I IS våld


DN:s Niklas Orrenius skriver en lång och mycket läsvärd artikel om en yazidisk kvinna som flytt till Sverige från IS terrorvälde, men som nu känner sig rädd och hotad p.g.a. de muslimer som sympatiserar med IS och de som återvänt från denna terrororganisation.

Den här artikeln borde läsas av alla som nu erkänner IS-terrorister som svenskar och som välkomnar dem hem till ett liv utan krav och höga bidrag.

”Sen kom de med ett stort fat med kött och ris och sa: ”Här är din son. Vi har tillagat honom åt dig”. De sa till henne: ”Du sa ju att du var hungrig”

En kvinna som klagade på att hon inte kunde ge sitt barn mat, serverades kött tillagat av sitt eget barn på ett fat där barnets avhuggna huvud låg bredvid.

Ett av många starka vittnesmål från den yazidiska kvinna som satt fånge hos IS under en längre tid. Kvinnan såldes som sexslav, hon gruppvåldtogs vid flera tillfällen, hon tvingades bevittna när hennes far och bror tvångskonverterades till islam för att därpå föras undan och avrättas.

Nu känner den yazidiska kvinnan en enorm rädsla i Sverige. På sfi-undervisningen märker hon hur hatet vänds mot henne från grupper trogna IS och på stan vänds mörka blickar mot kvinnan och hennes man.

Berättelsen fortsätter med vittnesuppgifter om tvångskonverteringar till islam, om gruppvåldtäkter, om äldre kvinnor som mördas för att de var för gamla för sex, hur män kissade i kvinnornas munnar innan de avrättades, om brutala avrättningar, om spädbarn som serverades som mat åt sina mödrar, om spädbarn som halshöggs, om tortyr, om barn som våldtogs.

”Bland svenskarna i IS var handeln med yazidiska kvinnor ett stort diskussionsämne…//…Jag vet en svensk man som hade en slav. Han har flyttat tillbaka hit till Sverige nu”

Det berättar en annan yazidisk kvinna som mötte IS brutalitet på nära håll. Kvinnorna känner en lycka över att befinna sig i Sverige och det mottagande man fått, men samtidigt känner de en stor rädsla över den verklighet de mött. En verklighet där de möter IS-sympatisörer i skolan och en verklighet där IS-terrorister tillåts återvända till Sverige.

Det som skett de sista veckorna är att vi sett IS-kvinnor sitta i TV och snyfta om sin längtan att återvända till Sverige. Vi har bevittnat en debatt där man ändå uppe på regeringsnivå sagt att man inte kan hindra IS-terrorister att återvända och vi har i vissa medier läst hur spillrorna av IS vädjar till sympatisörer att begå terrorbrott i Europa och den övriga moderna världen.

Artikeln är lång, men ack så läsvärd. Utan tvekan har Sverige helt medvetet släppt in människor i landet som avskyr allt vårt samhälle står för och som med våld är villiga att förändra. Ett stort FY FAN!

DN

DN (unvis)


14 responses to “I IS våld

 • Tore

  Sverige måste vara världens sjukaste land det finns inget vett kvar.
  Men det är det här som är femenistisk politik feminina värderingar.
  Sverige har muslimska hallåer i tv så sjukt och Svensken den idioten sitter i sin jävla soffa och tittar på sitt jävla propaganda tv.

  Gilla

  • Stenbock

   Och i stora delar av Europa har idag demonstrerats för det fria ordet,och mot EU´s försök och förslag,att införa s.k. upphovsrätt inkl. censur på nätet.Miljoner människor har varit,och är ute på gator o. Torg.
   Enbart i Leipzig fanns över 200.000 personer i protester.
   Sökte förgäves över några rader om detta i Abzurdistans press o. TV.
   Inte ett ord kan jag finna….Kanske något Pettersson kan avhjälpa ?

   Gilla

 • Suzie

  Fasansfullt vad dessa stackars barn och kvinnor blivit utsatta för av is-monstren.Tyvärr fråntar en bra artikel inte herr Orenius det faktum att han liksom majoriteten av svenska sk journalistkåren inom msm är högst medskyldiga till att Sverige inte förbarmat sig över och tagit emot alla dessa Yazidiska barn och kvinnor som verkligen varit och är i behov av skydd från de monster som nästan utplånat dem.Herr Orenius har medvetet tillsammans med kollegor bedrivit häxjakt på tex Julia Caesar och hängt ut henne med namn och bild och hennes sjukjournal mm pga att Julia Caesar bla skrivit fakta om och varnat för just islamister och islamiseringen av Sverige som pågår.Herr Orenius har som journalist och anställd dinom propagandamedia samtidigt medverkat till att bedriva en omfattande mediakampanj för att Sverige skall ta emot ett okänt antal id lösa vuxna män i vapenför ålder från världens mest dysfunktionella länder,dessa id lösa män, med dyra märkeskläder och med ny iphone i fickan som säger sig ha tappat sina id handlingar, men inte tappat den senaste modellen av iphone, dessa män utmålas som stackars flyktingar och offer,medans man inte velat skriva om och ömmat för alla de förföljda kristna som verkligen behövt skydd från att bli utrotade i mellanöstern och delar av Afrika.
  Msm journalisterna har haft helt fel fokus i många år och det kommer vi aldrig glömma,never.F-bannade hycklare!

  Gilla

 • Billy Boy

  SVT Korrespondenterna – IS-fångarna från Sverige
  Vad händer nu med IS-anhängarna från Sverige som sitter i fängelser och läger i Syrien? Korrespondenterna har rest dit för att få veta hur de ser på sin skuld och sin framtid. Publicerades idag 2019-03-23 kl10.00 (Speltid c:a 29 min.)

  https://www.svtplay.se/video/21580870/korrespondenterna/korrespondenterna-sasong-22-is-fangarna-fran-sverige?start=auto

  Gilla

 • Danne

  De som rest till Syrien och andra länder har tydligen inga behov av asyl.
  Det handlar som vanligt om att hämta bidrag och förmåner här, sen åka hem och träffa släkten och slåss lite. Om de inte har några problem att åka dit, så kan de ju stanna där eftersom de inte behöver asyl.

  Det är tveksamt ur alla aspekter och skulle inte kunna försiggå utan västeuropas perverterade politik.
  För mig är det fullständigt obegripligt att man medvetet väljer att importera människor utan asylskäl och utbildning.
  Det finns inte en siffra rätt i den ekvationen, men det handlar mer om att de som ivrar för kulturimporten själva inte behöver beblanda sig.

  När brottsligheten stiger i deras egna förorter då ropar de på förstärkt polis, trots att de hävdar positiva resultat av invandringen.
  Det är för mig en gåta att så många fattiga svenskar tycker att den tärande invandringen är bra. Men utan argument så går allt, bara svt o dn är med på fake news train.

  Gilla

 • Zsa

  Det är så ofattbara grymheter IS har ägnat sig åt att man inte riktigt förstår det. Att läsa artikeln och det som kvinnan har med sig…det är svårt nog att ta in. Att leva med detta inom sig måste vara outhärdligt. Jag hoppas att ansvariga politiker har mod nog att inse vad det är för monster de släpper in i Sverige genom att låta IS-terroristerna, männen OCH kvinnorna samt deras avkomma, komma tillbaka. De är farliga och de kommer aldrig att ändra sig, de kommer att fortsätta indoktrinera sina yngre generationer.

  Gilla

 • Stenbock

  För att ytterligare indoktrinera de inhemska svenska barnen i åldern 9-12 år,kommer SVT att börja sända ett dagligt program l April, mellan 17.34-17.36 där man liksom i DDR,kommer att undervisa i politisk ”korrekthet”…
  Förr fanns ju Sossarnas, ”Unga Örnar” är dessa utdöda ?
  DDR´s motsvarighet FDJ,levde ju kvar intill dödsdagen 1989 !! ;(

  Gilla

 • Bosse S

  De har i så fall levt i sitt eget konstruerade parallellsamhälle här med våra korrumperade myndigheters goda vilja och flathet, plus att en del av terrorresenärerna var svårt kriminella respektbruschor.
  De har absolut inte varit delaktiga i vårt samhälle.

  Gilla

 • Kent

  Skillnaden mellan islamsk och Nazitysk onska är att Nazityskar var mycket bättre på att planera och strukturera sin ondska.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vi har rätt att komma tillbaka till Sverige igen säger två IS-kvinnor !!!!!!
  Naturligtvis, hur ska det trygga och heligt mångkulturella Sverige kunna neka det ?
  Inom några år är Sverige ett nytt IS-Kalifat och det kan inte ens SD göra ett dyft åt om partiet nu skulle vilja och våga göra det.

  Gilla

 • Langmore

  ”Släppt in” de flesta svenska IS terrorister har utvecklat sin terror mentalitet i Sverige.

  Gilla

 • Nils

  Ingen har gjort mer för brottsligheten mot äldre och handikappade än Niklas Orrenius.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: