Kurdiska styrkor, IS har besegrats i Syrien

ISLAM. Terrorgruppen IS har nu besegrats helt i Syrien. Det skriver en talesperson för den kurdiskledda USA-stödda SDF-alliansen på Twitter. USA:s president Donald Trump hävdade redan i går att IS besegrats. SDF sade då att strider fortfarande pågick i Baghuz, som beskrivits som IS sista fäste i landet. Men tidigt på lördagsmorgonen kom beskedet att striderna var över.

– Det här är en stort ögonblick, inte bara för oss, men för världen, säger Kino Gabriel, som är talesperson för SDF, till New York Times. Samtidigt poängterar han att IS, trots den territoriella förlusten, fortfarande utgör ett hot runt om i världen.

-Nu undrar Pettersson när och hur kurderna ska komma överens med Syriens president Bashar al-Assad och när den svenska regeringen ska krossa IS och de andra terrorgrupperna i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Kurdiska styrkor, IS har besegrats i Syrien

  1. J-a nonsens!
    Alla andra inser att det återstår många 10-tals år i kampen mot det monster USA skapade för att demontera och straffa ett land som har viljan att motsätta sig USA:s världsherravälde, d v s att vara en globalisternas marionett.

    IS är inte på långa vägar besegrad. Deras “kalifat” i Syrien/Irak må vara militärt besegrat, men IS i Syrien/Irak har bara GÅTT UNDER JORDEN i skydd av USA:s Deep State och ett antal av dessa finansierade NGO:s, bl a s k människorättsorganisationer. Även världens vänsterextremism stöttar IS, inte minst den svenska med S i spetsen.

    Andra delar av IS har omgrupperats till bl a Afrika, där framförallt de kristna ur befolkningarna regelmässigt utsätts för etnisk rensning – by för by (och USA:s globalister hindrar de attackerade från att försvara sig – Centralafrikanska Republiken. Ledarna här struntade dock i Västvärldens och vänsterkrafternas hotelser, och drev ut den organiserade “hirja” som vällt över nationen med åtföljande etniska rensningar av den inhemska befolkningen. Idag är det relativt lugnt.

    En annan omgrupperingsinriktning för IS är de västerländska länderna, där vänsterkrafter allt mer öppnar upp gränserna för IS-terrorister. Snart har t ex Sverige importerat ca 1000 stridshärdade Uigurer och vi skall inte tro att de kommer att anpassa sig till fred. Med hustrur och många barn handlar det om ca 15000 fanatiska personer (Tro inte MSM/Public Service när de försöker påstå annat)!

  2. Vart IS-terroristerna nu tar vägen återstår att se. Vart alla som flytt Syrien nu borde ta vägen vet vi.

Kommentera