Att nämna hedersförtryck är islamofobiskt

HEDERSVÅLD. Så länge det finns företrädare från socialdemokraterna som relativiserar och kallar personer som lyfter frågor om hedersförtryck för islamofober i våra politiska församlingar har partiet noll trovärdighet i frågan. Lyssna bara och bli mållös, twittrar Anton Bergström, moderaternam, Västerbotten.

Talare är Ali Yasin Dahir, socialdemokraterna i Västerbotten.

-Pettersson undrar varför det är så svårt att säga att det är vissa grupper från vissa områden i världen som står för det mesta våldet. Alltså muslimer, även om det förekommer även i en del andra kulturer och bland enskilda idioter överallt.

Minns ni Oslo-polisen? Det diskuteras jul, brännvin och våld. Hans säger att 70 procent av familjevåldet förekommer hos familjer som inte firar jul och inte dricker alkohol. I klarspråk Muslimska invandrare står för 70 % av familjevåldet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Att nämna hedersförtryck är islamofobiskt

 1. Hur många kvinnor o unga flickor har MJ o Sven kastat ut från 2a våningen? Det är ju tydligen också sådant vi vita medelålders män ägnar oss åt, mycket heder i det eller?

 2. Då är det bevis på att hålla det sociala måttet under grupptryck är viktigare än kärleken till sina barn.

 3. Så länge vi tillåter dessa människor att komma undan genom att anklaga oss så kommer ingen förändring att ske.
  Genom sin relativisering av invandringens problem så har vänstern lagt grunden för ett samhälle där ingen får ställa krav på invandrare.

  Varför tillåts människor komma undan med saker p.g.a. deras etnicitet och kultur? Vad är det som får invandringsförespråkarna att släppa alla civiliserade tankar och insikter? Det som inte är lagligt i Sverige är inte heller tillåtet för dem som kommer hit som gäster.

  Varför acceptera nåt som i grunden inte är en ”kulturfråga” d.v.s. slå ihjäl kvinnor, våldta eller mörda sina döttrar. Har vänstern ett behov av att tillåta en sån värdeförskjutning? Är det lagligt i Mena länder?

  De flesta människor kan leva ett bra liv i Sverige där rättigheter stipuleras i lag. Men det kan inte vara en rättighet att stå över lagen i frågor som passar dig.

 4. Ja Pettersson, det finns ett betydligt bättre och mer passande ord för detta simpla och primitiva våld och det är “skamvåld” För skamligt det är precis vad det är och som jag sa, detta våld har naturligtvis ingenting som helst med heder att göra! Det är som vanligt vänsterns avsikt att föra oss bakom ljuset, när dom benämner dessa brott och sammankopplar dom med heder!! Ännu ett sätt att försöka manipulera folk och ibland lyckas dom tyvärr.

 5. Idag skriver Morgan Johansson ” Att det är vi män som måste bättra oss när det gäller kvinnomisshandel” ???? Att M.J är en knepig typ visste jag, men är han även kvinnomisshandlare? För jag säger,Jag tror att merparten av Svenska män är inte av den sorten att dom misshandlar sina kvinnor, även om dom finns, men som vanligt i Sossarnas värld, så ska vi straffas som kollektiv.

  Men lite märkligt då att han importerar kvinnoförtryckare på löpande band,
  Men det lotsar Morgan Johansson inte om, att hedersförtryck också är kvinnomisshandel ? Hycklare!

 6. Dessa motbjudande svenska kvinnor och vänstertyper sviker de (få) muslimer (främst kvinnor) som kom till Sverige för satt slippa förtryck.

 7. Hedersvåld…hedersmord…hedersbrott?? Va är det för skitsnack? Hur kan våld mord och andra brott ha något som helst med heder att göra? Vad är det för hjärndöd varelse som hittar på dessa värdelösa “ord”? Är han/hon/det kanske miljöpartist eller bara en vanlig sinnesslö luftskalle?
  Och vad är det för ociviliserade vildar som utför dessa dåd, jag har väl mina aningar..
  Varför hör man aldrig talas hederstjuvfiskare, hedersjägare eller hedershembrännare? Brott kan aldrig någonsin ha något som helst gemensamt med heder, den som påstår något annat vet inte vad heder är! Låt oss fimpa dessa vidriga och värdelösa “ord” en gång för alla.

  • Hedersvåld är inga konstigheter, det är idioter som utövar våld för att bevara sin heder hos släkten i medeltiden.

   Medan tjuvfiskare och hembrännare knappast gör sina brott för att släkten annars ser ned på dem.

   • Du missförstår mig -igen- Pettersson! Det finns inget ord som heter “hedersvåld” Det är ren rappakalja upphittad av vänsterstollar som desperat försöker inbilla oss att det dessa vildar gör, det gör dom av heder!! Det är deras syfte. Dom har ingen som helst heder och dom vet inte ens vad heder betyder, har aldrig haft och kommer aldrig att få inom dom närmaste 10.000 åren!
    Därför ska vi aldrig använda oss av dessa värdelösa och påhittade “ord” Dom som ändå gör det, dom agerar precis som vänstern förutsett och förväntat sig!

   • Jag missförstår inte, vet precis vad du menar, men tyvärr för dig så tycker inte alla som du gör, och inte som jag gör heller.

    Jag tycker order förklarar vad det handlar om. Idioter som mördar och misshandlar döttrar och systrar för sin som de tycker heder, naturligtvis inte för kvinnans eller någon annans heder. De är svin.

    Jag tycker det är bra med en benämning på ett mord, när exempelvis en far mördar sin dotter för att dottern träffat en svensk kille. Som Fadime.

    Det är, anser jag, ett värre brott än när en knarklangare mördar en konkurrent.

    Men har du ett bättre ord är jag öppen för det. Men det är skillnad på mord och mord.

    Hedersvåld, hedersrelaterat våld, våldsakt eller tvångsåtgärder där skälet anges vara att återupprätta familjens eller släktens heder. Detta sker genom att man stänger inne, misshandlar eller dödar den som visat illojalitet mot den egna gruppen och dess ledare eller begått brott mot familjens och samhällets normer. Alltså de normer den familjen eller deras samhälle har.

 8. Enligt justitieminister Morgan Johansson är det VITA (svenska) velour-män som ska rannsaka sig själva och sluta slå sina fruar.

  Genom mitt jobb har jag kommit i kontakt med tusentals kvinnor av varierande etnicitet… inte en enda Bettan, Agneta eller Kristina har sagt att de blivit inlåsta i lägenheten av sin man när mannen var på jobbet. Få svensk-kulturade har sagt att de fått en smäll i bråk, så när S-TOPPEN Ali Yasin Dahir (ja, det hade stått “topp” i rubriken om det vore en SD-are på valplats 32 i en liten kommun som yttrat något parti-illa) säger att “det finns inget hedersvåld” så måste han syfta på SVENSKAR, eller hur?

  Detta praktexemplar till hycklar-sosse… Löfvén förstår ju vad han säger och menar…

  • SjälvKlart de svenska männen är odjur.
   Kända för att slå och förtrycka kvinnan….
   Svenska mannens uppgiftill är att betala
   Skatt o hålla käften. När ska detta land
   Vakna?Kanske när pengarna är slut?
   Arma land

Kommentera