V: ”Slöjförbud är vidrig högerpopulism”, och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till…


ISLAM OCH VÄNSTERN. Den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter har i några dagar skrivit om att moderaterna i Eskilstuna och Nyköping vill utreda möjligheten till förbud mot slöja i förskola och grundskola. 

 

Det får vänsterns gruppledare Nicklas Franzén (V) att gå i taket: – Det är vidrigt och spelar bara högerpopulismen i händerna, säger Franzén.

Rubriken: ”Slöjförbud är vidrig högerpopulism”. Det är svårt att tro att mödrar och syskon till alla hedersmördade unga kvinnor håller med den högljudde vänsterpartisten. Det är ju helt befängt att tro att små barn och tonårstjejer frivilligt skulle sätta på sig slöjor! Det är så dumt att det måste till just en vänsterpartist att tro något annat. Små barn vill vara som andra små barn, tonårstjejer vill vara som andra tonårstjejer – och bör så få vara. Det är klart som fan att dom inte törs säga något annat utanför faderns förtryck än att dom frivilligt bär slöja.

-Pettersson ser att SN frågat de andra partierna vad de tycker i frågan och ser att bland annat S,MP, V och något till vill satsa på information, samtal och bättre integration. Alltså mer av samma som inte har fungerat de senaste 30-40 åren. De har inte begripit mycket.

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till…

Det pågår en enorm förskjutning av värdegrund och kultur där islam och konsekvenserna av islam vinner mark steg för steg. Det sätts upp terrorhinder i Malmö för att försöka hindra spridningen av islams budskap. Sportkedjan Stadium har börjar sälja burkini. Målet är att badplagget ska få allt fler människor att kunna leva ett aktivt liv. Det kan bli ett ännu aktivare liv om de börjar sälja stenar.  

Twittervänster brukar säga att det kan inte vara så kul för ”flyktingar” att möta  högerextrema av olika sorter i Sverige. 

-På det svarar Pettersson att det är demokrati, däremot har islam inget med demokrati att göra. Hur kul tror Twittervänstern det är för flyktingar att möta det de flytt från i form av böneutrop och kvinnoförtryck i Sverige.

Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  

 • Varför diskuteras burkiniförbud och inte helheten?
 • Varför försvarar svenska hatmedia islams kvinnoförtryck? 
 • Vilka försvarar alla kvinnor, här hemma och i de islamska länderna som vill kasta sin slöja. 

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns…

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till…

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “V: ”Slöjförbud är vidrig högerpopulism”, och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till…

 • svenskfinnaren

  Ja, fikonlövens heltäckande av Guds skapelse, och framhävandet av ormens lögn inför Gud, visar bara på det yttersta lagret av samhällsfördärv. I djupets innandöme krälar likmaskarna fritt.

  Gilla

 • Danne

  Vänstern har en förkärlek till alla som bedriver en odemokratisk ideologi.
  Finns snart inga knäppgökar de kan knäböja inför.

  Man skulle kunna misstänka att ett gravt missbruk av narkotika ligger bakom, men de jag känner hade psykiska problem redan innan. Tyvärr har det utvecklats till en hybris.
  I min ungdom utgjordes vänstern av arbetare, sedan tog skitiga akademiker över och de sitter kvar än!

  Har många gånger undrat varför de vill importera de minst anpassningsbara till vårt samhälle. Men de vill väl inte sticka ut ur mängden.

  Gilla

 • Kent

  Kommunister förnekar sig aldrig.

  Gilla

 • Erik Bergman

  Så de iranska kvinnor som protesterar mot tvånget att bära slöja är alltså vidriga högerpopulister???

  Gilla

 • Grune

  Det är synd om människorna !!!!!

  Gilla

 • Argus

  Jag tycker att det är helt okey för kvinnor att klä sig i tjocka tygsjok men då ska det göra det där det är accepterat och inte i ett modernt, sekulariserat och civiliserat land. Tar man inte seden dit man kommer är man inte välkommen ens om man skulle råka tillföra något vilket man inte gör nu.

  Gilla

 • nosferatu

  Vad säger de kvinnor i Mellanöstern som fängslats för att de kastat slöjorna? Borde inte vänsterpartisten ta reda på det innan han ylar om ”högerpopulism”?

  Gilla

  • Kattsand

   Dom säger nog inte så mycket, för det får dom inte. Men jag gissar dom tänker att våra V- och MP-anhängare har samma mentalitet som regimen i de länder som fängslat dom.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: