När kommer förtjänsten i Herrgården Stefan?


VALET 2018. Herrgården är ett delområde inom stadsdelen Rosengård i staden Malmö. 

 • Herrgården i Malmö 90 % röstar på S och V.
 • 72 % av dom är bidragstagare.
 • ”Av de som bor här har 96% utländsk bakgrund och andelen sysselsatta i arbete är 28% – vilket är lägre än genomsnittet i landet.”

Valresultat riksdagsvalet.

-Pettersson undrar när förtjänsten kommer i detta och liknande områden?

Vet du Stefan? Kan du förklara hur detta ska rädda pensionerna och välfärden? Är det sossarna som använder den Trojanska hästen?

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 


6 responses to “När kommer förtjänsten i Herrgården Stefan?

 • El gringo

  De två siffror som är konstigast är ju Centerpatiets och Miljöpartiets, väljarna har tydligen inte fattat att det är de som nästan jobbar mest för deras sak!

  Gilla

 • Sten i Gatan

  Förtjänsten kommer sossarna tillgodo vart fjärde år, därför måste valboskapen i dessa områden vallas med bl.a. bidrag, fritidsgårdar och moskéer. Fler invandrare kräver fler bostäder, därför måste det bara byggas mer. Lägenheter för ungdomar, studenter och arbetare är meningslöst för de röstar ändå inte på sossarna längre. Endast invandrarna är att lita på, särskilt som de uppskattar att få en matkasse av S innan de röstar; vilket skedde nu inför valet i Angered, ett invandrargetto i nordöstra Göteborg med 24 000 röstande, varav 60 – 70 % ”valde” S eller V.
  Röstkapitalet bundet i invandrarna är sossarnas stora tillgång som de närmast ”äger” och har monopol på, motsvarande deras kontroll på fackförbunden.

  Jag kan inte förstå hur dessa sosse-monopol skall kunna brytas. Sveriges framtid ligger i detta svar, annars blir det bara värre.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Förtjänsten kommer i form av röster detta är överordnat allt för sossarna.

  Gilla

 • tikamax

  På något sätt har ALLA DE som GJORT SITT BÄSTA för att SD INTE skulle vinna valet – VUNNIT!
  KAN INTE SE detta VALRESULTAT skulle vara detsamma – OM INTE dessa instanser/personer/media/politiker – AVSIKTLIGEN GJORT allt FÖR ATT DE skulle FÖRLORA och låtsas att det var OAVSIKTLIGEN! Och sedan allt snack om att SD har en OFFER-KOFTA på sig – snarare skulle SD BEHÖVA EN RUSTNING för att ORKA med ALLA IDIOTER som fallit ned från TRÄDEN på vägen framför dem…..

  Gilla

 • assad

  Förtjänsten är ju, som Pettersson redan vet, för oss andra i landet. Det är du, jag, bloggens läsare och alla andra svenskar i landet som får uppleva fördelarna och förtjänsterna – den där berikningen du vet.

  Invånarna i det nämnda området får bara bidrag, försörjning, förturer osv. osv. osv. medan vi är de stora vinnarna som får tillgång till berikning.

  Så, jag skulle vilja säga att Löfven (du vet statsministern) hade rätt, vi behövde inte vänta så länge – och bättre blir det! Luta sig bara tillbaka i soffan, snart kommer det jätte jätte stora förtjänster på berikningsplanet.

  Jättestora.

  Eller som man också kan skriv: JÄTTEstora.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: