Stäng

Niclas Orrenius, författare och journalist med en enastående dubbelmoral

JOURNALISTIK. Journalisten och författaren Nicklas Orrenius hyllas i dagarna för en artikel han skrivit i Dagens Nyheter om den kriminella gruppen islamska statens oerhörda grymheter. Det är en bra och läsvärt artikel, frågan är varför Orrenius inte skrev den för fem eller tio år sedan. Inget är nytt.

-Pettersson har dock lite svårt att hylla herr Orrenius, han har i åratal gjort sig känd för att kritisera Sverigedemokrater och de på alternativmedia som varnat för den grymma mördarsekten islam. 

Orrenius har specialiserat sig på Sverigedemokraterna och har medgett att hans journalistik om Sverigedemokraterna var vinklat och färgat av hans motvilja mot SD:s åsikter och han har sagt att SD-väljare är korkade.

Orrenius levererar ett enastående folkförakt, konstigt att han valt att bo bland idioterna i Malmö. Men i stadsdelen Herrgården är de tydligen otroligt välutbildade. Där röstade 1,2 procent på SD.

Om Niclas Orrenius på bloggen…

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Niclas Orrenius, författare och journalist med en enastående dubbelmoral

  1. Denne Pajas är väl mest känd för att göra hembesök hos ensamstående Sjukpensionärer som bor avlägset, där han bankar på rutorna för att han vill komma in? Har otroligt svårt att hylla en sådan person.som väljer ut att skriva om vissa saker ,men håller tyst när han borde skriva.

    Nu går det bra att skriva om sådant här IS inte existerar , varför
    inte innan Nicklas,? Och varför skrev du inget om dom två flickor, en Danska och en Norska som blev avrättade (Halshuggna i Marocko??

    Sen att han bor i Herrgården, ja DN betalar väl livvakterna åt honom.

  2. När Nicklas skriver att islam är en del av Sverige nu så har han helt rätt.
    Ingen Einstein behövs för att konstatera det. Det som däremot behövs är en som har civilkurage nog att tala om varför det har gått så illa. Samt har formeln för hur vi slipper ur islams grepp och kan stoppa utbredningen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: