Lokaltidningen – Ännu fler fördelar för dig som kund


MEDIA. Nu ingår Sörmlands Media med titlarna Eskilstuna-Kuriren med Strengnäs Tidning, Södermanlands Nyheter och Katrineholms-Kuriren i NTM-koncernen som är en spännande, stark och utvecklingsinriktad mediekoncern med många välkända lokala varumärken i Sverige. Koncernen verkar i Östergötland, Småland, Uppland, Gotland, Norrbotten och nu även i Sörmland, står det i ett mejl från marknadsavdelningen

Tidningarna inom NTM-koncernen är alla i tabloidformat vilket innebär att även Sörmlands Medias titlar
kommer att byta format från helberliner till tabloid. Sörmlands Media är den enda tidningskoncernen i Sverige som har berlinerformat på sina tidningar. Tidningen blir fr o m 9 april mer användarvänlig och får ett bekant format för våra läsare och kunder då de flesta dagstidningar i dag är tabloid, som exempelvis DN, Aftonbladet och Expressen.

Läs vidare i reklamen…

-Pettersson noterar att det trots ägarbyte tyvärr låter precis som det gjort de senaste tio åren, innehållet är i huvudsak riktat till annonsörer och de viktiga redaktionella nyheterna avhandlas på tre rader där det uppges att tidningarna kommer att fyllas av ännu mer färdigproducerat billig spaltutfyllnad från TT och med det närmast pliktskyldiga tillägget: ”Givetvis kommer vi fortsätta bevaka hela Sörmland varje dag med lokal närvaro”.

Som följd av formatbytet kommer printtidningen bli fylligare – vi publicerar exempelvis börs och korsord varje dag.
Även mer artiklar om bostad, resor och konsumentmaterial etc.

Det är synd, men lokaltidningar ska satsa på lokal journalistik och det görs bara med ord…

”Det fria ordet är grunden för vår verksamhet, och våra medier bidrar till ett öppet och demokratiskt samhälle. Behovet av trovärdig information är större än någonsin” skriver NTM-koncernen på sin hemsida samtidigt som deras reportrar och chefredaktörer gör allt för att krossa det fria ordet och drömmer om den tid då de hade monopol på nyheter och tolkningar av dessa…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Lokaltidningen – Ännu fler fördelar för dig som kund

 • Stenbock

  Vill råda evt. nya prenumeranter att avvakta. Min lokalblaska HD reas nu bort. Dagligen bättre och bättre villkor. Möjligen nappade ingen ens,för 49:-/månaden.Så nu erbjudes lögnblaskan för c:a 500:-/halvåret !!!
  Förr kunde den ju brukas för att tända eld i spisen.I dag finns ju vattenburen värme inne,och ”klimatuppvärmning” utomhus. 😉

  Gilla

 • Tore

  Liket ska kläs upp innan begravning,.

  Gilla

 • ossie

  Nytt format men samma sunkiga censurerade lögner.

  Gilla

 • Tony

  ännu fler fördelar som kund?? En stor fördel som kund är nog
  att kunna läsa sanningsenliga nyheter, där det inte mörkas och myglas för att kunden inte ska få sig serverat verkligheten som den är,
  och så fungerar det ju tyvärr inte i Svensk Media . Oavsett vad blaskan heter.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Demokrati, och det fria ordet, är för PK-folket, lika med socialism och toppstyrning i DERAS demokratis och det fria ords namn. Inte det sant fria och demokratiska. Det är som ”allas-liks-värde”, som för dem endast innefattar de av vänstern utvalda. Inte verkligt allas-lika-värde. Så där är det med ALLTING. Ytterst subjektivt och diktatoriskt från vänsterristernas sida sett. Det är bara en bluff, för att invagga oss i tro på att vi har demokrati och frihet. Men socialisterna, har kommit på ständiga begränsningar och tillvägagångssätt, för att kväva allt som inte passar deras enkelrikthet. Så verklig frihet, demokrati och likhetsvärde, får vi inte förrän vi får bort dagens totalitära 82%-styre.

  Gilla

 • Blodsven

  Skit är skit även i olika förpackningar…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: