Tunisier åtalas för överfallsvåldtäkt i Malmö


BROTTSLIGHET. Galid Badis, född 1981 och medborgare i Tunisien åtalas för en överfallsvåldtäkt i november 2018. Polisen sökte upp Badis straxt efter våldtäkten och var säkra på att han var skyldig, men grep honom inte så han drog till Finland där han sökte asyl, som han också gjort i Sverige. 

Övervakningsfilmerna från brottsplatserna utgör nu en tydlig del i bevisningen mot den 37-årige mannen. – Vi är säkra på att det är den här personen vi söker. Ingen annan person som fanns på platsen har betett sig på det sätt som han gör och som offret beskrivit, sa kriminalkommissarie Lennart Bergergård.

Ur åtalet vid Malmö Tingsrätt B 10303-18: ”Badis Galid har den 7 november 2018 på Kristianstadsgatan/ Södra Skolgatan i Malmö med våld och utan att NN 3 deltagit frivilligt genomfört analt samlag med NN 3 och fört in sina fingrar i NN 3:s underliv vilket med hänsyn till kränkningens allvar är jämförliga med samlag.

Galid har därvid tagit kontakt med NN 3 på Möllevångstorget och dragit henne till sig och försökt pussa henne varvid NN3 sagt nej, vridit bort sig huvud och puttat undan Galid. Han har därefter följt efter henne och tagit på NN 3 kropp varvid hon sagt nej och att hon inte vill.

Galid har vidare sedan de båda passerat övergångsstället mot Södra Skolgatan med våld dragit in NN 3 bakom en elstation på ovan angiven plats. Där har Galid slutligen, ställt upp NN 3, som börjat gråta, med ryggen mot väggen och försökt pussa henne varvid hon vänt bort ansiktet, sen dragit ned hennes byxor och trosor, ställt upp henne med ansiktet mot väggen och där genomfört våldtäkten som avslutats genom att NN 3 knuffat bort Galid och sprungit från platsen. NN 3 har av gärningen drabbats
av sårskador, slemhinneblödning och smärta.”

-Pettersson ser att åklagaren yrkar på utvisning i tio år och undrar varför inte livstids utvisning är obligatorisk?

TIDIGARE 2018-12-05. Identifierad våldtäktsman släpptes – lämnade landet

BROTTSLIGHET. Mannen som misstänks ha våldtagit en kvinna i närheten av en hundrastplats vid Möllevången har identifierats av polis, men släpptes efteråt, skriver Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg. 

20181206_000825

Han är 37 år, enligt tidningen, och har bara vistats tillfälligt i Sverige. Nu ska han ha lämnat landet. Dessutom misstänks han för flera andra brott.

Polisen är säkra på att mannen är den skyldige, de sökte upp honom och tog prover, men grep honom inte så han drog.

-Pettersson säger att Sverige är inte bara fantastiskt, det är ett dårhus…

TIDIGARE. 2018-11-07. Yngre kvinna våldtagen utomhus i centrala Malmö i natt

BROTTSLIGHET. En yngre kvinna ska ha blivit förföljd och attackerad vid Södra Skolgatan i centrala Malmö i natt. Händelsen inträffade strax innan 03-tiden. Enligt polisen rör det sig om en överfallsvåldtäkt.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “Tunisier åtalas för överfallsvåldtäkt i Malmö

 • compulsoryunion

  Är Utlänningslagen den största terror gärningen mot västvärlden efter nazismen?

  Gilla

 • Monica

  När man hör talas gång på gång att ordningsmakten och andra myndigheter är riktiga syltryggar och inte gör det som de skall så utvecklar man en ilska som i förlängningen kan ge en hjärtattack om man inte förlorar förståndet för att glömma de oförrätter, likgiltlighetsuppsåt och underlåtenhet som dessa auktoriter gör sig skyldiga till och att tjänstemannaansvaret är avskaffat. Än så länge tycks man ha starkt hjärta. Det är kanske de myndigheterna vill att man allmänheten skall massdö i hjärtattacker eller hamna inom psykvården. När det gäller långtidsprognoser för bristyrken borde yrke som psykiatriker,kardiologer och begravningentrepenöret stå högt i kurs.

  Gilla

 • Stenbock

  Tja det var väl åter G r u n d l a g e n ,som hindrade att han greps på plats ?

  Gillad av 1 person

 • fete

  Sjuk ras…..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: