När religionen styr


Debatten om slöjan går het. Vissa hävdar att den är frivillig, andra att den är påtvingad.

Vissa debattörer på vänsterkanten ser inga problem med religiösa symboler i det offentliga och pekar på andra religiösa grupp än muslimer.

Jag googlade lite snabbt på orden christan + woman, jewish + woman och muslim + woman.

Jag hittade tre bilder på tre vackra kvinnor, en från vardera av ovan nämnda religioner.

Den kristna kvinnan

Den judiska kvinnan

Den muslimska kvinnan

Det är så uppenbart att andra religioner döljer sina symboler, inte sällan halssmycken, under sina kläder. Muslimska kvinnor visar upp sina överallt där de vistas. Det är en uppenbar skillnad och den tror jag också vänsterdebattörer innerst inne förstår.

När det gäller muslimer väljer de att använda sin religion för att utöva påtryckningar på samhället. Det gäller arbetsmarknaden, skolan, idrotten…ja överallt. Det är inte bara en gång vi läst om muslimska kvinnor som använt sina religiösa symboler när de springer till DO och media för att framhäva sin personliga och religiösa rätt. Det sker inte med andra religiösa utövare.

Islam är inte som andra religioner och muslimer är inte som andra religiösa grupper.

Vore muslimska kvinnor i Sverige riktigt modiga eller om de vill bevisa att slöjan är frivillig. Gör som i exempelvis Iran. Kasta den och motstå männens, imamernas och religionens krav.


14 responses to “När religionen styr

 • Raymond Wessman

  Islam är egentligen inte en religion. Det är en sjuk sekt.

  Gilla

  • Stenbock

   Ja i förhållande till Jehovas,en verklig mördarskara…Stenbock fick i dag besök vid dörren av en sådan vilseledd ung Jehovas.Vid första blick genom fönstret,trodde jag det var en Folkpartist.
   Inbjöds till mötet.Tackade dock artigt nej.
   Varnade honom samtidigt,att knacka på fel dörrar i Ghettot !

   Gilla

 • svenskfinnaren

  Det är inte religionens fel. För islam är ingen religion, utan en satanistisk ockult djävulslära.

  För en religion, döljer INTE Guds skapelse i fikonlöv, utan framhäver den. Att dölja den, är att leva i lögnen, och kväva sanningen.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Om slöjan sitter på småflickor mellan 0 och 7 år, då är det tvång

  Gilla

 • Kurt

  När dagen kommer är de i varje fall lätt att identifiera i motsats till en annan folkgrupp under ”kristallnatten”.

  Gilla

 • Stenbock

  Läste just hur Statliga propaganda-TV skriver att de kvinnliga ”svenska” terroristerna,gärna vill komma ”hem” till jordens Paradis….Abzurdien.
  Jo när himmelns mål inte öppnades för avfallet,får de nu med benägen hjälp av abzurdska idioter söka nå,det näst bästa !
  Bara en tidsfråga till regeringsplanet står redo,för att hämta ”hem” drägget, (madrasserna)plus allt de ynglat, i Allans namn ! Fy f-n……

  Gilla

 • Billy Boy

  Nedan finns ett kort citat hämtat från bloggen Kazivas Värld. Kaziva är en kvinna från den kurdiska delen av Iran. Hon har integrerat sig väl och rotat sig i Sverige, bildat familj, arbetar och trivs här.

  Kaziva uttalar ganska frekvent mycket hård kritik mot islam och bl a dess regler vad gäller hur kvinnor skall klä sig. När Kazivas mamma från Iran besökte henne skrev hon bl a följande på bloggen den 20:e september 2015 …

  ”Min mamma är på besök och det är nästan sju år sedan hon var i Sverige.

  Det är lite roligt att mamma berättar hur nästan alla kvinnor på flyget från Iran tog av sig slöjan så fort planet hade lämnat marken. De gjorde så trots att personalen sagt att alla måste respektera lagarna och vänta till planet hade lämnat Iran.

  Det första hon sa när vi gått ut ur bilen (dvs här i Sverige min anm.) för att handla mat var ”Vart är alla svenskar? Förra gången jag var här var det fullt av svenskar, vart har de tagit vägen?”

  Länk:

  http://www.kaziva.net/blog-native/2015/9/18/vart-ar-alla-svenskar

  Läs gärna mer på Kazivas mycket intressanta blogg

  http://www.kaziva.net/

  Jag har själv av rena tillfälligheter bevittnat utomhus vid flera olika tillfällen här i Sverige att muslimska kvinnor med håret täckt av slöja plötsligt tagit av slöjan när de känt sig tvärsäkra på att ingen annan muslim (man, kvinna eller någon anhörig) sett dem. Här två exempel av många flera jag noterat.

  1) En yngre muslimsk kvinna med slöja på kom gående på gräsmattan framför ett flerbostadshus när hon plötsligt tog av slöjan. Flerbostadshuset, som ligger i utkanten av ett större bostadsområde beboddes bara av svenska hyresgäster. I de övriga husen bodde / bor övervägande invandrare de flesta muslimer. Hon höll sig nära intill husväggen och gick på den sidan av ”svensk”-huset där ingen boende i de övriga ”invandrar”-husen kunde se henne eftersom ”svensk”-huset skymde sikten. Hela sträckan (c:a 100 m) gick hon utan slöja tills hon nådde bortre änden då hon tog på slöjan igen och fortsatte sin promenad.

  2) En yngre muslimsk kvinna körde en bil från hemtjänsten och parkerade på flerbostadshusets parkering. Hon var klädd muslimskt täckt från topp till tå inkl slöja då hon gick in i huset för att betjäna en vårdtagande äldre kvinna i hemmet.

  Kort därefter kom hon plötsligt snabbt ut igen för att hämta något hon glömt i bilen. Hon hade då inte någon heltäckande klädsel och huden på benen var synlig. Håret var inte heller täckt av någon slöja. Dessutom bar hon en T-shirt med korta ärmar så hennes bara hud på både armar och händer var synligt. Den vårdgivande muslimska kvinnan gick sedan snabbt in i huset och gav den vårdtagande kvinnan sin omvårdnad. Efter avslutat arbete kom muslim-kvinnan något senare ut i samma skick som när hon från början anlände med bil, d v s heltäckande muslimsk klädsel från topp till tå och håret täckt av en sjal.

  Jag är mycket säker på att Allah aldrig blev grinig på kvinnorna i mina 2 exempel ovan för deras oskyldiga små ”övertramp”. Värre hade det kanske gått om kvinnornas respektive äkta män eller någon släkting fått reda på vilka hemska friheter dessa kvinnor egenmäktigt hade tagit sig i hemlighet.

  Att påstå att alla muslimska kvinnor helt frivilligt bär heltäckande klädsel, slöja mm är således rent nonsens.

  Gilla

 • Stenbock

  Mycket har förändrats sedan invasionen av orientaliska nomader och afrikanska bushmän…Bl.a. har ju Profeten Greta uppstått,och gett den redan döda frälsningen,ett nytt ansikte.
  Inom Invasionens grupper/krets råder en helt annan kultur.När Skolbarnen skolkar från skolan,samlas på en central plats mitt i Berlin,den nya befolkningen för bråka,och vandallera.
  Över nätet går budskapet ut ”samling vid Brunnen”,nu skall randaleras.
  Måtte f-n vara polis,mitt ibland 400 islamska idioter för att söka skapa ordning.

  Bilden från BZ,från gårdagen är mer än skrämmande !

  Gilla

 • Kent

  Socialister som normalt är fanatiska ateister när det gäller kristendom och judendom blir helt plötsligt inte bara devota inför islam de totalt underkasta sig deras militanta lära.
  Det är helt obegripligt att förstå vad som driver socialister till denna totala sympati för islam om man inte förstår att de har samma mål att störta det de hatar mest den västerländska civilisationen.
  När de har nått sitt mål så finns inte plats för båda gissa vilken av dom som står som förlorare då?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: