Julstämningen börjar sprida sig över landet


TERRORISM. Julstämningen börjar sprida sig över vårt land och på söndag är det 1:a advent. I Malmö har julmarknaden på Gustav Adolfs torg har inhägnats av terrorhinder. Det som hände på julmarknaden i Berlin den 19 december 2016 när tolv personer dog, ska inte kunna hända i Malmö, rapporterar Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg. 

-Pettersson hoppas också vi slipper terrordåd i Sverige och på andra håll, men sanningen är att några betongklumpar inte kan hindra en beslutsam terrorist. Det enda säkra är att aldrig släppa in presumtiva terrorister i landet och nu när de redan är här är det bara att hoppas på det bästa och att polis och säkerhetstjänsten gör så gott de kan och att några svågrar inte hjälper dem stanna i landet.

Undrar förresten om julgranar och tomtar är tillåtna i kalifatet Malmö?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


6 responses to “Julstämningen börjar sprida sig över landet

 • Brasklappen

  En sprängande ideologi islam, snart är muslimer i majoritet i Malmö och vad kommer att hända då tror ni? Bra med MUSLIMHINDER men bättre att inte släppa in fler i Sverige….De tillför ingenting och snart ser hela landet ut som Malmö….

  Gilla

 • Danne

  Tror inte det räcker med betongsuggor för att hålla ”pensionsräddarna” borta. Till det krävs en rejäl återvandring genom stopp i bidragskranen!

  Det är löjligt hur mycket pengar som gödslas på dessa kultur-brottslingar, samtidigt som socialtjänst säger sig inte vara skyldig att hjälpa ”svenskar” med bostad.
  Pladdret om mångkultur och integration är bevisligen ett stort jävla skämt eftersom vi sitter med facit.

  Jag förstår varför våra motståndare måste demonisera oss för att kunna hålla oss utanför debatten. För när vi väl får komma till tals utan partiska journalister, då kommer slaget att vara vunnet.

  Mitt förtroende för myndighetsutövningen och journalismen i landet kan inte bli lägre.
  Nu är det dags att ta tillbaka våra förlorade år av lidande och förnekelse.
  Hyr lastbåtar med beväpnade vakter för att lösa problemet.

  Gilla

 • Thomas

  Lika bra lägga ner julmarknaden i Malmödet är som att ordna frisörmästerskap bland flintskalliga
  Malmö är helt nerlusad av muslimer och zigenare och dessa folk firar inte jul. Så vem bryr sig.

  Gilla

 • Stenbock

  Ja vilken julkänsla den nya tiden bjuder oss.. Såg just bilder från den centrala julmarknaden i Berlin. Denna är helt innesluten av c:a 2 meter höga Stålgitter,och betonghinder likt Björngropen i en djurpark. Inne bland de besökande som vill känna (tror jag) frid inför julen patrullerar poliser med k-pistar,bland besökarna !!
  Denna plats kommer inte Stenbock att besöka.Det finna också ett tiotal andra,som har lämpligare tidsenlig säkerhet !
  Inte f-n skall Islamister och andra terrorister,kunna hindra våra hundraåriga gamla traditioner i civiliserade delen av världen !

  Gilla

 • Mike E

  Som alla rationella människor inser: om man flyttar Mellanösterns och Afrikas folk till Sverige så får man Mellanösterns och Afrikas problem i Sverige.

  Gilla

  • Brasklappen

   SVT och Anders Lindberg (AB) håller inte med MEN vi som läser här instämmer till 100% i din kommentar!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: