa två zigenare kvar på platsen för brottet. ! Kablarna var anslutna till 110.000 Volt…….
  Får säga som Jönssonligan: ”Oj vilken djävla knall”….

  Gilla

 • Ståfräs

  Vilken tur, trodde ett tag man menade Sverige.
  Omöjligt då de som flytt för sina liv hit är såå tacksamma för den godhet som Sverige visar.

  Gilla

 • Tore

  Utökade öppet tider på ungdomsgårdarna gratis kaffe och mackvagn, tillsätt en problem minister och låt Morgan hålla ett brandtal om problemet med rasistiska Svenskar.

  Gilla

 • Argus

  Nej, det är korrekt. Invandrare som grupp utgör inte större hot än infödda svenskar. Östasiatiska invandrare är något mindre kriminellt belastade än infödda svenskar. Västasiatiska invandrare är däremot mångdubbelt mer kriminellt belastade och samma sak gäller för afrikaner.

  Slutsatsen är att man inte kan hantera invandrare som en homogen grupp utan måste särredovisa och särbehandla varje grupp.

  Gilla

  • Danne

   Det är väl ni som har problem med det.
   Varför importera dem som inte är flyktingar om de har de negativa egenskaper du beskriver. Vi tar gärna emot dem som vill leva efter våra lagar och vår kultur.

   Det som skrivs här är ofta en motreaktion mot uttalanden som ditt.
   Vi har inget emot invandrare, vi vill bara att de ska sköta sig och göra rätt för sig.

   Det finns inget korrekt i din beskrivning, Pettersson har uttryckt det många gånger och många håller med. Men eftersom ni är dem som drar alla över samma kam i positiv mening, så är det ni som anlagt tonen i debatten.
   När ni tar ansvar för er urusla politik och återställer de saker som försämrats p.g.a. ökade kostnader för invandringen, då kan vi diskutera med er.

   Det är inte vi som fryser ute folk med argument! När det gäller slutsatser så har ni inte lärt er ett dyft på 40 år.

   Gilla

   • Argus

    Vad snackar du om? Vilka ”vi”. Jag svarade på en kommentar av en vänsterbliven men Pettersson tog bort den innan jag hann skicka den så det blev ett inlägg istället.

    Vi ska överhuvudtaget inte ta emot flyktingar såvida de inte kommer ifrån närliggande länder och har flyktingskäl. Som vi gjorde under andra världskriget med finländare, norrmän och danskar. Arbetskraftsinvandring om vi har arbetskraftsbrist och de är kulturellt kompatibla. Anhöriginvandring efter lagboken, det vill säga att de har garanterad försörjning. Dessutom bör vi begränsa antalet fruar som man kan importera för att stävja missbruk (de som importerar en thailändska vartannat år).

    De som redan smitit in ska få göra rätt för sig. Inga bidrag utan beredskapsjobb som nätt och jämt försörjer dem för att locka till återvändande eller att man tar tag i sin egen situation och blir självgående.

    Det är en oändlig skillnad mellan dem som kom hit på femtio och sextiotalen för att arbeta sig till en framtid och de som kommit att ta del av välfärden.

    Gilla

 • ossie

  Här har den nog fyrdubblats.

  Gilla

  • Billy Boy

   Tomas Tobé (M) vill till Bryssel.
   Han vill att EU ska samarbeta mer för att bekämpa kriminaliteten nämner han sist i ett ganska lamt videoinslag på länken nedan.

   https://www.svt.se/nyheter/svtforum/moderaternas-tomas-tobe-vill-till-bryssel

   Det verkar som han lockas mest av att lyfta ett fett arvode utan att behöva leverera verkningsfulla åtgärder (även om han inte säger det rakt ut).

   Gilla

   • jr

    Ja,lyckas han komma in ,så sitter han tryggt resten av livet med en aldrig sinande köttgryta ju.
    Politiken och dess budskap och verkningar av tagna beslut skiter dessa asgamar fullständigt i. Familjens framtid är tryggad, de egna ungarna kan man stoppa in i privata elitskolor,man bor itrygga områden med god bevakning, och som politiker med direktlinje till säpo och polisen. Då är det jävligt enkelt att påstå både det ena och det andra,samt förneka sanningen. Det drabbar inte den här eliten nämligen.

    Gilla

 • Mr Brownhole

  Kanske lika bra att låta svensk lag enbart gälla vanliga svenskar. Allt för att få ner statistiken. Då hade kanske istället fortkörning och hembränning hamnat högst.

  Gilla

 • Tony

  Inte konstigt , när dom vet att dom får löjliga straff, och ofta inga alls?
  Dom enda signaler den Svenska regeringen sänder ut är vilka förmåner man kan få i Sverige, hade man även sänt ut att vid missbruk av förmånerna, så är det straffbart, och vid återupprepade brott utvisning som följd, men det gör man inte i Mespropparnas land, därför ser vi följderna!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: