Det här är ingen S-regering

INRIKES: Socialdemokraternas politiska utveckling får hård kritik från flera fackförbund. Fackförbundet Pappers ordförande Matts Jutterström säger att det värsta är att S i och med januariavtalet gått med på att sänka skatten för höginkomsttagare och att försämra lagen om anställningsskydd.

– Det här är inte en socialdemokratisk regering utan det är någonting annat, säger Jutterström enligt SVT.

S partisekreterare Lena Rådström Baastad säger att hon förstår att delar av januariavtalet inte går i linje med den politik som den fackliga rörelsen vill se.

-Pettersson undrar om Fackförbunden tycker att socialdemokraterna med 28,26 procent av rösterna ska styra som facket gör och strunta i andras åsikter?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

15 thoughts on “Det här är ingen S-regering

 1. Det är inte konstigt att Regeringen sänkt skatten för höginkomsttagare, för bland dom befinner sig ju flertalet av politikerna själva med sina allt för väl tilltagna löner o förmåner!

  Ta statsministern till exempel, han är den bäst avlönade ledaren i Europa, trots att han är den uslaste, med hans egen standardhöjning kommer han snart att komma ifatt Thorwaldsson i antalet dubbelhakor.

 2. Helt rätt, Sverige har ingen regering utan en samling flummande kommunistiska dumskallar och oduglingar som kör landet i botten! Svenskar som tvingas sova på gatorna och under broar, pensionärer som desperat söker föda i papperskorgar. Förr var man stolt över Sverige, i dag skäms man. Land efter land varnar för att ens besöka Sverige som turist eftersom det anses allt för riskabelt.
  Företag efter företag tar beslut att stoppa sin handel med Sverige p.g.a. att landet är instabilt och osäkert.
  Den svenska kronan sjunker som en gråsten, ingen vill ha den och om man mot förmodan lyckats hitta en bank som växlar så blir det till mycket kraftiga underkurser.
  Skatteplågan eskalerar och kväver effektivt så gott som all företagsamhet och allt hederligt arbete.
  Sverige har hamnat i bottenligan av utpräglade skurkstater! En skurkstat som hatar sitt eget folk men rullar ut den röda mattan för utländska brottslingar och parasiter.
  Jag föraktar Sverige så som det ser ut i dag!

  • @Janne
   Så bra,då ligger vi tom före FN:s agenda 2021-2030.
   Vi ska vara universums fattigast då…minst.
   Snacka om KLASSRESA!
   Hur F…N kan ALLA politruket finna en mening i detta vansinne??
   Låter galet…?
   Sen öppnar man dörren och blir lika mörkrädd varje gång.

 3. Har man inte majoritet måste man kompromissa och inte ställa sig vid sidan och tjura.

  • Jojo.
   Det är först nu facket reagerar. Sossarna och hantlangare har inte bedrivit någon politik som gynnat arbetare de sista 30 åren.

   När SD bedriver en politik som gynnar de flesta arbetare då utsätts de för hatkampanjer. Orsaken är att de vill minska invandringen och de problem den orsakar.

   När facket anser att det är viktigare att mjölka landet och medborgarna skattevägen för invandringens skull, då bör de lägga ner. Facket är sedan länge ett försäkringsbolag.

 4. Och totalt skiter sossarna i fattigp vardag , Gå och plocka burkar för att klara sig. totalt grundlurad

 5. Sosseregeringen fortsätter höja skatterna.
  Ett praktexempel är bensinskatten som höjs mer än inflationen.
  Vi skall ju försörja 2 miljoner arbetsskygga araber.
  Nu skall ju sossarna även skicka bistånd till Vitrysslands Lukasjenko.

  • Ett slopande av trafikförsäkringsskatten skulle kunna balansera höjda drivmedelsskatter!

 6. Svetsarn ses som en förrädare som sålt ut viktiga delar av sossarnas heliga bara för att få sitta kvar vid köttgrytorna. Sen att låta ett avskyvärt antisvenskt extremistparti som MP sitta i regering. Sen alla inkompetenta ja sägare som han har under sig. Sen mannen är en ren Judas eller Quisling.

Kommentera